• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belirti olmadan hamile kalmak !!

bugün adetimin 4. günü. hala gelmedi. sabah ilk idrarımla test yaptım. 5 dakka başında bekledim hiç birşey yoktu. 15 dakka sonra bakayım diye gittim çok silik 2. çizgi vardı. kan testi yaptırcam bugün acaba varmıdır ya :(

bugün adetimin 4. günü. hala gelmedi. sabah ilk idrarımla test yaptım. 5 dakka başında bekledim hiç birşey yoktu. 15 dakka sonra bakayım diye gittim çok silik 2. çizgi vardı. kan testi yaptırcam bugün acaba varmıdır ya :KK43:
Haberlerini bekliyoruz canim inş.vardır dualarimiz seninle. Benimde biliyorsun çok çok silik cikti henüz adetin gecmedi mutlaka haberlerini bekliyoruz

bugün adetimin 4. günü. hala gelmedi. sabah ilk idrarımla test yaptım. 5 dakka başında bekledim hiç birşey yoktu. 15 dakka sonra bakayım diye gittim çok silik 2. çizgi vardı. kan testi yaptırcam bugün acaba varmıdır ya :KK43:
Testi atabilirsen bakalım Can'ım ama şimdiden hayırlı olsun

Canim ciddimisin bence hemen test yapmalisin stres yapma inş vardır ben günüm geçmemesine rağmen yaptim üstelik umudum yokken bugün kacinci günün bence hemen yap tatlim
Dündü regl günüm ama hala olmadım ve olacak gibi de değilim karnımda ağrı falan yok ama sen de anlarsın tek çizgi görmek istemiyorum ya cok üzüldüm çünkü geçen aylarda

Dündü regl günüm ama hala olmadım ve olacak gibi de değilim karnımda ağrı falan yok ama sen de anlarsın tek çizgi görmek istemiyorum ya cok üzüldüm çünkü geçen aylarda
Ozaman bekle canim bende olmadim bekliyorum ayyy inş.ikimizdede vardır mucize gibi geliyordur 10 mayisa kadar bekleyeceğimiz bende normLde 9 mayis bat. Ama erken yumurtlama oldu 5-6 mayis gibi olurum diye bekliyorum ama birşey yok dun regli olacak gibi bel ve karin agrim vardi olmadim senede daha yeni geçmiş biraz daha bekle canim hep günündeki olursun yoksa bazen bir iki gün gecikme yasarmisin

Arkadaşlar hepinize hayırlı nurlu cumalar.. Bende bi kaç gündür yazdıklarınızı okuyorum sizleri takip ediyorum sonuclarınız ne oldu die bekliyorum resmen :) ben bi düşük yapmiş suandada tekrar bebek bekleyen bi bayanım benmde bat 8 mayıs dayanamayıp bu sabah test yaptm ama herhangi bişey yoktu sizler gibi bi belirtimde yok ne adete dair nede hamileliğe dair beklemek de cok zor inşallah hepimizin güzel haberlerini alırız :(( birbirimize dua edelm bu mubarek günde ..

Ozaman bekle canim bende olmadim bekliyorum ayyy inş.ikimizdede vardır mucize gibi geliyordur 10 mayisa kadar bekleyeceğimiz bende normLde 9 mayis bat. Ama erken yumurtlama oldu 5-6 mayis gibi olurum diye bekliyorum ama birşey yok dun regli olacak gibi bel ve karin agrim vardi olmadim senede daha yeni geçmiş biraz daha bekle canim hep günündeki olursun yoksa bazen bir iki gün gecikme yasarmisin
Ömrü hayatımda hep saatli bomba gibiyimdir vaktınde ilk kez gecen ay 4 gün gecikmişti bi de bu ay 1 gün ama önceki ay regl sancıları cektım şimdi ilginç hiç birşey yok

