Belirtiler ayni mi oluyor?

13 aydır her ay o tarz belirtiler gördüm ama olmadı.
Hamile kalmak hiç kolay değilmiş net anladım :)

Allah hepinizin gonlune gore versin kizlar. Hamilelerin dualari kabul olurmus.dualarim sizinle. Ben 1 bucuk seneden fazla bekledim yavrumu. Ama hamilelikten once hic belirtim olmadi. Sizin bebisleriniz de zamanini bekliyor buna inanin. Ben hic beklemedigim bir zamanda ogrendim.oyleki her ay belki hamileyimdir diye herseye dikkat ederdim ama o ay hamile oldugumu bilmeden havuzlara atladim kaydiraklardan zipladim vs..

Aynen bende son güne kadar fitness aerobic falan yaptım ya karın kaslarım için onca ağırlık taşıdım. Ama kerataya yaradı çok güçlü bir bebek oldu :)

Merakla okuyorum Yorumları hadi hamileyim yazın inşallah yahu :)

Yaaa inşallah ben de cok heyecanliyim.

Aslinda demin dayanamayip test yaptim negatif çıktı ama adet gununu de bekleyecegim. Sol kasigim pit pit atiyo igne batiyo gibi bugun basladi bu da ne bileyim ablamin da öyle olurmus o gazla test yaptim ama cıks hayırlısı olsun bakalım

Amiiinnnn... cok saol saglikla kucagina almayi nasip etsin Allah. Valla dogacaksa Allah istedikten sonra oluyor.
Herseyin bir zamani var buna hep inanirim.

Kizlar ben regl oldum

Hayırlısı olsun zamani degilmis demek ki.

Hayirlisi M melinda uzulme lutfen. Tatli yeme istegi olmamisti bende. Bir daha ona dikkat et bence en büyük sinyal o . Hayirli haberlerini bekliyorum.

Cok uzulmedim daha yeni basladik hayirlisi ne zamansa o zaman olsun zaten.
Birdahakine dedigine dikkat ederim tamam.
Teşekkürler haber veririm:))

Be

ben 19 ocakta regl oldum canım. bugün 3. günüm... bitince doktora gidicem kontrole. iltihap vardı da ben de, geçmiş mi diye bakıcak
Hayırlısı olsun. Benim bu ay da tutmazda doktora bi gideyim diyorum eskiden bende de iltihap vardi fitil vermişti. Geçmiş olsun.

Hayırlısı olsun. Benim bu ay da tutmazda doktora bi gideyim diyorum eskiden bende de iltihap vardi fitil vermişti. Geçmiş olsun.
SAĞOL CANIM... SEN DE GİT TABİ İHMAL ETME, ZATEN İLTİHAP SIK TEKRARLAYAN BİŞEYMİŞ MAALESEF

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…