belki de ölüm tek çaredir bana

inş geçicek ama geçerken beni yiyip bitiricek ..
bı lıste yap bakalım bı tarafında hayatında güzel olan şeylerı yaz bı tarafına kötulerı mesela şu an burda yazıyor olmak bıle parmaklarımızın çalıştıgını sınır ıletımının mukemmel oldugunu gösterır mesela veya okuyabılmek gözlerımızın ıyı oldugunu gösterır boyle guzellıklerı tum artıları yaz bır de eksılerı yaz bakalım kım daha fazla gelecek

bı lıste yap bakalım bı tarafında hayatında güzel olan şeylerı yaz bı tarafına kötulerı mesela şu an burda yazıyor olmak bıle parmaklarımızın çalıştıgını sınır ıletımının mukemmel oldugunu gösterır mesela veya okuyabılmek gözlerımızın ıyı oldugunu gösterır boyle guzellıklerı tum artıları yaz bır de eksılerı yaz bakalım kım daha fazla gelecek

yazmaya kalksam eğer onunla ilgili iyileri fazla gelir inan kötü şeyleri doğru düzgün çıkmaz bu olay dışında

Ya harika bir örnek bu ben bile umut doldum yani su yorumdan ki sevgilimle bir sorun olmamasına rağmen:21:Allah mutluluğunuzu daim etsin,cok sevindim adınıza iste böyle güclü duran kadın kazanıyor,konu sahibi görüyor musun?

ben 9 senemi sildim cunku annesı karsıma gecıp sen ayıplısın demişti bana o lafdan sonra ne sevgı ne aşk ne tutku nede 9 senenın anlamı kalmamıştı....sonra annesi ve kendi neler yapmadı geri dönmem için ve benım nişanlı olduğumu bildikleri halde bırakmadı peşimi ama ve çok emindim asla geri dönuşü yoktu :)
zor günlerdi ama zaman hepsini geçiriyor bide karsıma eşim nefesim adam gıbı adam :KK68:cıktı ve hak ettiğim mutluluğa kavuştum.

amin canım ALLAH herkese böyle hayırlı eş yuva versin :nazar::nazar::nazar:

canım senin gibi güzel bi kız elini sallasa ellisi ne intiharından bahsediyosun sakın aklından bile geçirme
bence baştan bitmesi iyi olmuş o kaynana size rahat vermezdi nişanlında sözünün arkasında duramamış resmen ne olursa olsun söz atılmasına izin vermicekti seçimini yaptı bi kere bence bi daha da dönme ne kaybettiğini anlasın kendi hayatına bak bundan sonra

canım saolasın elimden geleni yapmaya çalışıyorum inanın ama çok seviyorum hayvanı

vallahi kent siwotc mu ne var naneli ondan içiyorum zaten içime çekemiyorum
Oooo benim cuwara :KK70:İçme içme naapcan. Mentollü daha zararlı. Sigara kötü bir şey valla. Bırakmaya geldi mi bırakılmıyor kolayca. Ben sürekli uyuyup kola içiyorum sigara içmemek için. Dondurma falan yiyorum. Hiç bulaşma sigaraya. İğrenç bişey.

kuzenim 4-5 yıl önce intihara kalkıştı sözde bir adam yüzünden o canıyla uğraşırken. çocuk facede eğlenceli şarkılar paylaşıp , ona buna yazmaya devam etti. biz kahrolurken beyfendi keyfine baktı.
sonuç kuzenim başkasıyla evlendi, dünya tatlısı bi oğlu var. eski sevgilisi hala onla bunla takılma modunda.

kimse senden değerli değil, her şeyin bi çözümü var. hayat tekte güzel

ben 9 senemi sildim cunku annesı karsıma gecıp sen ayıplısın demişti bana o lafdan sonra ne sevgı ne aşk ne tutku nede 9 senenın anlamı kalmamıştı....sonra annesi ve kendi neler yapmadı geri dönmem için ve benım nişanlı olduğumu bildikleri halde bırakmadı peşimi ama ve çok emindim asla geri dönuşü yoktu :)
zor günlerdi ama zaman hepsini geçiriyor bide karsıma eşim nefesim adam gıbı adam :KK68:cıktı ve hak ettiğim mutluluğa kavuştum.

amin canım ALLAH herkese böyle hayırlı eş yuva versin :nazar::nazar::nazar:

rabbim herkese nasip etsin ve sendeki o gücü banada versin çok güçlüymüşsün bende aşırı duygusallık var varya azıma etseler geri gelse şu kafam devreden çıkıor görünce dayanamıyorum..

Oooo benim cuwara :KK70:İçme içme naapcan. Mentollü daha zararlı. Sigara kötü bir şey valla. Bırakmaya geldi mi bırakılmıyor kolayca. Ben sürekli uyuyup kola içiyorum sigara içmemek için. Dondurma falan yiyorum. Hiç bulaşma sigaraya. İğrenç bişey.

benim olay çay çaykoliğim birde sigara yakıorum üzerine arad ağlıyorum birde açıom bunalım şarkı aha öl işte

kuzenim 4-5 yıl önce intihara kalkıştı sözde bir adam yüzünden o canıyla uğraşırken. çocuk facede eğlenceli şarkılar paylaşıp , ona buna yazmaya devam etti. biz kahrolurken beyfendi keyfine baktı.
sonuç kuzenim başkasıyla evlendi, dünya tatlısı bi oğlu var. eski sevgilisi hala onla bunla takılma modunda.

kimse senden değerli değil, her şeyin bi çözümü var. hayat tekte güzel

yani oda şerefszmş bizimki çok şükür öyle ne keyifte ne başka bişeyde bunalımda takılıyor

hadi diyelim allem ettiniz kallem ettiniz evlendiniz, bu kayınvalide evlendikten sonra da size sürekli problem çıkarmaya, seni üzmeye devam ederdi, bu adamda bu güçlüklerle savaşacak, seni koruyacak potansiyel yok canım...

ah be canım ölüm hiçbirşeye çare değil ben nişanlıyken dayayıp döşediğimiz evimizde bastım adamı başka bir kadınla anında attım yüzüğü ailem bile bana tepki gösterdi erkektir yapar diye neler çektim bi Allah bir ben bilirim kurtulana kadar canım çıktı birde çektiğim acı ama pes etmedim çalıştım işime verdim kendimi ve de spora deli gibi çalıştım yatağa yatar yatmaz uyuyacak kadar yoruyordum kendimi aradan bir sene sonra eşimle tanıştım tüm şüpheciliğime güven sorunu yaşamama rağmen beni bir an olsun bırakmadı ve şimdi iyiki o kötü günleri yaşadım diyorum biliyormusun şimdi ne desek sana bir anlam ifade etmez bunu da biliyorum ama en azın dan ölüm düşüncesini kafandan at bir uzmandan destek al inan çok faydalı olacak .

X