• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirti mi? psikolojik mi?

Kızlar merhaba, ayyy okudum konuşmalarınızı heyecanla. İnşallah hepiniz hamilesinizdir durumlar nedir

yardımcı olabilir misiniz reglime 2 gün var 6 gün önce 3 gün arayla çubuk test yaptım ikisindede ikinci çizgi silik çıktı bugün tekrar yaptım ikici cizgi hayalet çizgi gibi varla yok arası gibi hiç regl belirtimde yok su an yumurtlama gunumden beridir de gebelik belirtileri gibi şeyler var böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı acaba.....

Kızlar merhaba, ayyy okudum konuşmalarınızı heyecanla. İnşallah hepiniz hamilesinizdir durumlar nedir
Merhaba henüz hamilemiyim bilmiyorum ama bu ay istihare ye yattım ve çift cizgi gördüm birde kız cocugunun bana doğru geldiğini gördüm inşallah gerçek olur umudum var 😇

Benim bu ay ilk deneyişim ovulasyon testi kullandım. Adetime 7 gün var bekliyorumm. Muhakkak belirti olmak zorunda mı gebelikte
Hayır belirti olmak zorunda değilmiş hatta geneli adet geçirmesi olunca test yapıp öğreniyormuş bu ay ben de aşırı halsizlik uyku hali var ve arada kasıklarımda batma oluyor birşey çıkarsa haber veririm siz de belirti yok sanırım🥰

Hayır belirti olmak zorunda değilmiş hatta geneli adet geçirmesi olunca test yapıp öğreniyormuş bu ay ben de aşırı halsizlik uyku hali var ve arada kasıklarımda batma oluyor birşey çıkarsa haber veririm siz de belirti yok sanırım🥰
Adetime 8 gün var ama kasık ağrısı var tek bu :) inşallah bu ay o aydır hepimiz için😁

Back