- 22 Eylül 2022
- 40
- 17
- 18
- Konu Sahibi Lina Linaa
-
Sadece adet bittiği gün müMerhabalar, Ben 3 aylık evliyim ve bebek istiyoruz, bu ay adet bittiği gün ilişki oldu ve 4 gün sonra gögüslerim acımaya başladı. Yumurtlama döneminden mi bilmiyorum ateş basıyordu sürekli sonra kasık ağrılarım başladı ilişki üzerinden 16 gün geçti sabahları gaz sancısı cekiyorum adet olucakmışım gibi hafif ağrılar var halim yok çabuk yoruluyorum ve gögüslerim hala acıyor. Sizce bu psikolojik olabilir mi? ilk defa bu kadar belirti yaşıyorum normalde adete 5 gün varken başlardı ağrılar ama 15 gün varken belirtiler oluştu devam ediyor 2 gündür de çok üşüyorum ayaklarım buz gibi adetime 8 gün var böyle belirtiler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen ablalarım varmı?
O günden sonra korunduk ve 4 gün önce oldu korunmasız sanırım benim ki psikolojik değil miSadece adet bittiği gün mü
ilişki oldu. Bu şekilde hamile kalma ihtimali düşük
Psikolojik olabilir ewet regl gecikmesi olunca test yapO günden sonra korunduk ve 4 gün önce oldu korunmasız sanırım benim ki psikolojik değil mi
Allah kıcağını doldursun abla çok strese giren bir kızım yaşım 21 kafaya takmamam lazım biliyorum inşallah Allah herkesin gönlüne göre versinTest yapmanda fayda var canim kendini strese sokmadan kendini kontrol et test yap.. kimseye söylemek zorunda degilsin kendini rahat hisset müsait zamanda yap en kisa sürede bu işler nasip hiic belli olmuyor ama eger senin yada esinin bir hastaligi yoksa kafaya takma piskolojikmen hormonlari etkiliyor yani cok zor bisey ben 3 senedir ugrasiyorum..
Tamam teşekkür ederimPsikolojik olabilir ewet regl gecikmesi olunca test yap
Ya ama cok gencsinn kafaya takma nolur ben 25yasindayim esim 31 ben cok kötü seyler yasadim hep assagilaniyorum cocugm yok olmuyor diye ama sen bendende gencsin 3 aylik evlisin nolur evliligin tadini cikar hersey apar topar olunca biseyler icinde kalir hayati yaşa o mucize bizim hic ummadigmiz anda gelcek , gelmesede caresi var tedavisi var illaki nasip olcaktir ama öyle ama şöyle doktora git kan tahlilerini yaptir ama kafaya takma nekadar rahat olursak okadar iyi bizler icinAllah kıcağını doldursun abla çok strese giren bir kızım yaşım 21 kafaya takmamam lazım biliyorum inşallah Allah herkesin gönlüne göre versin
Aşağılamak çok yanlış nasıl insanlar bunlar anlamıyorum. Kalpleri yok sanırım. Tamam abla takmıcam ben de sana çok teşekkür ederim güzel cümlelerin içinYa ama cok gencsinn kafaya takma nolur ben 25yasindayim esim 31 ben cok kötü seyler yasadim hep assagilaniyorum cocugm yok olmuyor diye ama sen bendende gencsin 3 aylik evlisin nolur evliligin tadini cikar hersey apar topar olunca biseyler icinde kalir hayati yaşa o mucize bizim hic ummadigmiz anda gelcek , gelmesede caresi var tedavisi var illaki nasip olcaktir ama öyle ama şöyle doktora git kan tahlilerini yaptir ama kafaya takma nekadar rahat olursak okadar iyi bizler icingüzel dilegin icin tesekkür ederim
Malesef canim insanlar öyle canini nasil acitcagini cok iyi bilir sen sen ol kimseye bisey anlatma.. rica ederim gelisme olursa yaz mutlu olurumAşağılamak çok yanlış nasıl insanlar bunlar anlamıyorum. Kalpleri yok sanırım. Tamam abla takmıcam ben de sana çok teşekkür ederim güzel cümlelerin için️
Tamam yazarım abla sağolasınMalesef canim insanlar öyle canini nasil acitcagini cok iyi bilir sen sen ol kimseye bisey anlatma.. rica ederim gelisme olursa yaz mutlu olurum
Merhaba bende sizin gibi adet bittiği gün ilişki yaşadım 2 gündür şiddetli bel ve kaşık ağrıları aşırı akıntı var ama biz korunuyorduk yani eşim çift kullanmıştı neden böyleyim anlayamıyorum daha 7 gün oldu hamile kalsam bu kadar erken belirti olurmu şaştım kaldım daha önceki hamileliğin de böle bisey yasamadimMerhabalar, Ben 3 aylık evliyim ve bebek istiyoruz, bu ay adet bittiği gün ilişki oldu ve 4 gün sonra gögüslerim acımaya başladı. Yumurtlama döneminden mi bilmiyorum ateş basıyordu sürekli sonra kasık ağrılarım başladı ilişki üzerinden 16 gün geçti sabahları gaz sancısı cekiyorum adet olucakmışım gibi hafif ağrılar var halim yok çabuk yoruluyorum ve gögüslerim hala acıyor. Sizce bu psikolojik olabilir mi? ilk defa bu kadar belirti yaşıyorum normalde adete 5 gün varken başlardı ağrılar ama 15 gün varken belirtiler oluştu devam ediyor 2 gündür de çok üşüyorum ayaklarım buz gibi adetime 8 gün var böyle belirtiler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen ablalarım varmı?
