Belirti mi yorgunluk mu

nnurrcann

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
195
Puanlar
18
6 haftalık hamileyim üç gündür ara ara ani bulantı ve el ayak titremesi oluyor özellikle yemek yaparken fenalaşıyorum ellerim ayaklarım titriyor ayakta duramıyorum biraz oturup dinlenince 5 dkya geçiyor kendiliğinden üç gün öncesine kadar çok rahattım bunlar normal mi yani bu şekilde bulantı fln başlıyor mu artık yoksa ben uzun süre ayakta kalıyorum diye mi oluyor

6 öğün tüketmeniz lazım, ben 1 öğün atlayınca dediğiniz şeyleri yaşıyorum. Bulantı bazılarında başlamıyor ama bazılarında aç kalınca daha hızlı gelebiliyor belki sizde de öyledir

Evet bugün kahvaltı hazırlarken fenalaştım açlıktan olduğunu düşünmüştüm bende çok teşekkür ederim

Evet bugün kahvaltı hazırlarken fenalaştım açlıktan olduğunu düşünmüştüm bende çok teşekkür ederim
Ben özellikle sordum doktora şeker düşmesi falan bu haftalarda beklemiyoruz (ben de 10 haftalığım) dedi ama bi 6 düzenli öğün yap sonra tekrar konuşuruz el titremesini dedi. Ne kadar mümkün 6 öğün bilmiyorum beni zorluyor ama deniyoruz bakalım

Bende de tiksinti kaynaklı bulantı var hatta bir ara sadece peynir ekmek yiyordum. Şükürler olsun ki 4. Aya girince geçti ama 2 gündür İstanbul çok sıcak, sıcaktan dolayı olduğunu düşünüyorum sıcak basıyor midem bulanıyor artık

Sizde çok dikkat edin bende biraz öğün çoğaltayım en iyisi çok teşekkür ederim

Evet sıcaktan da oluyor ama ben ayakta kalınca çok olduğunu fark ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…