• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtileri birlikte konuşalım canlar .

Reglime 4 gün vardı test yaptım 2ci çizgi yeri belli silik çıktı bende de kasıkta hareketlenmeler şişkinlik gögüs hassasiyeti sırt ağrısı akın mevcut pazartesi tekrar test yapıcam 8 yıldır cocuğum olmadı sebepsiz infertilite
İnşallah hayırlı haberler cnm

Kızlar benim son adet tarihim 2 şubattı. Ovülasyon testiyle bu ay denedim. 19 unda pik ve 20 sinde çatlama gördüm. Yumurtlama belirtilerini yaşadım ve bitti. Reglime 5-6 gün var ama tekrar akışkan beyaz-şeffaf akıntı tekrar başladı. Hafif sol kasığımda çok az bir şekilde ağrımda var Sizce bu adet öncesinin belirtisi mi yoksa başka bir durum mu?

Bu ay yumurtlama günlerini mi değerlendirdiniz hangi günlerdi sizin. Ben geçen aylarda ovülasyon testi yapmadım. Şu telefon uygulamaları var ya oradan takip ettim tutmadı iki ay. Bu ay ilk defa ovülasyon testi yaptım. pik olduğu gün, uygulamanın gösterdiği günden iki gün önce gösteriyordu.
Bu ovülasyon testlerini kendi kendimize mi kullanmayı tercih ediyoruz? Bir yıllık korunmasız ilişkiden sonra doktora görünmeye başladım, hiç bana böyle bir şeyler söylemediler, direkt aşılamaya başlayalım dediler

Bu ovülasyon testlerini kendi kendimize mi kullanmayı tercih ediyoruz? Bir yıllık korunmasız ilişkiden sonra doktora görünmeye başladım, hiç bana böyle bir şeyler söylemediler, direkt aşılamaya başlayalım dediler
Valla ben de hep buradan gördüm, telefon uygulamasının günleri de tutmayınca öyle aldım

Düzenli adet olurum sadece geçen ay 8 mm de kaldı yumurtam o nedenle klomen kullandım vallahi her ayda gününde takır takır gelir regl

Düzenli adet olurum sadece geçen ay 8 mm de kaldı yumurtam o nedenle klomen kullandım vallahi her ayda gününde takır takır gelir regl
Benim de reglim çok düzenli ama mm falan bilmiyorum ben genel olarak hiç bir şey bilmiyormuşum ya… doktorlar da hiç anlatmıyor bu siteye bir girdim herkes her şeyi biliyor kendimi çok cahil hissettim ya🥲🥲

IMG_0876.webp
Arkadaşlar sizce var mı awox gebelik testi ben hep bu markayı kullanıyorum ilk defa çizgi çıktı yorumlarınız bekliyorum

Eklentiler

• IMG_0875.webp
    IMG_0875.webp
    141,1 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_0877.webp
    IMG_0877.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 12
Bariz var gibi ama test güvenilirmi bilmiyorum bazen görüyorum yapmayın o testi almayın falan diye ama ben 2. Yi gördüm çizgiyi
Diğer testler konusunda evet ama ben 6 aydır bu markayı kullanıyorum bir kere bile silik çıkmadı ondan çok ümitlendim ama dediğiniz şey doğru 2 gün sonra tekrar test yapacağım

Back