Arkadaşlar hepinize hayırlı nurlu cumalar.. Bende bi kaç gündür yazdıklarınızı okuyorum sizleri takip ediyorum sonuclarınız ne oldu die bekliyorum resmen :) ben bi düşük yapmiş suandada tekrar bebek bekleyen bi bayanım benmde bat 8 mayıs dayanamayıp bu sabah test yaptm ama herhangi bişey yoktu sizler gibi bi belirtimde yok ne adete dair nede hamileliğe dair beklemek de cok zor inşallah hepimizin güzel haberlerini alırız :KK43:( birbirimize dua edelm bu mubarek günde ..
Amin canım Allah herkese nasip etsin bizler cok istiyoruz hayırlısıysa olsun ne diyelim

Evet inanın gecem gündüzüm bu olmuş durumda düşünme diyorum kendıme ama elımde de değil.. Üstelik düşük yapmış olmamında verdiği üzüntü korku endişe var .. Sizlern testlerde silik cıkmıs benm oda olmadı ama adet gecikmesi gerekıyodur benmkide belki o zMan cıkıcaktır die beklıyorum inşallah beklediğimz sonucları alalm :(

Arkadaşlar hepinize hayırlı nurlu cumalar.. Bende bi kaç gündür yazdıklarınızı okuyorum sizleri takip ediyorum sonuclarınız ne oldu die bekliyorum resmen :) ben bi düşük yapmiş suandada tekrar bebek bekleyen bi bayanım benmde bat 8 mayıs dayanamayıp bu sabah test yaptm ama herhangi bişey yoktu sizler gibi bi belirtimde yok ne adete dair nede hamileliğe dair beklemek de cok zor inşallah hepimizin güzel haberlerini alırız :KK43:( birbirimize dua edelm bu mubarek günde ..

Geçmiş olsun canim inş.en yakin zamanda hepimiz mutlu haberleri alriz beklemek çok zor bende 9 mayisi bekliyorum uç defa test yaptim çok silikte olsa gördüm ama tatmin olamadim bence hamile değilim yinede bekliyorum günüm geçince bir test daha yaparim artik beklemek çok zor inş.hepimiz güzel haberleri aliriZ

Geçmiş olsun canim inş.en yakin zamanda hepimiz mutlu haberleri alriz beklemek çok zor bende 9 mayisi bekliyorum uç defa test yaptim çok silikte olsa gördüm ama tatmin olamadim bence hamile değilim yinede bekliyorum günüm geçince bir test daha yaparim artik beklemek çok zor inş.hepimiz güzel haberleri aliriZ
Teşekkür ederimm canmm ama silikte olsa cıktıysa var bence yeni yeni idrara geciyodur o yuzden oyle sılık olmuştur canım kötü düşünme vardır bence.. Benmde kasıklarımda guruldanma oluyo son 15 gündür böyle

Teşekkür ederimm canmm ama silikte olsa cıktıysa var bence yeni yeni idrara geciyodur o yuzden oyle sılık olmuştur canım kötü düşünme vardır bence.. Benmde kasıklarımda guruldanma oluyo son 15 gündür böyle
Bak atayim canim foto sana yok denilecek kadar az çizgi oyuzden umutlanmiyorum sende gününün geçmesini bekle adet olmazsan tekrar yaparsin test

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-06-11-47-21.png
    Screenshot_2016-05-06-11-47-21.png
    114,5 KB · Görüntüleme: 99
  • Screenshot_2016-05-06-11-47-05.png
    Screenshot_2016-05-06-11-47-05.png
    180,9 KB · Görüntüleme: 90
Kolay gelsin adet günüm 4 gün geçti hala da Bi belirti yok. Adet günümden önce korunmadan ilişki yaşadım. Hayatımda hiç gecikme durumu yaşamamıştım. Hamile olabilir miyim acaba diye kan testi yaptırdım Dün ama negatif çıktı.. Sonradan belli olma durumu var mı acaba? İlk gün olduğu için anlaşılamama gibi bir durum olur mu?

Back