Beklemelisiniz belki zamana ihtiyacı vardır belki de artık görüşmek istemiyordur ve sizi üzmek istemediği
için kaçıyordur. Aramayın,sabredin,çok isterse zaten size ulaşır.
Canim bence ara arkadasini sor, ona gore sende yolunu cizersin. Icin icini yeyip bitirecegine ogren neyin nesiymis. Hicbirseyi ertelemeye gelmiyor bu hayatta. Senin yerinde olsaydim ben arardim. De ki sadece sagsalim varip varmadigini ogrenmek istiyorum de, ogren sonra kapat. Iyi haberini aldinya birak sonra pesine dusme, bu erkekleri kovalamaya gelmiyor, Kacan kovalanir unutma ! Eger erkek arkadasinda seni bu belirsizlikle daha fazla birakacak olursa sende restini cek. Madem ki sana soz verdi hersey guzel olacak diye ozaman adim atsin degil mi ama aaaaaklava: :mymeka:
Bencede ara sor yerinde olsam arkadasini ararim sorarim konusmuslarmi bildigi birsey varmi askta gurur olmaz bence ha sonra ortaya cikincada iyi bir haslaman gerek bence bir daha olmasin diye
evet tavrini koy, Allah askina dunyada erkek yok tek ona kaldin sankiklava:
Ayyy varya boyle bencil erkeklere sinir oluyorum. Sen ona yapsaydin dunyayi yikar amaklava:
Burnu surtulsun biraz, zaten eger bunun icin birakirsada biraksin ozaman degmez biriymis dersin gecersin !
sonunda msj attı,tlfonumu kapatmıştım aramış.açtım tlfyi tık yok.. benden bekliyor yaa sanki kendi elinden geleni yaptıerkekleri şımartmaya hiç gelmiyor yaa süründürmek gerek.:dilcikar:
kızlar deli olacam ya.. açıklamasını dinledim,neymiş kafasını dinlemeye gitmiş. tatile yani.. herşey güzel giderken bi anda mahfetti. özür diliyor bide utanmadan. çok sinirliyim..
vallaha tatlim, seni dusunup gercekten deger verseydi, herseyin guzel olmasi icin gercekten ugrassaydi ozaman boyle ortadan kaybolmazdi, madem kafasini dinleyecekti dusunmesi gerekiyordu, ozaman giderken sana deseydi tlf kapali olacak bu zaman icinde yalniz kalip dusunmeye ihtiyacim var diyebilirdi cok mu zor bunu soylemek Allah askina? Hem hersey duzelmisken ne kafa dinlemesi bu?
Cok sacmalamis bence ! Sen kendin karar vereceksin bundan sonra ne yapacagina, ama kimsenin seni aptal yerine koymasina izin verme!lmaz:
Anlasildi sen bunu baya seviyorsun yada tutkuya donustu sendeki, hangisi sence?
Tatlim, icinden ne yapmak geliyorsa onu yap fakat dedigim gibi kimsenin seni aptal yerine koymasina izin verme! Seni oyalamasina izin verme! Nasil olsa tipis tipis gelecek diye beklemesin, seni kaybedeceginden korksun biraz, kendini dusun azicikta, sen musade etmezsen kimse seni uzemez, zaaflarini bir sure rafa kaldir, duygularinla degilde mantiginla haraket etmeye calis, erkekler hep yapiyor boyle biliyorsun, bizde duygularimizla saftirik saftirik bekliyoruzki bize sarip sarmalasin, gozunu ac biraz, bu ne yaa sen her istedigi zaman yaninda olasin, istemedigi zaman yok olsun ortadan, aradiginiz kisiye suan ulasilamiyor, sizin merak edip onun icin endiselenmenizi isteyip kendi kendinizi yemenizi bekliyor! Kendini senin yerine koysun bakalim ne yaparmis ozaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?