• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Belirsizlik :(

sairane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
173
9
96
Adana
Mrb.kızlar ben yeni üyeyim,siteyi ve özellikle yorumlarınızı çok beğendim.Bi çok taktik öğrendim hatta. opuyorumnanaktan

Kafamı kurcalayan bir çok şey var aklımda.Belki bi fikir verirsiniz.
Sevgilimle yaklaşık 1 ay önce ayrıldık.. ayrıldıktan bi hafta sonra msj attı konuşmaya başladık yine.. arada arıyor bazen msj atıyordu vs. geri dönüş sinyalleri vardı.

Geçen cuma ailevi bi nedenden dolayı şehir dışına çıkacam dedi. Nereye gittiğinide söylemedi.3 gün haber alamadım tlfonları kapalıydı. Son çare arkadaşına msj attım çünkü çok merak etmiştim.O da,benim erkek arkadaşın hattından cvp verdi bana. ıki hattı var,birini arkadaşına bırakmış her nedense ve diğer hattı yanındaymış istanbula gitmiş. Bunu bana arkadaşı söyledi salı gelir dedi.Tamam uzun bi yolculuk tlfon kapalı olabilir ama kaç gün? Bugün 6 gün olacak ve hala tlfon kapalı ulaşamıyorum.

ışin ilginç yanı çok güzel ayrılmıştık,en kısa zamanda görüşmek üzere,birbirimizi özlediğimizi,herşeyin daha güzel olacağını söyleyerek... Bu nedemek şimdi anlamıyorum? Tekrar arkadaşını aramakta istemiyorum,sonuçta ayrılmıştık ve kırılmıştım ona. Tekrar aynı duruma düşmemek için sevgimi belli etmek istemiyorum ama çok zor durumdayım. Kötü bişey mi oldu? Bu şekilde davranacak biri değildi... Herşey belirsiz ve tuhaf.. umarım sonunda üzülmem... mafoldumben ulaşmaya mı çalışmalıyım yoksa beklemelimiyim??

Son düzenleyen: Moderatör:
Beklemelisiniz belki zamana ihtiyacı vardır belki de artık görüşmek istemiyordur ve sizi üzmek istemediği

için kaçıyordur. Aramayın,sabredin,çok isterse zaten size ulaşır.

Canim bence ara arkadasini sor, ona gore sende yolunu cizersin. Icin icini yeyip bitirecegine ogren neyin nesiymis. Hicbirseyi ertelemeye gelmiyor bu hayatta. Senin yerinde olsaydim ben arardim. De ki sadece sagsalim varip varmadigini ogrenmek istiyorum de, ogren sonra kapat. Iyi haberini aldinya birak sonra pesine dusme, bu erkekleri kovalamaya gelmiyor, Kacan kovalanir unutma ! Eger erkek arkadasinda seni bu belirsizlikle daha fazla birakacak olursa sende restini cek. Madem ki sana soz verdi hersey guzel olacak diye ozaman adim atsin degil mi ama aaaaa :oklava: :mymeka:

Canim bence ara arkadasini sor, ona gore sende yolunu cizersin. Icin icini yeyip bitirecegine ogren neyin nesiymis. Hicbirseyi ertelemeye gelmiyor bu hayatta. Senin yerinde olsaydim ben arardim. De ki sadece sagsalim varip varmadigini ogrenmek istiyorum de, ogren sonra kapat. Iyi haberini aldinya birak sonra pesine dusme, bu erkekleri kovalamaya gelmiyor, Kacan kovalanir unutma ! Eger erkek arkadasinda seni bu belirsizlikle daha fazla birakacak olursa sende restini cek. Madem ki sana soz verdi hersey guzel olacak diye ozaman adim atsin degil mi ama aaaaa :oklava: :mymeka:

evet canım haklısın... sabrımın sonuydu artık.. ve az önce msj geldi.. kızacağını biliyorum yazmış bide. cvp vermicem bi süre :kızgın:

