• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belirti olmadan hamile kalmak !!

Adetimin 3. günü ama hala gelmedi. hiç bir belirti yok.
idrarım açık renk koyulaşmadı, göğsümde ağrı sızı yok, sanki midem yanıyor sadece.
kafayı yicem galiba :(

hayırlısını dile tatlım ben gebeymişim Rabbim isteyen herkese versin beklemek gerçekten çok zor daha çok küçük benimki dualarınıza ihtiyacım var inşallah tutunur
Hayirli olsun canim Rabbim bizlere de nasip etsin valla bütün fotolari sildim bakin sayfaya bulabilirsem atayim

İlk test bu gün yaptigim ikincisi iki gun once yaptigim ikincide çok hafif görünüyor ama bugün yaptigimda zor görünüyor fotolarda daha az cikiyo canli baktigimda daha iyi görüyorum 9 mayis reglim

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-05-16-25-25.png
    Screenshot_2016-05-05-16-25-25.png
    208,1 KB · Görüntüleme: 190
  • Screenshot_2016-05-05-16-26-06.png
    Screenshot_2016-05-05-16-26-06.png
    114,9 KB · Görüntüleme: 173
canim ilk test iki gün önce yaptigim ikincisi bugün yaptigim ilk te çok hafif görünüyor ama bugün yaptigimda zor görünüyor fotolarda daha az cikiyo canli baktigimda daha iyi görüyorum 9 mayis reglim
canım bnce hamılesın ve bıan önce doktora gıt şüphelerden kurtul kafan rahatlasın :) benım regl gunum bugun ama hala olmadım ama hiç belirti de yok :((

canım bnce hamılesın ve bıan önce doktora gıt şüphelerden kurtul kafan rahatlasın :) benım regl gunum bugun ama hala olmadım ama hiç belirti de yok :KK43:(
Benim normalde 9 mayis canim ama erken yumurtlama oldu bugün yarin olurum diye bekliyorum eğer olmazsan 9 una kadar beklerim valla bugün yaptigim test umudunu kirdi bence yok yaninda bir yerde maalesef kan verebileceğim yer yok :KK43: canim

canım bnce hamılesın ve bıan önce doktora gıt şüphelerden kurtul kafan rahatlasın :) benım regl gunum bugun ama hala olmadım ama hiç belirti de yok :KK43:(
Belirtiye takilma bende belirti hissetmiyordum canim sadece bugün biraz bel ve klasik agrim var hafif ama bide çok usuyorum iki kat baddaniyenin altinda oturuyorum

canım hiç moralini bozma sadece Rabbim e bırak ve yürekten inan hayırlısıyla gelecekse Rabbım nasip etsın net kan testınde var ama 15 gun sonra tekrar gıdıcem cok kucuk olduğu ıcın inşallah senınde oyledir tatlım

canım hiç moralini bozma sadece Rabbim e bırak ve yürekten inan hayırlısıyla gelecekse Rabbım nasip etsın net kan testınde var ama 15 gun sonra tekrar gıdıcem cok kucuk olduğu ıcın inşallah senınde oyledir tatlım
İnş.canim nekadarlikken öğrendi evde idrar testi yaptinmi nasil cikti

İlk test bu gün yaptigim ikincisi iki gun once yaptigim ikincide çok hafif görünüyor ama bugün yaptigimda zor görünüyor fotolarda daha az cikiyo canli baktigimda daha iyi görüyorum 9 mayis reglim
Bence olmasa hiç çıkmazdı bu testler negatif çıkarsa yanılma payı var ama pozitif çıkarsa yanılmaz doğru diyor doktorlar

Benim normalde 9 mayis canim ama erken yumurtlama oldu bugün yarin olurum diye bekliyorum eğer olmazsan 9 una kadar beklerim valla bugün yaptigim test umudunu kirdi bence yok yaninda bir yerde maalesef kan verebileceğim yer yok :KK43: canim

Canim bak ilkinde test yanildi diyelim ikincisi de silik çıkmış ??
Kan veremiyorsan reglden iki gun once ve regl gununde tekrar yap zaten koyulasirsa hamilesin insallah. Ama silik cizgide kaybolursa degilsin sıkma cannı bu kadar

Canim bak ilkinde test yanildi diyelim ikincisi de silik çıkmış ??
Kan veremiyorsan reglden iki gun once ve regl gununde tekrar yap zaten koyulasirsa hamilesin insallah. Ama silik cizgide kaybolursa degilsin sıkma cannı bu kadar
Tam uç test yaptim canim iki tanesini iki gün önce yaptim çok silik cikti bitanesini bu sabah yaptim oda yok denilecek kadar azdi en iyisi regli günümü beklemek inş.varsir

Bence olmasa hiç çıkmazdı bu testler negatif çıkarsa yanılma payı var ama pozitif çıkarsa yanılmaz doğru diyor doktorlar
İnş.canm inş.vardır en iyisi beklemek bugün belinde agri var biraz ben regli olmadan önce hic belirti yaşanan bugün hafif bel ve klasik agrim oluyor hasta olacagim diyorum bakiyorum yok beyaz akintim var

Back