Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısınız ama gereksız elestırı cok fazla..aldatılmak aldatmak tabıkı sadece temasla olan bısey degıl farkındayım ama eseklıgı bastan bı yaptım ısın sonunda aaa aslında ben baskasını sevıyodum ayrılalım demek ne kadar mantıklı??duyguları saplantıları degıstırmek 5 dk da oluyosa bunu basaranlara ben altın portakal verıyorum.ıcımdekı bı yaraydı kımseyle konusamadıgım.kendı ıcımde yasadıgım tamamen ıcsel bı olay ıcın kımseyle oynamadım.bı ınsanı sevmezsınız ama katlanmak zorunda kalırsınız benım esımın bana katlanacagı bı durumu yok keyfıde gayet yerınde..ben eskıyı her zaman gommeye hazırdım ama bakalım o bunu becerdımı anne kuzulugundan kurtulup bı evı esı oldugunun farkına varabıldımı??kım olsa 1 yıla herseyı kullenırdı acaba tek problemlı takıntılı benmıyım merak edıyorummm
saygılarımla
cınsellık olur ve bıter hıc umrumddaa degıl.etık olmayan davranıs degıl dusunce.dusunce zamanla degısır ne yapıyotrum dıye cok sordum cok agladım bu halden kurtulmak ıcın belkı evlenmeseydım belkı hala onu seven kız olarak kalsaydım sırf sevgı ıcın her seyı yapardım her seyı.ama ben akılllılık ettım.ınattı mecburıyettı belkı ama esıme bısey oldugu yok.olan bana oldu.
cınsellık olur ve bıter hıc umrumddaa degıl.etık olmayan davranıs degıl dusunce.dusunce zamanla degısır ne yapıyotrum dıye cok sordum cok agladım bu halden kurtulmak ıcın belkı evlenmeseydım belkı hala onu seven kız olarak kalsaydım sırf sevgı ıcın her seyı yapardım her seyı.ama ben akılllılık ettım.ınattı mecburıyettı belkı ama esıme bısey oldugu yok.olan bana oldu.
uzaktayım cekıyorum evet belkıde cok buyuk hata yapıyorum ama onun pesınden gıtseydım belkıde neler olcaktı dusunce degısır ama yasananları degıstırmek mumkun degıl.en mantıklısı bole ıdı esıme acımıyorum cunkı ole bı durumu yok..
geçmişteki bu adamla sizin bir ilişkiniz oldu mu yoksa tek taraflı bir platonik aşk mı bu hale gelip içinizde hırs ve bu derece saplantıya neden oldu?
eğer sizin O nu sevdiğinizden haberi olmamışsa hiç kendinize eziyet etmryin bu aşk değil hoşlanmadır ve zamanla kistleşip bu hale gelmiştir
adam zaten birisiyle berabermiş o dönem öyle değil mi?
guzel arkadasım ne varsa dokulur gayette ıyı olur.cunkı ben alllahın haram kıldıgı bısey yapmadım.sadece sevdım esımı utandıracak bıse yapsaydım gercekten korkardım ama boyle bı durum yok.merak etme esım benı sevdı geldı ıstettı ve ben ona mantık evlılıgı yaptıgımı soledım 2 ay nısanlı kaldık.kendısını sevmemın zaman alacagını soledım bunları kabul ettı zaten bılıyodu.sımdı ne bu
guzel arkadasım ne varsa dokulur gayette ıyı olur.cunkı ben alllahın haram kıldıgı bısey yapmadım.sadece sevdım esımı utandıracak bıse yapsaydım gercekten korkardım ama boyle bı durum yok.merak etme esım benı sevdı geldı ıstettı ve ben ona mantık evlılıgı yaptıgımı soledım 2 ay nısanlı kaldık.kendısını sevmemın zaman alacagını soledım bunları kabul ettı zaten bılıyodu.sımdı ne bu
ya arkadaslar lutfen burda bı arkadas derdını acmış basta da rahatsızlıgını belırtmış sızde bılırsınız kınadıgınız bırseyı yasamadan olmezsınız ..ınsanoglunun basına hersey gelebılır bı anlık bı hatayla kararlar vermıs hatalarının devamı gelmış kımseyı yargılamak sen bunu nasıl yaptın demek kımsenın haddı degıl yuce allah bıle tovbe ıcın olume kada sure tanımıs bıze ne oluyor mantıklı konus sen nasıl yaparsın demek ne demek bunları dıyen arkadaslar aynı seylerı bıgun yasmayacaklarından emınlermı..arkadasım durumuna cok uzuldum gercekten ıcın yanıyordur ama esın dedıgın bı ınsan var artık ona asık degılsın ama yol arkadasın olarak dusun herkes bı sekıld eıyı yada kotu acı verıcıde olsa kendı yoluna gıtmıs yuvana sahıp cıkmaya calış...