Bencede ara sor yerinde olsam arkadasini ararim sorarim konusmuslarmi bildigi birsey varmi askta gurur olmaz bence ha sonra ortaya cikincada iyi bir haslaman gerek bence bir daha olmasin diye

Bencede ara sor yerinde olsam arkadasini ararim sorarim konusmuslarmi bildigi birsey varmi askta gurur olmaz bence ha sonra ortaya cikincada iyi bir haslaman gerek bence bir daha olmasin diye

sonunda msj attı,tlfonumu kapatmıştım aramış.açtım tlfyi tık yok.. benden bekliyor yaa sanki kendi elinden geleni yaptı :kızgın: erkekleri şımartmaya hiç gelmiyor yaa süründürmek gerek.:dilcikar:

evet tavrini koy, Allah askina dunyada erkek yok tek ona kaldin sanki :oklava:
Ayyy varya boyle bencil erkeklere sinir oluyorum. Sen ona yapsaydin dunyayi yikar ama :oklava:
Burnu surtulsun biraz, zaten eger bunun icin birakirsada biraksin ozaman degmez biriymis dersin gecersin !

Belki başlarda zorlanırsın ama bence kafanda bitirmeye çalış bu durumu..
Neden ayrıldınız,neden tekrar konuşmaya başladınız,ilişkinizin geçmişi ne kadar bunlar önemli faktörler ama onun yaptığı resmen düşüncesizlik..Bence daha fazla arayıp,havaya girmesini sağlamayın..Sizi çantada keklik olarak görmesin..Yoksa her boşta kaldığında kapınızı çalar,birini bulunca yine uzaklaşır,sonra aynı döngü devam eder durur..Ta ki siz resti çekene dek..

evet tavrini koy, Allah askina dunyada erkek yok tek ona kaldin sanki :oklava:
Ayyy varya boyle bencil erkeklere sinir oluyorum. Sen ona yapsaydin dunyayi yikar ama :oklava:
Burnu surtulsun biraz, zaten eger bunun icin birakirsada biraksin ozaman degmez biriymis dersin gecersin !

evet canım hatasını anlayıp uğraşması gerekiyor. bu yaptıgı hiç iyi bişe değildi. tlfonu yanına almamış güya aradı az önce açmadım..

sonunda msj attı,tlfonumu kapatmıştım aramış.açtım tlfyi tık yok.. benden bekliyor yaa sanki kendi elinden geleni yaptı :kızgın: erkekleri şımartmaya hiç gelmiyor yaa süründürmek gerek.:dilcikar:

bencede dersini vermelisin yoksa tekrarlar isin gücün yok habire onumu merak ediceksin hem nereye gittigini sana söylemeli zaten

Kesinlikle beklemelisin..Çok zor değil aramak..Telefonunun başına bir iş gelmiş olsa bile, kontörlü telefon olan biryerden arar aramak isterse..Çok üstüne düşme derim ben kaydirigubbakcemile5

neden arıosnki ayrıldıysan neden barısıosnkiii neden yaniii o daaha cok gider kaybolur ortalıktan kim blir nelerin peşinde napıoo;)

kızlar deli olacam ya.. açıklamasını dinledim,neymiş kafasını dinlemeye gitmiş. tatile yani.. herşey güzel giderken bi anda mahfetti. özür diliyor bide utanmadan. çok sinirliyim..:kızgın:

kızlar deli olacam ya.. açıklamasını dinledim,neymiş kafasını dinlemeye gitmiş. tatile yani.. herşey güzel giderken bi anda mahfetti. özür diliyor bide utanmadan. çok sinirliyim..:kızgın:

vallaha tatlim, seni dusunup gercekten deger verseydi, herseyin guzel olmasi icin gercekten ugrassaydi ozaman boyle ortadan kaybolmazdi, madem kafasini dinleyecekti dusunmesi gerekiyordu, ozaman giderken sana deseydi tlf kapali olacak bu zaman icinde yalniz kalip dusunmeye ihtiyacim var diyebilirdi cok mu zor bunu soylemek Allah askina? Hem hersey duzelmisken ne kafa dinlemesi bu?
Cok sacmalamis bence ! Sen kendin karar vereceksin bundan sonra ne yapacagina, ama kimsenin seni aptal yerine koymasina izin verme! :olmaz:

