belki de ölüm tek çaredir bana

ben gururu önemsemem seviyorsam bu ilişkiyi ben yşadım inan sevgisine şahit ben dışında öyle çok insan var ki

inan ben hergün dua ediyorum bugun gece 4 bucuk gibi aniden uyandım oturdum elimi açtım dua ettim sadece geri yattım uyudum..

işte insanın yetiştiği yer yetiştirlme tarzı ona aşılananlar yaşadığı ortam hataını ve gidişatını belşirliyor bunlrda sevgi yok ataya saygı var anne baba ata onları üzemessin mantığı var ok ama kardeşim haklı neden yokki senden biliyoprsun farkındasın...

dün bile evde sürekli tartışma bu konu üzerine ailem haklı bişey diyemiyorum..annem hala beddua ediyor ailesine.. ben buna bile üzülüyorum

Allah korusun yaptığın bu saçmalıklar seni sakat da bırakabilir, bir ömür yatağa da mahkum edebilir.. Lütfen biraz mantıklı düşün, anlayacaksın

bunuda farkındayım malesef kullandığım ilaçlar aptallaştırıyor ciddi anlamda ve uyku yapıyor dünden beri sol tarafım uyuşuk ağrıo sırtıma vuruyor ve ben umursamıyorum ne hikmetse

geçecek. herşey unutulur. geçecek deniz. sen güçlü ol yeter.

hah aynen aslında ailesi değil canımı sıkan hayallerim gerçektende yarın aldığım çeyizi avm ye geri vericem çok canım yanıcak biliyorum zor ama bunuda yapmalıyım

dini boyutlarınıda biliyorum farkındayım günahı öyle büyükki.. ama bakalım bekliyorum zaman diyorum kendimce

rabbim sanada yardım etsin...okudukça inan ders alıyorum

onun yağtığıda tam şhayvanlık olmuş afedersin ama yanlış anlama daha ağır tabıkı

burda herkes yaşadıklarını bi anlatsa ağzın açık kalır. herkesin kendince büyük dertleri var.

nişan olayına gelince. konuyu tam olarak bilmemekle birlikte, eğer nişanlın gerçekten seviyor olsaydı gayret gösterirdi olması için. neticede olmuyorsa, olmaması daha hayırlıdır. ilerleyen zamanlarda karşına doğru insan çıktığında anlarsın o zaman iyiki onunla olmamış dersin.

çevremde öyle ilişkiler var ki bende telkin veriidim aman bırak boşver salla yani dşardan konuşmak gerçekten daha kolay oluyor çünkü atlatmıl karşındaki birşeyleri görmüş geçirmiş vs şu an bana söylenen herşeyi biliyorum farkındayım çok güzel şeyler anlamlı hepside benim için dua edenler vs allah razı olsun herkesten sadece geçer yada geçmez zaman göstericek ama ruh halimi yenmem lazım..

BEN SANA NASIL MUTLULUKLAR DİLERİM
BEN SANA NASIL HUZUR DİLERİM
GÖZLERİMDEN YAŞ AKARKEN
BU CANIMDAN CAN KOPARKEN
BEN SANA NASIL DUA EDERİM...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…