- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi dirennur45
Yarin olmazsan yap canim normalde günündeki olursun ben hic sektirmem günümde olurum hepBenım de yarın geçmiş oluyor hala olmazsam bi test yapayım mı ne dersiniz kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarin olmazsan yap canim normalde günündeki olursun ben hic sektirmem günümde olurum hepBenım de yarın geçmiş oluyor hala olmazsam bi test yapayım mı ne dersiniz kızlar
Düşüncesi bile kalbimi yerinden çıkarıyor ve 7 aydır hep test yaptım negatifti artık tek çizgi görmek istemiyorum ben hep günü gününe olurum ilk kez gecen ay grcıkmıstım cok heveslenmıstım bi de bu ay oldu of keşke bi belirti olsaYarin olmazsan yap canim normalde günündeki olursun ben hic sektirmem günümde olurum hep
İnş.vardır canm stres yapma stresten etkiliyor bir iki gün geç olabilirsiniz garanti olsun diyorsan 3 gün felan bekleDüşüncesi bile kalbimi yerinden çıkarıyor ve 7 aydır hep test yaptım negatifti artık tek çizgi görmek istemiyorum ben hep günü gününe olurum ilk kez gecen ay grcıkmıstım cok heveslenmıstım bi de bu ay oldu of keşke bi belirti olsa
2 gün önceye kadar hiç beklentim yoktu hatta daha reglıme 10 gün falan var sanıyordum hiç karnım ağrımayınca çünkü bnm taa o Zaman'dan başladı 2 gün önce bakınca şok oldum yanı 2 gündür beklentı ıcındeyım ama Buarada sen hamılesın öyle hissediyorumİnş.vardır canm stres yapma stresten etkiliyor bir iki gün geç olabilirsiniz garanti olsun diyorsan 3 gün felan bekle
2 gün önceye kadar hiç beklentim yoktu hatta daha reglıme 10 gün falan var sanıyordum hiç karnım ağrımayınca çünkü bnm taa o Zaman'dan başladı 2 gün önce bakınca şok oldum yanı 2 gündür beklentı ıcındeyım ama Buarada sen hamılesın öyle hissediyorum
2 gün önceye kadar hiç beklentim yoktu hatta daha reglıme 10 gün falan var sanıyordum hiç karnım ağrımayınca çünkü bnm taa o Zaman'dan başladı 2 gün önce bakınca şok oldum yanı 2 gündür beklentı ıcındeyım ama Buarada sen hamılesın öyle hissediyorum
Ya aynı seyleri yaşamışız resmen bizde 2 kez değerlendırebıldık verımlı günleri hatta ben memleketıme gittim Tatil yaptım kafam cok rahattı hiç düşünmedim çünkü değerlendıremedık diye düşünüyordum ya ama olmasa hiç çıkmazdı çizgi diye düşünüyorum çünkü ben 7 aydır yapıyorum bembeyazAyy inş.canim inş vardır ikimizdede valla ben hic öyle hissetmiyordum o kadar pskolojimi etkilemişti bu ayda negatiftir diyorum bide çok fazla degerlendiremedim yumurtlama dönemimde sadece bir kez degerlendirebildim hic umudum yoktu taki biri durttu sanki beni test yap diye iki tane yaptim hatta ilkini yaptim test yanlistir dedim ikinciyi yaptim çok silik ikinci çizgi cikti bugün tekrar yapayim dedim fakat önceki teste gore daha silik cikti moralin bozuldu.bugün bel ve klasik agrim var inş.hastalanmam 9 mayis normal adet tarihim fakat adetinin 13. Günü yumurtlama oldu 5 yada 6 mayis adet olurum diye bekliyorum bugünü atlattim çok sükut su 4 günüde atlatirsam belki yine umut doğar icimde
Ha bir de testleri be Zaman yaptın sabah ilk idrar diyorlar doğru sonuç için yanı daha iyiymişSende stres yapma bekle çok merak ediyorsanda yatin bir test yap canim negatifte olsa pozitif te olsa sonunda öğreneceğiz hepimiz tatlim kacisimiz yok valla yaninda bir yerde kan verebileceğimiz bir yer olsa hemen gidip vereceğim o kadar stres oldu bana yani
