- 22 Eylül 2022
- 40
- 17
- 18
- Konu Sahibi Lina Linaa
Aynen abla inşallah güzel sonuçlar alırızHayırlısı hakkımızda benimde öyle kaldı bakalım ay sonu ne olacak sonuç ne çıkacak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen abla inşallah güzel sonuçlar alırızHayırlısı hakkımızda benimde öyle kaldı bakalım ay sonu ne olacak sonuç ne çıkacak
Abla sen de durum ne öğrendin mi birşeylerHayırlısı hakkımızda benimde öyle kaldı bakalım ay sonu ne olacak sonuç ne çıkacak
Hayır daha 30 unu bekliyorum ama yinede korkuyorum bilmiyorum sende peki durumlar nasılAbla sen de durum ne öğrendin mi birşeyler![]()
Abla hala aynıyım kasıklarım da değişik ağrılar var karnımda gaz sancıları gögüs acıması devam ediyor 3 günüm kaldı benimde bekliyorum ya inşallah güzel haberler alırıızzHayır daha 30 unu bekliyorum ama yinede korkuyorum bilmiyorum sende peki durumlar nasıl
Bugün kahverengi akıntı geldi inşallah hasta olmam daha 3 gün varHayır daha 30 unu bekliyorum ama yinede korkuyorum bilmiyorum sende peki durumlar nasıl
Yaa merak ettim haberdar et banaBugün kahverengi akıntı geldi inşallah hasta olmam daha 3 gün var
Abla ilk defa erken hasta oldum neden bilmiyorum daha vardıı bi an ümitliydim olmadıı inşallah sende vardır birşeyler yaYaa merak ettim haberdar et bana
Abla ilk defa erken hasta oldum neden bilmiyorum daha vardıı bi an ümitliydim olmadıı inşallah sende vardır birşeyler y
Canını hiç sıkma demekki şuan kısmeti yokmuş bebisinin diğer ay olur inşallah bu ay sil baştan başlarsın birşey olmaz benim çatlatma iğnesi olalı 14 gün oldu yarın bir test yapayım diyorum bakalım ne olacak bu arada kaç aydır bebek düşünüyorsunuzAbla ilk defa erken hasta oldum neden bilmiyorum daha vardıı bi an ümitliydim olmadıı inşallah sende vardır birşeyler ya
Ben daha yeni 3 aylık evliyim çok taktıgım için olmadı sanırım bide başta enfeksiyon kaptım sonra böbreğimde taş cıktı onlarla uğraştım ondan böyle geçti aylar tutmadı acele ediyorsun diceksin haklısın takmamam lazım vakti vardır daha benim iyi olmam lazım ki vücudum hamileliği kaldırsın, abla çatlatma iğnesi ne oluyor bilgim yoktaCanını hiç sıkma demekki şuan kısmeti yokmuş bebisinin diğer ay olur inşallah bu ay sil baştan başlarsın birşey olmaz benim çatlatma iğnesi olalı 14 gün oldu yarın bir test yapayım diyorum bakalım ne olacak bu arada kaç aydır bebek düşünüyorsunuz
Ben 14 aydır evliyim 9 aydır bebek istiyoruz ama bir türlü düzenli bir hayatımız olmadı sonra troid problemi yaşadım taşındım derken geçen ay adetimin 5 gününden itibaren klomen diye bir hap kullandım sonra bu çatlatma ignesiyle olgunlaşan yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor onuda yapalı 14 gün bitti bakalım ne olacakBen daha yeni 3 aylık evliyim çok taktıgım için olmadı sanırım bide başta enfeksiyon kaptım sonra böbreğimde taş cıktı onlarla uğraştım ondan böyle geçti aylar tutmadı acele ediyorsun diceksin haklısın takmamam lazım vakti vardır daha benim iyi olmam lazım ki vücudum hamileliği kaldırsın, abla çatlatma iğnesi ne oluyor bilgim yokta![]()
Sen daha yolun başındaymissin problem edeceğin birşey yok ki bir yıla kadar doktorlar normal karşılıyor zaten kaç yaşındasınBen daha yeni 3 aylık evliyim çok taktıgım için olmadı sanırım bide başta enfeksiyon kaptım sonra böbreğimde taş cıktı onlarla uğraştım ondan böyle geçti aylar tutmadı acele ediyorsun diceksin haklısın takmamam lazım vakti vardır daha benim iyi olmam lazım ki vücudum hamileliği kaldırsın, abla çatlatma iğnesi ne oluyor bilgim yokta![]()
