- 25 Ağustos 2014
- 20.902
- 49.823
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Onlar mı çıkarıyor kendin mi ayrılıyorsun, anlamadım tam. Onlar çıkarıyorsa bir de gelene iş mi öğret diyorlar?bir an önce süreci sonuçlandırın bende ona göre iş bakayım dedim ama istiyorlar ki yerim boş kalmasın biri bulunsun ben işi öğreteyim
o başka konu bunla alakası yok. onlar çıkarıyor.sözlü söylendi yazılı tebliğ yapılmadı daha bir şey imzalamadım da. ama ilan açıldı 2 gün durdu kaldırıldı ilan. daha kesin alınan biri de yok.Başka bir konu daha açmışsınız istinaf ile ilgili ama sorana bilgi vermemişsiniz, burada konuyu soranlar da cevap alamamış.
İş ne iş yeri nasıl bir yer bunları bilmeden yazmak güç, siz mi ayrılmak istediniz onlar mı çıkartıyor, size yazılı olarak tebliğ edildi mi bir şey imzaladınız mı?
Bir de iş devretme olayı çok saçma, göstermeniz gereken şeyleri gösterir düzen hakkında bilgilendirirsiniz 10-15 dakika ama oturup işi öğretecek değilsiniz sonuçta.
onlar çıkarıyor.sözlü söylendi yazılı tebliğ yapılmadı daha bir şey imzalamadım da. ama ilan açıldı 2 gün durdu kaldırıldı ilan. daha kesin alınan biri de yok.Onlar mı çıkarıyor kendin mi ayrılıyorsun, anlamadım tam. Onlar çıkarıyorsa bir de gelene iş mi öğret diyorlar?
Üyeler gayet güzel açıklamış ve yönlendirmiş, umarım ona göre hareket edersin.onlar çıkarıyor.sözlü söylendi yazılı tebliğ yapılmadı daha bir şey imzalamadım da. ama ilan açıldı 2 gün durdu kaldırıldı ilan. daha kesin alınan biri de yok.
Size yazılı olarak bildirmesi gerekir. ALO 170 arayıp bir danışmana durumu anlatın, bilgi alın.o başka konu bunla alakası yok. onlar çıkarıyor.sözlü söylendi yazılı tebliğ yapılmadı daha bir şey imzalamadım da. ama ilan açıldı 2 gün durdu kaldırıldı ilan. daha kesin alınan biri de yok.
evet ama işte birini bulduktan sonra başlatacaklarmış öyle söylediler.Size yazılı olarak bildirmesi gerekir. ALO 170 arayıp bir danışmana durumu anlatın, bilgi alın.
evet ama işte birini bulduktan sonra başlatacaklarmış öyle söylediler.
öğle arasında arayacağım.Bakın ne iş yaptığınızı, çalıştığınız firmayı bilmediğim için yoruım yapamıyorum, paylaşmaktan çekiniyor olabilirsiniz hak veriyorum.
170 i arayın bilgi alın en azından.
Bazı iş yerleri sözlü olarak işten çıkartıyor, sonra işe gelmediğiniz için hakkınızda tutanak tutup kıdemsiz işten atıyor. Böyle şeylerle karşılaşmamanız için arayıp bilgi alın.
Bazı iş yerleri de bu şekilde önceden haber eder siz iş bakarsınız kendinize, yerinize biri bulununca da süreci başlatırlar.
Bakın tüm arkadaşlar yazılı başlaması gerektiğini söylüyor siz hep aynı şeye takılı kalıyorsunuz.evet ama işte birini bulduktan sonra başlatacaklarmış öyle söylediler.
Konuşacağım bugün direkt.Bakın tüm arkadaşlar yazılı başlaması gerektiğini söylüyor siz hep aynı şeye takılı kalıyorsunuz.
Gidin konuşun ve yazılı başlatmalarını söyleyin.
Onların keyfine kalırsanız başvuracağınız yerdeki işleride kaçırırsınız.
Bu sizin sorununuz değil onların keyfine göre hareket edemezsiniz
Sadece kendilerini düşünüyorlar bencillik tamamen
Bence bu size kıdem tazminatı vermemek için başvurulan bir yol
Muhasebe departmanı yok mu illaki vardır.
Madem sizi gözden çıkardılar bu saatten sonra orada çalışamamazsınız zaten.
Lütfen yazılı isteyin ve bir an önce kurtulun oradan
ee ne yaptınız?Konuşacağım bugün direkt.
diğer müdürle görüştüm oda diğer müdür olanla konuşacağım ben dedi. ama yoktu ne o konuşabildi ne de ben. bugün de yokee ne yaptınız?
Yüzsüzlüğünde bu kadarı gerçekten pes doğrusubir an önce süreci sonuçlandırın bende ona göre iş bakayım dedim ama istiyorlar ki yerim boş kalmasın biri bulunsun ben işi öğreteyim
Sizi niye çıkarıyorlarmış sebep neymiş anladığım kadarıyla zaten yeni alacakları elemanda pek donanımlı bilgili değilnisan ortasını bulur çıkman dediler
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.GÜNCELLEME: en sonunda ihbar sürem başladı bakalım hayırlısı.
İş yerleri sandığımızdan daha tehlikeli kurnaz işine gelince tek kalemde eleman harcayan hak emek vermemek için kırk takla atıp elemanını suçlu çıkarmaya çalışan yerler haline gelmiş ...Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Bende sayenizde böyle şeylerin de olabildiğini ve neler yapılacağını öğrenmiş oldum.
Çok haklısınız.İş yerleri sandığımızdan daha tehlikeli kurnaz işine gelince tek kalemde eleman harcayan hak emek vermemek için kırk takla atıp elemanını suçlu çıkarmaya çalışan yerler haline gelmiş ...
maalesef iş veren işteYüzsüzlüğünde bu kadarı gerçekten pes doğrusu
amin inşallah.Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Bende sayenizde böyle şeylerin de olabildiğini ve neler yapılacağını öğrenmiş oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?