- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
KOCAMAN BİR AMİİİİİNNN DİYORUM :)Saolasin dilegin için rose bu hamileliği de zor geciyor insallah saglikla alir kucagina ablam ve tum hamileler. Allah bizim gibilere de nasip etsin...
13 aydır her ay o tarz belirtiler gördüm ama olmadı.
Hamile kalmak hiç kolay değilmiş net anladım :)
. Sağolasın cnm inşallahHayırlısı ile mutlu haberi alırsın inşallah
Aynen bende son güne kadar fitness aerobic falan yaptım ya karın kaslarım için onca ağırlık taşıdım. Ama kerataya yaradı çok güçlü bir bebek oldu :)Allah hepinizin gonlune gore versin kizlar. Hamilelerin dualari kabul olurmus.dualarim sizinle. Ben 1 bucuk seneden fazla bekledim yavrumu. Ama hamilelikten once hic belirtim olmadi. Sizin bebisleriniz de zamanini bekliyor buna inanin. Ben hic beklemedigim bir zamanda ogrendim.oyleki her ay belki hamileyimdir diye herseye dikkat ederdim ama o ay hamile oldugumu bilmeden havuzlara atladim kaydiraklardan zipladim vs..
Merakla okuyorum Yorumları hadi hamileyim yazın inşallah yahu :)
Allah hepinizin gonlune gore versin kizlar. Hamilelerin dualari kabul olurmus.dualarim sizinle. Ben 1 bucuk seneden fazla bekledim yavrumu. Ama hamilelikten once hic belirtim olmadi. Sizin bebisleriniz de zamanini bekliyor buna inanin. Ben hic beklemedigim bir zamanda ogrendim.oyleki her ay belki hamileyimdir diye herseye dikkat ederdim ama o ay hamile oldugumu bilmeden havuzlara atladim kaydiraklardan zipladim vs..
Upss son sayfada ki mesajı şimdi gördüm. Sonucu sormuştum:-D:-D kısmetOnumuzdeki pazartesi yani 19 ocak
Slm kizlar. Biz bu ay ilk kez bebek denedik 3. 5 yıllık evliyiz bu arada. Ovulasyon testi ile gunumu bile tespit ettim falan. Tabi bir kerede olacak diye bisey yok bunun bilincindeyim ama kendimi kaptirdim baya.
Regl tarihim 19 ocak müthiş derecede adet belirtilerim var ama diyorlar ki ayni belirtiler hamilelikte de olur. Kasiklarim agrimaya basladi artik adetin az kaldigi habercisi olan ne bileyim canim cok tatli istiyor bu kadar da belirti hamilelikte olmaz heralde diye dusunuyorum.
Var mi basina gelen?
Rose sende durumlar nasil test yaptin mi?KOCAMAN BİR AMİİİİİNNN DİYORUM :)
ben 19 ocakta regl oldum canım. bugün 3. günüm... bitince doktora gidicem kontrole. iltihap vardı da ben de, geçmiş mi diye bakıcakRose sende durumlar nasil test yaptin mi?
Hayırlısı olsun. Benim bu ay da tutmazda doktora bi gideyim diyorum eskiden bende de iltihap vardi fitil vermişti. Geçmiş olsun.ben 19 ocakta regl oldum canım. bugün 3. günüm... bitince doktora gidicem kontrole. iltihap vardı da ben de, geçmiş mi diye bakıcak
SAĞOL CANIM... SEN DE GİT TABİ İHMAL ETME, ZATEN İLTİHAP SIK TEKRARLAYAN BİŞEYMİŞ MAALESEFHayırlısı olsun. Benim bu ay da tutmazda doktora bi gideyim diyorum eskiden bende de iltihap vardi fitil vermişti. Geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?