• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belirti olmadan hamile kalmak !!

İnş.vardır canim istersen kan testi ver geç döllenme olduysa belki cikmiyordur bende kendimi hamile hissetmiyordum çokta silik olsa çizgiyi gördüm hatta inanamadim tekrar yaptim testi yine ayni çok hayalet bir çizgi umudunu kaybetme biraz daha bekle yada doktora gir canim benim durumum şuan daha stresli var olup oadigini bilmiyorum bile hayalet çizgi var ama ya yoksa ya adet olursam diye korkuyorum doktora göremiyorum negatifi duymaktan korkuyorum
Bende korkuyorum :( evde test var benimde ama adet olmadığım sürece o test negatifte çıksa aynen dediğin gibi geç döllenmeden dolayı çıkmıyordur deyip kendimi kandırcam.
okuduğum okadar yazılarda silikte olsa ikinci çizgiyi görenler hep hamile çıktılar :)
İnşallahh İnşallah Hamilesindir sende.

Bende korkuyorum :KK43: evde test var benimde ama adet olmadığım sürece o test negatifte çıksa aynen dediğin gibi geç döllenmeden dolayı çıkmıyordur deyip kendimi kandırcam.
okuduğum okadar yazılarda silikte olsa ikinci çizgiyi görenler hep hamile çıktılar :)
İnşallahh İnşallah Hamilesindir sende.
İnş.canim inş.hepimiz bir an önce güzel haberleri aliriz

Adetin 5 mayis dun test yaptim ikinci çizgi çok silik cikti varmi yokmu bilemiyorum eğer hamileysem inş.öyledir hic belirtim yok
ayy hamılesın canım cok geç kalmadan git doktora tebrık ederım darısı tum isteyenler ve bana olsun inşallah benım de 5 mayıs regl tarıhım ama sıfır belırtı regl olacakmısım gıbı de değil ama erken test yapmak istemıyorum negatıf cıkarsa gec döllenme dıye umudum devam eder bıraz daha beklemek en ıyısı. Sendeki belırtıler neydı ?

tatlım herşey olabilir adet belirtileriyle aynı zaten hamilelik belirtileri benimde bugün adet günüm sadece bir damla kahverengi akıntı oldu kesildi şimdi hiç bişey yok bende anlamadım
kahverengı akıntı yerleşme derler bence bebek var bı test yaptır

kahverengı akıntı yerleşme derler bence bebek var bı test yaptır
yoktur cnm erken test yapmıştım iki gün önce negatif olsaydı onda çıkardı bugün de var az bi kahverengi akıntı bide midem bulanıyo ve başım dönüyo hepsi stresten valla

ayy hamılesın canım cok geç kalmadan git doktora tebrık ederım darısı tum isteyenler ve bana olsun inşallah benım de 5 mayıs regl tarıhım ama sıfır belırtı regl olacakmısım gıbı de değil ama erken test yapmak istemıyorum negatıf cıkarsa gec döllenme dıye umudum devam eder bıraz daha beklemek en ıyısı. Sendeki belırtıler neydı ?
Hic belirti hissetmiyordum canim hamile oldugumada inanmiyorum bak testi atayim çok hafif zor görünen bir cizgi var tabi elimde bakinca daha iyi görüyorum fotoda pek belli değil

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-04-09-01-01.png
    Screenshot_2016-05-04-09-01-01.png
    114 KB · Görüntüleme: 269
Arkadaşlar herkese merhaba sizce ihtimal nedir öyle çıkan oldumu ?
İnşallah gönlünüzden geçen olur en kısa zamanda hamilelik haberlerinizi alırsınız. Belirtilere gelince çok nadir bi durum aset gecikmeden belirti yaşamak benim sadece ilk defa göğüslerimde ağrı acı olmuştu 5 buçuk haftalık hamileyim şuan ben çok erken öğrendim hamile olduğumu o yüzden kendimi dinleme şansım oldu başka hiç bi belirtim olmadı

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    49,8 KB · Görüntüleme: 232
Çok teşekkür ederim inşallah öyledir hayal kırıklığına uğramam Rabbim isteyene bekleyen herkese hayırlı haberler versin
Şimdi koyulaştı biraz umarım öyledir
Teste gire hamilesin .gozunuz aydin.benimde ilk cocugumda cok silikti zorla belli oluyordu.allh tamamina erdirsin

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    17,9 KB · Görüntüleme: 199
Hic belirti hissetmiyordum canim hamile oldugumada inanmiyorum bak testi atayim çok hafif zor görünen bir cizgi var tabi elimde bakinca daha iyi görüyorum fotoda pek belli değil
ama daha erken oldugu için doktora git bence kan testi yapılsın :) içini ferah tut bence hamılesın
hiç regl sancın yok mu bende bugün cok hafif basladı

Back