Belirtiler ayni mi oluyor?

melinda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
1.930
796
173
Slm kizlar. Biz bu ay ilk kez bebek denedik 3. 5 yıllık evliyiz bu arada. Ovulasyon testi ile gunumu bile tespit ettim falan. Tabi bir kerede olacak diye bisey yok bunun bilincindeyim ama kendimi kaptirdim baya.
Regl tarihim 19 ocak müthiş derecede adet belirtilerim var ama diyorlar ki ayni belirtiler hamilelikte de olur. Kasiklarim agrimaya basladi artik adetin az kaldigi habercisi olan ne bileyim canim cok tatli istiyor bu kadar da belirti hamilelikte olmaz heralde diye dusunuyorum.
Var mi basina gelen?

bende 3,5 senelik evliyim 3 aydır da korunmuyorum. benimki adet 13 ocaktı daha olmadım bekliyorum p.tesi ye kadar...

bende 3,5 senelik evliyim 3 aydır da korunmuyorum. benimki adet 13 ocaktı daha olmadım bekliyorum p.tesi ye kadar...
Geçtiği halde test yapmadiniz mi iyi sabrediyorsunuz ben bile dayanamayip idrar testi yaptim :) negatif tabii

ee peki adet belirtileri gibi seyler yasadiniz mi?

Adet belirtileri ile çok benzer gebelik. O yüzden belirtilerden anlamaniz pek mümkün değil, adet belirtisi de olabilir. Regl tarihinize az kalmis bekleyin gecikme olursa hemen bir kan testine gidin. Gebelik olmazsa da üzülmeyin Allah hayirli zamanda versin önemli olan bu. İnşallah herşey gonlunuzce olur.

Geçtiği halde test yapmadiniz mi iyi sabrediyorsunuz ben bile dayanamayip idrar testi yaptim :) negatif tabii

ee peki adet belirtileri gibi seyler yasadiniz mi?
test yapmadım çünkü bu ay geç yumurtladım canım, yumurtlamadan 14 gün sonra idrarda çıkıyor benimde 14. gün pazar...
sadece sol tarafımda belirli bir yerde hafif bir ağrım var, mesela üstümü giyerken çekiliyor gibi oluyor orası, bir de sol bel kemiğimde yine ara sıra gelen bir ağrı var, şiddetli ağrı değil bunlar, adet ağrısına benzemiyorlar

Çok teşekkür ederim bekleyen herkese inşallah. Bir gelsin o gun hemen gidicem zaten teste.

Anladım inşallah dilediginiz gibi olur. Benim de sag yumurtaligimda dediginiz cekilme gibi bi his var bir anda giriyor geciyor hemen hafif oluyor iki gündür basladi o da bakalım hayirlisi olsun.

Anladım inşallah dilediginiz gibi olur. Benim de sag yumurtaligimda dediginiz cekilme gibi bi his var bir anda giriyor geciyor hemen hafif oluyor iki gündür basladi o da bakalım hayirlisi olsun.
amin canım inşaallah cümlemizin gönlüne göre olur herşey...

aynı belirtileri yaşıyorum şuan
sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
olursa vakitsiz gibi olacak hayırlısı olsun.
benim hiç gecikmezdi.

Normalde adet belirtisi yaşamayan insanlarda bile bebek denemeye başlayınca adet belirtileri çıkıyor ortaya ve bu gebelik sanılıyor. Mesela ben :) Psikolojik belirtiler bunlar.
Daha belli olması için çok erken, adet gününü bekle.

Bende 3,5 yıllık evliyim.2 hamilelğim var.Akıntın çok mu , vucud ısın fazla mı, ağzında metalik tat var mı, bende belirtiler böyledi ...2.de düşükle sonuçlandı.

Hamilelik belirtilerinin hepsini bu ay yaşadım yaşıyorum da reglimde gecikti hatta. Doktora gittim kan testi için maalesef kistten başka bir şey yok( Allahım inşallah yakın zamanda öğreniriz güzel haberleri:))

Hamilelik belirtilerinin hepsini bu ay yaşadım yaşıyorum da reglimde gecikti hatta. Doktora gittim kan testi için maalesef kistten başka bir şey yok( Allahım inşallah yakın zamanda öğreniriz güzel haberleri:))
Bundanda korkuyorum.önceki aylarda adet düzensizliğiniz varmıydı?
yoksa hep düzenliydi de bu ay geçti ve kist mi çıktı?

Belirtiler benzer birbirine. Hakkınızda Hayırlısı inşallah bekletmeden gelir sizin ufaklık:)

Hayır hiç adet düzensizliğim yoktu ayın 12 sinde olurdum hep. bu ay gecikti sadece.Mide bulantısı,kasık ağrıları, göğüste acı ve batma, aşırı akıntı, sivilcelenme vb. gibi hepsini yasıyorum da ama yokmuş maalesef kist görünüyor dedi doktor yine de tahlil yaptılar bakalım 2 saate belli olacakmış.

30 gunde bir adet olurum normalde son uc aydir degisik zamanlarda oldum hic boyle olmazdi. 30 gunu baz aliyorum 19 ocagi bekliyorum o yuzden. 3 ocak ovulasyon gunumdu 15 gun oldu kanda cikar diyorlar ama idrari bi denesemmi diye düşünüyorum:)) Olmazsa hayırlısı derim zaten yeni basladik calismaya.

Bende 3,5 yıllık evliyim.2 hamilelğim var.Akıntın çok mu , vucud ısın fazla mı, ağzında metalik tat var mı, bende belirtiler böyledi ...2.de düşükle sonuçlandı.

Oyle mi cok geçmiş olsun herseyde bir hayir vardir bidaha yasamazsiniz umarim böyle bir şey. Vucut isimi olcmedim ama cok sicak basiyor akintim var kasiklarima hafif agri vurup geciyor istahim cok acik metalik tat yok bu dediklerimi adetten once de yasiyorum ama.

Çok geçmiş olsun benim de vardi eskiden kistim. İnşallah güzel haberler aliriz tum isteyenler.

benim de 4 ocak ovulasyon günümdü, ben de 15 günün dolmasını bekliyorum, idrarda anca o zaman çıkıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…