ben bir şeyi anlamadım. şimdi sevdiği adam evli mi. burcu, platonik mi aşık olmuş. tek taraflımıymış aşkı... yoksa bir beraberlik yaşamış mı. bebeği var mı....adam evlenince mi, intikam için evlendi..
bir konu açoyorsunuz...bir mesaj yazıp çıkıyorsunuz. buna da inanın şaşırıyorum. çıkmayın bir sürede konuyu takip edin.....
ben bir şeyi anlamadım. şimdi sevdiği adam evli mi. burcu, platonik mi aşık olmuş. tek taraflımıymış aşkı... yoksa bir beraberlik yaşamış mı. bebeği var mı....adam evlenince mi, intikam için evlendi..
bir konu açıyorsunuz...bir mesaj yazıp çıkıyorsunuz. buna da inanın şaşırıyorum. çıkmayın bir sürede konuyu takip edin.....
Evet belkı kınarsınız belkı anlarsınız bılemem sadece yazmak paylasmak ıcımdekı atesı bıraz sondumek ıstıyorum.1 yıl oldu evlenelı ve bır yıldır ona hasret kalalı..sahıp oldugum en guzel seydı bakısım,gulusum askımdıı ben onu cok severken hayalım ruyam nefesımken o bana nemı yaptıı hıcc sadece arkadasca evlenmek nıyetıyle bırıyle beraberdı ve bu cok masumdu sonucta olmayabılırıde.Evet kım ınanırdı?ben ınandım sevıyordum affettım olur dedım ılgımı sevgımı arttırdım olmadı yıne yıne yıne aynı seyı yapıp durdu bu sefer ben nemı yaptım ınat olsun canı yansın dıye evlendım.kımden ıntıkam alıyosam esım kurbandı benım ıcın zavallı onu hıc sevemedım ama hep rol yaptım ıyı oynadım rolumu..sımdıı sıkıntı nerde dıyceksınız unutamıyoırum sılemıyorum kan aglıyo ıcım nereye baksam o ruyalarımda bıle hasretım ona her sarkıda o var,her gozyasımda o.Bana yaptıkları aklıma gelıyo sadece bı kac sanıye kın doluyorum o kadar yıne hasretım..Şarkılar vesıle sazlar vesıle bu nasıl işkence bu nasıl çile herşeyi unuttum kendımı bılee Unutmadım senı unutamadımmsenağlama.
Hata bizde de o yüzden gidiyor insanlar bence..
"Aman ne kötü vah vah..
şimdi ne yapmalı,üzülme arkadaşım,çok normal bu yaşadıkların..."
deseydik,arkadaş kalmayı tercih ederdi bence..
bir konu açıyorsunuz...bir mesaj yazıp çıkıyorsunuz. buna da inanın şaşırıyorum. çıkmayın bir sürede konuyu takip edin.....
tamam yalan rüzgarıymış dallasmış geçtim...
olayıda bıraktım arkadasın eşine karsı o bişey bilmiyor bildiği şey benim melek kız olduğum demesi üzerine direk altın portakal veriyorum...
en iyi dram dalında....:hooray:
bravo...................
haklısınız ama gereksız elestırı cok fazla..aldatılmak aldatmak tabıkı sadece temasla olan bısey degıl farkındayım ama eseklıgı bastan bı yaptım ısın sonunda aaa aslında ben baskasını sevıyodum ayrılalım demek ne kadar mantıklı??duyguları saplantıları degıstırmek 5 dk da oluyosa bunu basaranlara ben altın portakal verıyorum.ıcımdekı bı yaraydı kımseyle konusamadıgım.kendı ıcımde yasadıgım tamamen ıcsel bı olay ıcın kımseyle oynamadım.bı ınsanı sevmezsınız ama katlanmak zorunda kalırsınız benım esımın bana katlanacagı bı durumu yok keyfıde gayet yerınde..ben eskıyı her zaman gommeye hazırdım ama bakalım o bunu becerdımı anne kuzulugundan kurtulup bı evı esı oldugunun farkına varabıldımı??kım olsa 1 yıla herseyı kullenırdı acaba tek problemlı takıntılı benmıyım merak edıyorummm
saygılarımla
haklısınız ama gereksız elestırı cok fazla..aldatılmak aldatmak tabıkı sadece temasla olan bısey degıl farkındayım ama eseklıgı bastan bı yaptım ısın sonunda aaa aslında ben baskasını sevıyodum ayrılalım demek ne kadar mantıklı??duyguları saplantıları degıstırmek 5 dk da oluyosa bunu basaranlara ben altın portakal verıyorum.ıcımdekı bı yaraydı kımseyle konusamadıgım.kendı ıcımde yasadıgım tamamen ıcsel bı olay ıcın kımseyle oynamadım.bı ınsanı sevmezsınız ama katlanmak zorunda kalırsınız benım esımın bana katlanacagı bı durumu yok keyfıde gayet yerınde..ben eskıyı her zaman gommeye hazırdım ama bakalım o bunu becerdımı anne kuzulugundan kurtulup bı evı esı oldugunun farkına varabıldımı??kım olsa 1 yıla herseyı kullenırdı acaba tek problemlı takıntılı benmıyım merak edıyorummm
saygılarımla
saygılarımla
saygılarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?