Belirtiler benzer birbirine. Hakkınızda Hayırlısı inşallah bekletmeden gelir sizin ufaklık:)
Hayirlisi inşallah teşekkür ederim. Ay ne tuhaf birkac ay öncesine kadar hic cocuk fikrimiz yoktu bi garip hissettim yazarken:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belirtiler benzer birbirine. Hakkınızda Hayırlısı inşallah bekletmeden gelir sizin ufaklık:)
benim de 4 ocak ovulasyon günümdü, ben de 15 günün dolmasını bekliyorum, idrarda anca o zaman çıkıyormuş.
ikisinde de adete 6 gün kala öğrendim ama 5 gün kala daha netti tabi ki. hem de 3 liralık testle
belirti olarak bende aşırı göğüs ağrısı - şişme ve tatlıya karşı isteksizlik vardı
sağol canım cümlemize hayırlı haberler gelir inşallah tüm isteyenlere... bence 15 ini doldurduğun zaman yap, silik de olsa pozifi verebilir. adetine kaç gün var?İnşallah sevineceginiz bir test olur. Benim yarin sizin pazar gunu o zaman. Ne yapayım bi test yapayim mi adet gununu mu bekleyeyim sizce?
Benim adet lerin çok düzenli giderdi denemeler esnasında 5 6 ay günlerim şaştı. Sonra bir abla bana rahmin bebeğe hazırlıyor kendini dedi ve gerçekten öyle oldu. Sonra başka bir arkadaşım yine bebek için uğraşırken beni aradı ya çocuk için uğraşıyorum ama regl günlerim çok şaşıyor dedi. Bende bunu anlattım 4. Ay hamilelik haberini aldı
bence idrarda çıkma olasılığınız var bugun. en son ne zaman denediniz testi?
yapın bugun bir test, ben olsam çoktan yapardım. olumsuzsa nasıl olsa gununuz var , üzülmek yok, hakkınızda hayırlısı olsun. eski günlerime döndüm anlattıklarınızı okuyunca :)Aynen goguslerim oyle şişti ki normalde kucuktur birahatsiz oluyorum anlatamam:) cok agriyo ama bende tersine asiri tatli duskunlugu var.
sağol canım cümlemize hayırlı haberler gelir inşallah tüm isteyenlere... bence 15 ini doldurduğun zaman yap, silik de olsa pozifi verebilir. adetine kaç gün var?
bu hafta basında çıkmaz bugun çıkabilir ama. bence siz hamilesiniz, öyle geçti içimdenBu hafta basinda denedim bi pahali bi de uc liraliktan :)
benimki 4 gün gecikti cesaret edemiyorum yapmayaOnumuzdeki pazartesi yani 19 ocak
yapın bugun bir test, ben olsam çoktan yapardım. olumsuzsa nasıl olsa gununuz var , üzülmek yok, hakkınızda hayırlısı olsun. eski günlerime döndüm anlattıklarınızı okuyunca :)
evet var. ikisinde de 6 gün kala öğrendim diye yazan bendim :)Yaaa heyecanlandim amaaa ellerim buz oldu suan:))))
Tabi canim uzulmek yok o konuda kendime güveniyorum. Tesekkur ederim. Sizin cocuk var miydi kacirmis olabilirim yukarda.
bu hafta basında çıkmaz bugun çıkabilir ama. bence siz hamilesiniz, öyle geçti içimden
benimki 4 gün gecikti cesaret edemiyorum yapmaya
Evet ama Bu durum çok uzun sürerse bir kadın doğuma görünmek gerek. Belirti sanılıp ihmal edilmemeliaa cok ilgincmis e bu da güzel bisey aslinda.
siz bilirsiniz ben dayanamazdım ama :) yalnız yapacaksanız iyice kurumasını bekleyin başta negatif gibi çıkıyor sonradan silik bişe çıkıyor öyle kıpkırmızı değil yani. konunuzu takip edeceğim, bol şans, hakkınızda hayırlsıAyyy cidden mi off bi tuhaf oldum yapsam mi yarini mi beklesem ne yapsam. Esim de evde olur hem.
Ay dogru ya heyecanima verin. Allah bagislasin.evet var. ikisinde de 6 gün kala öğrendim diye yazan bendim :)