Bende başarmadan çocuk düşünmemiştim ama yenmeye çalışırken olmuş farkında olmadan oda bizi dahada motive etmişti bu basit bir pskolojik rahatsızlık sadece kasıp sıkmaktan kaynaklı tamamen serbes kalıp zevk aldığnda iş bitiyor çok küçük bir nüans ile yeniyorsun bunu içine girerken kasmamayı öğrenerek bunuda dilatör çalışma fırsatı sunuyor eş ile bunu denemek çok yıpratıcı gerçekten
vajinismusu bu ay yenmeye çalışırken rabbim bana bebeğimi mucizemi verdi kızlar hiçbir belirtim olmadı diyebilirim geciktiği için test yaptım bin şükür hamileyim hala bir his ve belirti var diyemem Allah isterse oluyormuş imkansız yokmuş onun için ben asla beklemiyordum düzgüb bir ilişkimiz bile oldu diyemem bebek için ve hiçbir belirtide olmadı ben hamileyim diyecek çook dua edin rabbim isteyen herkese versin
Hem vajinismus hem darlık hem kızlık zarının kalın olduğunu söyledi birçok doktor tüm belalar beni bulmuştu.. biara ileri seviyelere geldi dokunamıyorduk bile zevk almak diye bişey yoktu
Hem vajinismus hem darlık hem kızlık zarının kalın olduğunu söyledi birçok doktor tüm belalar beni bulmuştu.. biara ileri seviyelere geldi dokunamıyorduk bile zevk almak diye bişey