- 14 Nisan 2015
- 737
- 357
- 36
Bir insanın kaderinde belli zaman diliminde mutsuzluk varsa herne olursa olsun o mutsuzluğu yasar..bu imtihanınmış senin.
Eğer evlenseydin de mutsuz olacaktın.
belki bin kere ah deyip ağlayacaktın şu anda kaderinde bu imtihan var.
Başa gelen dert musibet sıkıntı aslında dua zamanının geldiğine işarettir.sen bi abdest al canım Allah huzurunda seni bakliyor.Ona dua et.Ona el aç.Ve O na güven tüm kalbinle.
O hiç kendisine koşanları yarı yolda bırakmaz.Elinden tutup kaldırır.
Şu sıkıntı halini olumlu yada olumsuz bir sonuca vardırman senin elinde.
Ya ağlarsın sabahlara kadar ,yemez içmez,boğazına düğümletirsin hayatı..zehir edersin ,isyan edip kendini boşluğa salarsın.
Yada sıkıntı vakti dua vaktinin geldiğine işaret deyip,Rabbine sığınıp,tüm kalbinle ona güvenirsin .Vira bismillah,var herseyde bir hayır deyip ayağa kalkarsın.Dün dünde kaldı bugün toparlanma zamanı.Kendini huzura teslim et,yasadığın zamanın kıymetini bil,Düğünün yine olur,hemde en güzel şekliyle..senin vaktin daha gelmemiş ki..
Güzel düşün huzur bul..Sen niyetini hep güzel tut.
Bekle biz plan yapıyoruz ama Allahın da planı var.Sen hakkında hayırlısını iste.illa bu olsun böyle olsun deme.
inanın herşeyin farkındayım bunların geçici fani şeyler olduğunun vs hepsinin farkındayım ama yaşanmdan bilinmiyor derler ya tabıkı herkesin kendine göre derdi var sıkıntısı var hastaneler en buyuk ornekleri şükrediyorum ama gece yastığa kafayı koyduğumda huuzrlu bir şekilde uyuyamıyorum uykularım bölünüyor yemek yemek gelmiyor içimden yesemde atıştıryorum ve midem bulanıyr yani yaşam hevesim yok gülemiyorum sürekli bir panik halim var sıkıntı halim dertleşsmde rahatlamıyorum nedense..