vallaha tatlim, seni dusunup gercekten deger verseydi, herseyin guzel olmasi icin gercekten ugrassaydi ozaman boyle ortadan kaybolmazdi, madem kafasini dinleyecekti dusunmesi gerekiyordu, ozaman giderken sana deseydi tlf kapali olacak bu zaman icinde yalniz kalip dusunmeye ihtiyacim var diyebilirdi cok mu zor bunu soylemek Allah askina? Hem hersey duzelmisken ne kafa dinlemesi bu?
Cok sacmalamis bence ! Sen kendin karar vereceksin bundan sonra ne yapacagina, ama kimsenin seni aptal yerine koymasina izin verme! :olmaz:

gerçekten ona nasıl davranacağımı şaşırdım. suçunu biliyor. çok bunalmış bazı şeylerden o yüzden gitmiş. dedim zaten herşeyi mahfetmeyi iyi biliyosun diye. telafi edecem diyor.. ya hala kendini bişe zannediyor gerçekten kenime yediremiyorum. görüşebilmek için nerdeyse 1 ay bekledik sınav vs.var diye. bayramda görüşelim diyor bide. ne yapacam bilmiyorum çok kırgınım. :çok üzgünüm:

Anlasildi sen bunu baya seviyorsun yada tutkuya donustu sendeki, hangisi sence?
Tatlim, icinden ne yapmak geliyorsa onu yap fakat dedigim gibi kimsenin seni aptal yerine koymasina izin verme! Seni oyalamasina izin verme! Nasil olsa tipis tipis gelecek diye beklemesin, seni kaybedeceginden korksun biraz, kendini dusun azicikta, sen musade etmezsen kimse seni uzemez, zaaflarini bir sure rafa kaldir, duygularinla degilde mantiginla haraket etmeye calis, erkekler hep yapiyor boyle biliyorsun, bizde duygularimizla saftirik saftirik bekliyoruzki bize sarip sarmalasin, gozunu ac biraz, bu ne yaa sen her istedigi zaman yaninda olasin, istemedigi zaman yok olsun ortadan, aradiginiz kisiye suan ulasilamiyor, sizin merak edip onun icin endiselenmenizi isteyip kendi kendinizi yemenizi bekliyor! Kendini senin yerine koysun bakalim ne yaparmis ozaman?

Son düzenleme:
Anlasildi sen bunu baya seviyorsun yada tutkuya donustu sendeki, hangisi sence?
Tatlim, icinden ne yapmak geliyorsa onu yap fakat dedigim gibi kimsenin seni aptal yerine koymasina izin verme! Seni oyalamasina izin verme! Nasil olsa tipis tipis gelecek diye beklemesin, seni kaybedeceginden korksun biraz, kendini dusun azicikta, sen musade etmezsen kimse seni uzemez, zaaflarini bir sure rafa kaldir, duygularinla degilde mantiginla haraket etmeye calis, erkekler hep yapiyor boyle biliyorsun, bizde duygularimizla saftirik saftirik bekliyoruzki bize sarip sarmalasin, gozunu ac biraz, bu ne yaa sen her istedigi zaman yaninda olasin, istemedigi zaman yok olsun ortadan, aradiginiz kisiye suan ulasilamiyor, sizin merak edip onun icin endiselenmenizi isteyip kendi kendinizi yemenizi bekliyor! Kendini senin yerine koysun bakalim ne yaparmis ozaman?

evet canım haklısın.. kendimi affedirecem diyor zaten. biliyor suçunu. ama soğuk davranacam. bide konuyu sürekli açmak istemiyorum kendini bişe sanmasın diye.

Back