Valla eğer böyle hamile kalırsan üniversitede araştırma yapılması gerek benceMerhabalar, Ben 3 aylık evliyim ve bebek istiyoruz, bu ay adet bittiği gün ilişki oldu ve 4 gün sonra gögüslerim acımaya başladı. Yumurtlama döneminden mi bilmiyorum ateş basıyordu sürekli sonra kasık ağrılarım başladı ilişki üzerinden 16 gün geçti sabahları gaz sancısı cekiyorum adet olucakmışım gibi hafif ağrılar var halim yok çabuk yoruluyorum ve gögüslerim hala acıyor. Sizce bu psikolojik olabilir mi? ilk defa bu kadar belirti yaşıyorum normalde adete 5 gün varken başlardı ağrılar ama 15 gün varken belirtiler oluştu devam ediyor 2 gündür de çok üşüyorum ayaklarım buz gibi adetime 8 gün var böyle belirtiler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen ablalarım varmı?
Ben de bilmiyorum ki abla daha önce hiç yaşamadım hamilelik ama sen korundugunu söyliyorsun üşümüş olabilirmisinMerhaba bende sizin gibi adet bittiği gün ilişki yaşadım 2 gündür şiddetli bel ve kaşık ağrıları aşırı akıntı var ama biz korunuyorduk yani eşim çift kullanmıştı neden böyleyim anlayamıyorum daha 7 gün oldu hamile kalsam bu kadar erken belirti olurmu şaştım kaldım daha önceki hamileliğin de böle bisey yasamadim
Ben korkmuyorumm ki hamile olmak istiyorum ablaValla eğer böyle hamile kalırsan üniversitede araştırma yapılması gerek bencebence korkulacak birşey yok tabi kısmeti geldiyse bir günde de oluyorda adetin hemen arkasında olması çok zor bir olasılık ben ay içinde en ufak yumurtlama belirtisi de hemen değerlendiriyoruz genede sonuç yok hayırlısı artık
O günden sonra korunduk ve 4 gün önce oldu korunmasız sanırım benim ki psikolojik değil mi
Şey idrar kanalımda ufak bi taş vardı bitki çayına başladıgım için korunmak istedik bebek olursa düşer günaha girmeyelim diye ondanBebek istiyorsanız sonraki ilişkilerde neden korundunuz anladım
Şey idrar kanalımda ufak bi taş vardı bitki çayına başladıgım için korunmak istedik bebek olursa düşer günaha girmeyelim diye ondan
Çok teşekkür ederim İnşallah isteyen herkese Allah nasip etsin sağolunAnladım, geçmiş olsun. Bahsettiğiniz durumda hamilelik çok zor ancak henüz yolun başındasınız, kendinizi şartlayıp stres yaratmayın. En kısa sürede hayırlı haberler alırsınız inşallah
Ben korkmuyorumm ki hamile olmak istiyorum ablaçok duydum adetten hemen sonra kalan ben tecrübesiz oldugum için ve istediğim için psikolojik yaşıyor olabilirim diye düşündüm destek istedim hala devam ediyor kasıklarımda batma 7 gün var bakalım görücez biz de Allah sana da nasip etsin inşallah
Hayırlısı hakkımızda benimde öyle kaldı bakalım ay sonu ne olacak sonuç ne çıkacakBen korkmuyorumm ki hamile olmak istiyorum ablaçok duydum adetten hemen sonra kalan ben tecrübesiz oldugum için ve istediğim için psikolojik yaşıyor olabilirim diye düşündüm destek istedim hala devam ediyor kasıklarımda batma 7 gün var bakalım görücez biz de Allah sana da nasip etsin inşallah abla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?