Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yardımcı olabilir misiniz reglime 2 gün var 6 gün önce 3 gün arayla çubuk test yaptım ikisindede ikinci çizgi silik çıktı bugün tekrar yaptım ikici cizgi hayalet çizgi gibi varla yok arası gibi hiç regl belirtimde yok su an yumurtlama gunumden beridir de gebelik belirtileri gibi şeyler var böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı acaba.....
Merhaba henüz hamilemiyim bilmiyorum ama bu ay istihare ye yattım ve çift cizgi gördüm birde kız cocugunun bana doğru geldiğini gördüm inşallah gerçek olur umudum var
Merhaba henüz hamilemiyim bilmiyorum ama bu ay istihare ye yattım ve çift cizgi gördüm birde kız cocugunun bana doğru geldiğini gördüm inşallah gerçek olur umudum var
Hayır belirti olmak zorunda değilmiş hatta geneli adet geçirmesi olunca test yapıp öğreniyormuş bu ay ben de aşırı halsizlik uyku hali var ve arada kasıklarımda batma oluyor birşey çıkarsa haber veririm siz de belirti yok sanırım
Hayır belirti olmak zorunda değilmiş hatta geneli adet geçirmesi olunca test yapıp öğreniyormuş bu ay ben de aşırı halsizlik uyku hali var ve arada kasıklarımda batma oluyor birşey çıkarsa haber veririm siz de belirti yok sanırım