• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

belirti olmadan hamile kalmak !!

Kolay gelsin adet günüm 4 gün geçti hala da Bi belirti yok. Adet günümden önce korunmadan ilişki yaşadım. Hayatımda hiç gecikme durumu yaşamamıştım. Hamile olabilir miyim acaba diye kan testi yaptırdım Dün ama negatif çıktı.. Sonradan belli olma durumu var mı acaba? İlk gün olduğu için anlaşılamama gibi bir durum olur mu?
kan testi kesin sonuçtur canim negatifse yoktur

3 ve 5 mayis yaptim testi adet günüm 9 mayis canim valla ben hic hamile gibi hissetmiyordum kendimi artik bekeyecegim günüm geçerse bir test daha yaparim hakkima hayirlisi umarim sürpriz yapar ve gelir
İnşallah canım benim Rabbım hayırlısıysa versın bende test almaya gidiyorum şimdi

Kan tahlili yaptırdım. Saatler bekledim bugün ciksi diye. Sonucu veren ablalar eşimi çağırdı yanlarına göz kirparak. Kalkamadim saatlerce beklemekten o heyecandan. Ne ismarlican bize dediklerini duydum. Ve eşimin dönüp o yüzündeki mükemmel gülümsemesiyle bana doğru gelişini gördüm. Olmuş dedi. Hayirli olsun gözünüz aydın diye bagirdilar arkadan. Ayağa kalkmak istedim kalkamadim. Ağlamaya başladım. Hemen doktora gosterecekmisiz sonucu dedi eşim. Yine seslendi ablalar arkadan dikkat et bundan sonra ağır kaldirmak yok diye. 1 dakka sonra doktorun ordaydim. Mesaisi bitmiş acilde yakaladık.herhangi bi doktordan istemistim sevki beklememek için. Tahlili eline aldığıyla geri verirken bunda gebelik yok dediği bir oldu. Anlatamam ya yıkıldım. 4.92 çıkmış sonucum yok diyene kadar bakmamisim görmedim. Yıkım. Nasil tebrik eder ablalar. Nasil gözünüz aydin derler? Günde haftada ayda kac yüz kişinin gebelik testini teslim ediyorlar? Eve gelir gelmez yeniden idrar testi yaptim. Ikinci çizgi cok cok silik ama var. Degerim 5 altinda ama yükselme olamazmi?

Kan tahlili yaptırdım. Saatler bekledim bugün ciksi diye. Sonucu veren ablalar eşimi çağırdı yanlarına göz kirparak. Kalkamadim saatlerce beklemekten o heyecandan. Ne ismarlican bize dediklerini duydum. Ve eşimin dönüp o yüzündeki mükemmel gülümsemesiyle bana doğru gelişini gördüm. Olmuş dedi. Hayirli olsun gözünüz aydın diye bagirdilar arkadan. Ayağa kalkmak istedim kalkamadim. Ağlamaya başladım. Hemen doktora gosterecekmisiz sonucu dedi eşim. Yine seslendi ablalar arkadan dikkat et bundan sonra ağır kaldirmak yok diye. 1 dakka sonra doktorun ordaydim. Mesaisi bitmiş acilde yakaladık.herhangi bi doktordan istemistim sevki beklememek için. Tahlili eline aldığıyla geri verirken bunda gebelik yok dediği bir oldu. Anlatamam ya yıkıldım. 4.92 çıkmış sonucum yok diyene kadar bakmamisim görmedim. Yıkım. Nasil tebrik eder ablalar. Nasil gözünüz aydin derler? Günde haftada ayda kac yüz kişinin gebelik testini teslim ediyorlar? Eve gelir gelmez yeniden idrar testi yaptim. Ikinci çizgi cok cok silik ama var. Degerim 5 altinda ama yükselme olamazmi?
Bekle canim değerin yükselebilir bak benim testi atayim bugün yaptin seninkidemi boyle benim uç günüm var bata

Eklentiler

• IMG_20160506_165815.jpg
    IMG_20160506_165815.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 120
Günün geçti mi doktorunda çat diye söylemesi o yıkımı tahmın esebılıyorum ama bi iki gün sonra yükselebilir biraz daha bekle Can'ım

Günüm geçti 3 gün. Geç döllenmemi acaba diyorum omu bumu diyorum. Sadece kafayı yiyorum. 1 dakika sürdü o mutluluk anlatamam :(

Back