- 25 Aralık 2014
- 5.669
- 4.736
- 118
evet canım, adetten bir iki gün önce lekelenme gelir ya o bile gelmedi henüz, arada bir gelen sarı bir akıntım var sadecesuan ben de oyle hissettim ama sizin durum daha heyecanlidir gecmis gununuz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım, adetten bir iki gün önce lekelenme gelir ya o bile gelmedi henüz, arada bir gelen sarı bir akıntım var sadecesuan ben de oyle hissettim ama sizin durum daha heyecanlidir gecmis gununuz.
cok teşekkür ederim ben de gecen sene tam bu ay hamile kalmıştım :) 3.5 aylık şimdi :)Ay dogru ya heyecanima verin. Allah bagislasin.
bu arada ben de
cok teşekkür ederim ben de gecen sene tam bu ay hamile kalmıştım :) 3.5 aylık şimdi :)
evet canım, adetten bir iki gün önce lekelenme gelir ya o bile gelmedi henüz, arada bir gelen sarı bir akıntım var sadece
inşallah canım merakla bekliyorum bende, bugün heyecanım had safhada... inşallah iki gün daha olmam da test yaparım...Hadi inşallah tutmuştur ki anlattiklariniz büyük olasilik gosteriyor:)
30 gunde bir adet olurum normalde son uc aydir degisik zamanlarda oldum hic boyle olmazdi. 30 gunu baz aliyorum 19 ocagi bekliyorum o yuzden. 3 ocak ovulasyon gunumdu 15 gun oldu kanda cikar diyorlar ama idrari bi denesemmi diye düşünüyorum:)) Olmazsa hayırlısı derim zaten yeni basladik calismaya.
Canım var ya bende bunu çok merak ediyordum, bizde iki aydır korunmuyoruz, gerçi ilk ay adete beş gün vardı, olmaz diye biliyordum zaten.. Muntazam düzenli gelen adetim o ay gecikti, iki gün geç geldi. bu ayda bir gün erken geldi. Bende spermler hormonları şaşırtıyor herhalde diyordum :) demek herkes de oluyormuş..Benim adet lerin çok düzenli giderdi denemeler esnasında 5 6 ay günlerim şaştı. Sonra bir abla bana rahmin bebeğe hazırlıyor kendini dedi ve gerçekten öyle oldu. Sonra başka bir arkadaşım yine bebek için uğraşırken beni aradı ya çocuk için uğraşıyorum ama regl günlerim çok şaşıyor dedi. Bende bunu anlattım 4. Ay hamilelik haberini aldı
Bence aceleye gerek yok.
Varsa zaten adetin geçince öğreneceksin...
Slm kizlar. Biz bu ay ilk kez bebek denedik 3. 5 yıllık evliyiz bu arada. Ovulasyon testi ile gunumu bile tespit ettim falan. Tabi bir kerede olacak diye bisey yok bunun bilincindeyim ama kendimi kaptirdim baya.
Regl tarihim 19 ocak müthiş derecede adet belirtilerim var ama diyorlar ki ayni belirtiler hamilelikte de olur. Kasiklarim agrimaya basladi artik adetin az kaldigi habercisi olan ne bileyim canim cok tatli istiyor bu kadar da belirti hamilelikte olmaz heralde diye dusunuyorum.
Var mi basina gelen?
ben ilk hamileliğimde
regl sancısı gibi sancılar sebebiyle 2 gün 10 dk bir tuvalete gidip oldum mu oldum mu diye bakmak zorunda kalmıştım
vücut o anda henüz bebeği yabancı bir madde gibi gördüğü için
normal regl dönemi nasılsa o şekilde tepki vermeye çalışıyor
kısmet böyleymiş demekki ablan ve bebişi için keşke böyle olmasaymış üzüldüm...Cok ilgincmis dogrudur ama. Size bisey anlatayim kizlar.
Benim ablam da hic bebek beklemiyordu adeti gecikti belirtiler var ama neyse acilsin diye adet söktürücü bile kullandi bi ot var ya civanpercemi onun cayini icti ama eskiden de yapardi arada sırada sıkça yasadigi icin bu sorunu. En sonunda doktora gitti niye adet olmuyorum diye hamile oldugunu ogrendi şok oldu. Sonra bidaha dr a gittiginde kalp ritmi bozuktu bebisin dusecek dedi dr cok kucuk daha kanaman olacak bir hafta sonra gel bisey kaldiysa temizleyelim dedi. Dedigi gibi oldu kanama gecirdi bebek düştü diye kontrole gitti bebek duruyor:) bidaha bi şok yasadi ama hep kanamasi devam etti adet gibi oyle leke falan değil yani. En sonunda düştü bebek bu kez kesin. Ben hamileyim ya da degilim bilmiyorum ama agir kaldirmiyorum havuza spora giderdim ara verdim kursum vardi boya ve silikon kullaniyorduk kagit rölyef kursu onu hemen biraktim ne olur ne olmaz diye. Ne agrilarim oluyor romatizmam var kesinlikle agrikesici almiyorum hicbir bitki cayini icmiyorum bana cok buyuk ders olmustur ablamin durumu olmasaydi keske ama hayirlisi imis.
