Belirtilerimle 'Totem' yapıcam Baklm Nasip :)

Kızlar testimde bir ikinci çizgi görüyor musunuz yardım edin yorumlarınıza ihtiyacım var

Eklentiler

• 77B7C4D6-50A0-4E2A-B18C-92B28A349ED9.jpeg
    10 KB · Görüntüleme: 81
  • AEB3BA06-FC68-4836-9D56-8ADC6D42DF8F.jpeg
    18 KB · Görüntüleme: 69
  • F491822C-34BB-40D3-B758-7BB1742C7368.jpeg
    27,3 KB · Görüntüleme: 73
Bendeki durum progestani birakali 8 gun oldu ve adetim 4 gün gecikti idrar testim dün tek cizgi cikti tum belirtilerim adet olmaya yönelik sivilcelenme aşırı sinir hali ağlama krizleri vs
Bn Protestan kullandım ay geciktim bişey çıkmadı hemde ne geciktim düşük yaptım ay kullandım diğer ay olmadım dikkat et fit kan ver eger yoksa emin olursan söktrcü verirlerse alma soğan suyu iç

Valla ben 2. Cizgi namına hic bir belirti görmedim (her ay umutlanıyoruz hatta tüm gebelik belirtilerini yasiyoruz ) adet gecikmeden umutlanmayalimki sonunda üzülmeyelim
Haklısın canım inşallah vardır demekle de olmuyor herşeyin bir zamanı var işte sağol yorum için

Bu progestani icipte hamile kalan 1 kişi bile okumadim tüm forumlarda
Progestan düşük önleyicdr hamilelk kolaylaştecı değildr hatta dengeyi bozar çok kötü baş dönmesi tansiyon dşüklüğü uyku yapıyor

Allah hayrlısını versn cnmm iiyi dayanıyorsn valla
Amin kuzm sagol
Negatifi görürsem çok üzülecem bunu biliyorum ve biraz daha geçsin istiyorum açıkçası birde testi yarın alicam sabah ik idrar ile yapsam daha net olur diye düşünüyorum o bakımdan canm bugün alacaktım fakat nöbetçi eczane bulamadım yarın alıp anca salı sabahına yapabilirim cik heycanlıyim aslında normalde bu kadar tutamam kendimi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…