İki gün önce oglendi yepti baya belirgin cijti hatta iki kez yaptim bugün yaptigimida sabah 8 de yaptim ilk idrarla ama çok zor görünen cizgiydi canimHa bir de testleri be Zaman yaptın sabah ilk idrar diyorlar doğru sonuç için yanı daha iyiymiş
Ya aynı seyleri yaşamışız resmen bizde 2 kez değerlendırebıldık verımlı günleri hatta ben memleketıme gittim Tatil yaptım kafam cok rahattı hiç düşünmedim çünkü değerlendıremedık diye düşünüyordum ya ama olmasa hiç çıkmazdı çizgi diye düşünüyorum çünkü ben 7 aydır yapıyorum bembeyaz
Keşke şöyle aklımızdan çıksa unutsak ve bı baksak hamileyiz senın de mi ilk Bebek olacak inşİnş.hastalanmazsam tekrar yaparim test canim günüm bir geçsin inş. Vardır bende ilk defa boyle gördüm daha önce bir iki kez test yapmistim hic görünen çizgi yoktu bu sefer azda olsa var yani
Keşke şöyle aklımızdan çıksa unutsak ve bı baksak hamileyiz senın de mi ilk Bebek olacak inş
Hepsi gencecık evlenmişler beslenme sağlıklı mesela ben 29 yasındayım bi 20 yaşındaki birime göre verimlideğilimdir beslenmem desen cok kötü Allah şöyletmiş olsun ve bu anneler gününde en güzel hediyeyi alalımOlursa ilk olacak canim inş. Keşke öyle bisey olsa eskilere bakiyorum annene babannnelere hic boyle dertleri yok bir sürü doğum yapmislar hic birşey bilmeden yok yumurtlama günü yok ovulasyon testi felan filan bizler kendimizi paraliyoruz evladimiz olsun diye
Tam uç test yaptim canim iki tanesini iki gün önce yaptim çok silik cikti bitanesini bu sabah yaptim oda yok denilecek kadar azdi en iyisi regli günümü beklemek inş.varsir
Bnmde bugün regl günüm ama gelen giden yok test yapmAk istemıyorum yıne negatıfi görürüm dıyeInsallah canim vardir. Onemli olan cikmasi. Bendede ilk idrarda silik cikmisti heycan yaptim ertesi gun yine yaptim negatif cikti sende 3 tane silik cikmis umarm hayirlisi olur hakkinda kan tahlili verememen cok kotu.
Kk da yaziyordu ovulasyon testi de erken hamilelikleri gosteriyormuş... baya kisi ogrenmiş bu yontemle ondan yp istersen
Ovulasyon testi var elimde en iyisi biraz daha bekleyeyim cnim varsa zaten cikar yoksa da hastalanirimInsallah canim vardir. Onemli olan cikmasi. Bendede ilk idrarda silik cikmisti heycan yaptim ertesi gun yine yaptim negatif cikti sende 3 tane silik cikmis umarm hayirlisi olur hakkinda kan tahlili verememen cok kotu.
Kk da yaziyordu ovulasyon testi de erken hamilelikleri gosteriyormuş... baya kisi ogrenmiş bu yontemle ondan yp istersen
ben 32yaşındayım ve neredeyse evlenir evlenmez hamile kaldım üstelik yumurtlama dönemimde değildi adetin hemen sonrasında hamile kaldımHepsi gencecık evlenmişler beslenme sağlıklı mesela ben 29 yasındayım bi 20 yaşındaki birime göre verimlideğilimdir beslenmem desen cok kötü Allah şöyletmiş olsun ve bu anneler gününde en güzel hediyeyi alalım
Ne güzel tebrık ederım hayırlısı ile kucağınıza alın inşallah darısı bna ve tüm isteyenlere. Peki belırtılerını bızımle paylaşır mısınYani sen yinede kan testi yaptır
ben 32yaşındayım ve neredeyse evlenir evlenmez hamile kaldım üstelik yumurtlama dönemimde değildi adetin hemen sonrasında hamile kaldım