Cok ilgincmis dogrudur ama. Size bisey anlatayim kizlar.
Benim ablam da hic bebek beklemiyordu adeti gecikti belirtiler var ama neyse acilsin diye adet söktürücü bile kullandi bi ot var ya civanpercemi onun cayini icti ama eskiden de yapardi arada sırada sıkça yasadigi icin bu sorunu. En sonunda doktora gitti niye adet olmuyorum diye hamile oldugunu ogrendi şok oldu. Sonra bidaha dr a gittiginde kalp ritmi bozuktu bebisin dusecek dedi dr cok kucuk daha kanaman olacak bir hafta sonra gel bisey kaldiysa temizleyelim dedi. Dedigi gibi oldu kanama gecirdi bebek düştü diye kontrole gitti bebek duruyor:) bidaha bi şok yasadi ama hep kanamasi devam etti adet gibi oyle leke falan değil yani. En sonunda düştü bebek bu kez kesin. Ben hamileyim ya da degilim bilmiyorum ama agir kaldirmiyorum havuza spora giderdim ara verdim kursum vardi boya ve silikon kullaniyorduk kagit rölyef kursu onu hemen biraktim ne olur ne olmaz diye. Ne agrilarim oluyor romatizmam var kesinlikle agrikesici almiyorum hicbir bitki cayini icmiyorum bana cok buyuk ders olmustur ablamin durumu olmasaydi keske ama hayirlisi imis.
hangi hastaneymiş o? bu nasıl bir sorumsuzluk!!!ben beter ama sonu güzel birşey anlatayım
bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendi, istiyordu zaten bebek
bir süre sonra doktoru antalya'ya gitti bir konferans için
o sırada arkadaşım kanama geçirdi
çok bilinen, marka, pahalı bir hastaneye gitti
bebek ölmüş dediler, almamız lazım sizi zehirler dediler
doktorunu aradı
doktoru da 1 gün bekle geliyorum dedi
arkadaşım bekledi, doktoruna gitti, o da ne? bebek duruyor, gayet de canlı
şimdi 7 yaşında, gayet sağlıklı, harika bir kız çocuğu!!!
hangi hastaneymiş o? bu nasıl bir sorumsuzluk!!!
bir de nasıl bir açıklama yapmışlar cok merak ettim
valla böyle hastaneler de doktorlar da ifşa edilmeli bence, ne demek bebek ölmüş demeko kadarını bilmiyorum çünkü uzatmayayım diye kestirmeden "arkadaşım" dedim ama
arkadaşımın ablasıydı olayı yaşayan
çok üzüldüler tabi ailece
hastane adını yazmayayım ne olur ne olmaz
ama doğru düzgün bir açıklama da yapmadılar
dava açalım falan dedi arkadaşımın eniştesi
avukatlar operasyon gerçekleşmediği için, herhangi bir zarar doğmadığı için birşey elde edilemeyeceğini falan söyledi yanlış hatırlamıyorsam
sonra ne oldu bilmiyorum ya da hatırlamıyorum
valla böyle hastaneler de doktorlar da ifşa edilmeli bence, ne demek bebek ölmüş demek
neyse siz de haklısınız...
kısmet böyleymiş demekki ablan ve bebişi için keşke böyle olmasaymış üzüldüm...
ben beter ama sonu güzel birşey anlatayım
bir arkadaşım hamile olduğunu öğrendi, istiyordu zaten bebek
bir süre sonra doktoru antalya'ya gitti bir konferans için
o sırada arkadaşım kanama geçirdi
çok bilinen, marka, pahalı bir hastaneye gitti
bebek ölmüş dediler, almamız lazım sizi zehirler dediler
doktorunu aradı
doktoru da 1 gün bekle geliyorum dedi
arkadaşım bekledi, doktoruna gitti, o da ne? bebek duruyor, gayet de canlı
şimdi 7 yaşında, gayet sağlıklı, harika bir kız çocuğu!!!
Hayirlisi oyleymis biz de çok uzulduk hele ablam... Ama suan hamile yine:)))
ay öyle mi çok sevindim onun adına... allah bu sefer sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah içnde de bizlere :)
Hayırlısı ile mutlu haberi alırsın inşallahCanım var ya bende bunu çok merak ediyordum, bizde iki aydır korunmuyoruz, gerçi ilk ay adete beş gün vardı, olmaz diye biliyordum zaten.. Muntazam düzenli gelen adetim o ay gecikti, iki gün geç geldi. bu ayda bir gün erken geldi. Bende spermler hormonları şaşırtıyor herhalde diyordum :) demek herkes de oluyormuş..