• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirtiler??

Ayy bende aynı dertten müzdaribim pcostan benimli düzenli ama bakalım banada 3 gün ama 9 kala negatif çıktı kanda, bakalım belki bi umut, geçen aya göre kaçında olman lazım peki bekle bence biraz daha
Kız 9 kala tabi negatif çıkar kan da daha bebiş tüplerde halay çekiyor varsa bileee😅😅😅🙈🙈🙈

Ya aslında pek belirtim de yok ara da göğüs ucum sızlıyo o da bugün başladı biraz sırt ağrım var batma oluyo arada bilmiyorum öyle yapayım dedim daha önceden de yaptım hobi olsun diye😅😅😅😅
Benimde bayadır var göğüs ucu acısı vsvsv oda iyiymiş bundan sonra yeni bi hobim var benimde 🤣🤣 bakalım bekleyip görelim inşallah yavruluyoruzdur 🤣🤣🤣

Benimde bayadır var göğüs ucu acısı vsvsv oda iyiymiş bundan sonra yeni bi hobim var benimde 🤣🤣 bakalım bekleyip görelim inşallah yavruluyoruzdur 🤣🤣🤣
Demin fark ettim bende meme uclarim sis goguslerim de sizlama var meme uclarimda sizlama var baya baya sis meme uclarim kasik agrisi bel de var sende nasil gogus agrisi

Bu kadar erken oluyomuymuşş kıazz bu işler bacım madem böyle şeyler yaşadın gidip bi kan verseneeee 😁😁🐥🐥🐥
Hahshdhd ya kuzum 7 ile 12 gün arasında oluyormuş böyle şeylerrrr🙈🙈 ama belki de yumurtlama lekemde o benim inan ne nereye denk geliyor bende şaşırdım kaldım 😁 bide yurtdışındayım kan veremiyorum maslesefff🥹

Back