Kaç yaşındasınBen daha yeni 3 aylık evliyim çok taktıgım için olmadı sanırım bide başta enfeksiyon kaptım sonra böbreğimde taş cıktı onlarla uğraştım ondan böyle geçti aylar tutmadı acele ediyorsun diceksin haklısın takmamam lazım vakti vardır daha benim iyi olmam lazım ki vücudum hamileliği kaldırsın, abla çatlatma iğnesi ne oluyor bilgim yokta![]()
Ben 21 yaşındayım ablaSen daha yolun başındaymissin problem edeceğin birşey yok ki bir yıla kadar doktorlar normal karşılıyor zaten kaç yaşındasın
Senin de çok çoğun geçmiş abla hayatın, inşallah olumlu bir sonuç alırsın haber bekliyorum sendenBen 14 aydır evliyim 9 aydır bebek istiyoruz ama bir türlü düzenli bir hayatımız olmadı sonra troid problemi yaşadım taşındım derken geçen ay adetimin 5 gününden itibaren klomen diye bir hap kullandım sonra bu çatlatma ignesiyle olgunlaşan yumurtanın çatlamasına yardımcı oluyor onuda yapalı 14 gün bitti bakalım ne olacak
Merhaba, erken gebelik testi pozitif çıkmadıysa gebelik oldugunu düşünmüyorum ablaMerhaba kızlar perşembe gününden beri kahverengi akıntım var sadece lavaboya gittiğimde gördüğüm.Bugün reglimin 1. Günü ama hala adet kanaması göremiyorum.Karnımda ve kasığımda ara ara kasılmalar kramplar oluyor,sürekli uyumak istiyorum .Eşimle yumurtalara gününün en yüksek olduğu günde kondom ile ilişkiye girdik ama kondom içimde kaldı çıkartırken içime girip girmediğine emin değilim.Bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı sizce neden böyle oluyor gebe olabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz
Merhaba kızlar perşembe gününden beri kahverengi akıntım var sadece lavaboya gittiğimde gördüğüm.Bugün reglimin 1. Günü ama hala adet kanaması göremiyorum.Karnımda ve kasığımda ara ara kasılmalar kramplar oluyor,sürekli uyumak istiyorum .Eşimle yumurtalara gününün en yüksek olduğu günde kondom ile ilişkiye girdik ama kondom içimde kaldı çıkartırken içime girip girmediğine emin değilim.Bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı sizce neden böyle oluyor gebe olabilir miyim?
Bende hafif göğüs ağrısı fln var ama ben ovulasyon testi kullanarak yumurlama günümü değerlendirdim nesne de yavaş yavaş öyle ağrılar var 8 aylık evliyim ayaklarım 2 çorap olmasına rağmen hep biz gibi bende bekliyorum ama benim daha 8. Günüm sen test al ama erken değil ňrmal al ki adətinə 3-4 gün kala yap doğru sonuç alirsinMerhabalar, Ben 3 aylık evliyim ve bebek istiyoruz, bu ay adet bittiği gün ilişki oldu ve 4 gün sonra gögüslerim acımaya başladı. Yumurtlama döneminden mi bilmiyorum ateş basıyordu sürekli sonra kasık ağrılarım başladı ilişki üzerinden 16 gün geçti sabahları gaz sancısı cekiyorum adet olucakmışım gibi hafif ağrılar var halim yok çabuk yoruluyorum ve gögüslerim hala acıyor. Sizce bu psikolojik olabilir mi? ilk defa bu kadar belirti yaşıyorum normalde adete 5 gün varken başlardı ağrılar ama 15 gün varken belirtiler oluştu devam ediyor 2 gündür de çok üşüyorum ayaklarım buz gibi adetime 8 gün var böyle belirtiler yaşayıp hamile olduğunu öğrenen ablalarım varmı?![]()
Teşekkür ederim o zaman demedim çıkmamıştı psikolojik miş bugün de adet günüm bekliyorum nasip ya herşeyBende hafif göğüs ağrısı fln var ama ben ovulasyon testi kullanarak yumurlama günümü değerlendirdim nesne de yavaş yavaş öyle ağrılar var 8 aylık evliyim ayaklarım 2 çorap olmasına rağmen hep biz gibi bende bekliyorum ama benim daha 8. Günüm sen test al ama erken değil ňrmal al ki adətinə 3-4 gün kala yap doğru sonuç alirsin