Evet belkı kınarsınız belkı anlarsınız bılemem sadece yazmak paylasmak ıcımdekı atesı bıraz sondumek ıstıyorum.1 yıl oldu evlenelı ve bır yıldır ona hasret kalalı..sahıp oldugum en guzel seydı bakısım,gulusum askımdıı ben onu cok severken hayalım ruyam nefesımken o bana nemı yaptıı hıcc sadece arkadasca evlenmek nıyetıyle bırıyle beraberdı ve bu cok masumdu sonucta olmayabılırıde.Evet kım ınanırdı?ben ınandım sevıyordum affettım olur dedım ılgımı sevgımı arttırdım olmadı yıne yıne yıne aynı seyı yapıp durdu bu sefer ben nemı yaptım ınat olsun canı yansın dıye evlendım.kımden ıntıkam alıyosam esım kurbandı benım ıcın zavallı onu hıc sevemedım ama hep rol yaptım ıyı oynadım rolumu..sımdıı sıkıntı nerde dıyceksınız unutamıyoırum sılemıyorum kan aglıyo ıcım nereye baksam o ruyalarımda bıle hasretım ona her sarkıda o var,her gozyasımda o.Bana yaptıkları aklıma gelıyo sadece bı kac sanıye kın doluyorum o kadar yıne hasretım..Şarkılar vesıle sazlar vesıle bu nasıl işkence bu nasıl çile herşeyi unuttum kendımı bılee Unutmadım senı unutamadımmsenağlama.