- 30 Ocak 2013
- 29.414
- 43.901
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Eleman bulunmadan ihbar süremi başlatmayacaklarını söylediler.Bosverin siz eleman bulunsun bulunmasin kendinize is bakmaya baslayin
Ne alaka söylendiği zaman başlar ihbar süreniz .Eleman bulunmadan ihbar süremi başlatmayacaklarını söylediler.
bakamıyorum çünkü kimse 2.5 ay beklemezSiz kendınıze alttan iş bakmaya başlayın .
2 sene olmak üzereydi işte.Ne alaka söylendiği zaman başlar ihbar süreniz .
Siz iş bakmaya başlayın eleman bulunup bulunmaması sizin sorununuz değil.
Ne demek eleman bulunmadan ihbar süreniz başlamazmış.
Kaç yıldır oradasınız ?
İş hukuku uzmanına bi danışın - şirkette insan kaynaklarıyla görüşün onlarda bilirler bu surecın temel işleyişini .bakamıyorum çünkü kimse 2.5 ay beklemez
bir an önce süreci sonuçlandırın bende ona göre iş bakayım dedim ama istiyorlar ki yerim boş kalmasın biri bulunsun ben işi öğreteyimİş hukuku uzmanına bi danışın - şirkette insan kaynaklarıyla görüşün onlarda bilirler bu surecın temel işleyişini .
işverenle tekrar konuşmayı deneyin . Böyle belirsizlik içinde kalmak istemedıginizi belirtin
Oh maşAllah üstüne reçel de istiyorlar mı . Sizden böyle bisey talep etme hakları yok . Sizin yerinize gelecek olan da bi zahmet işi bilen olsun nie başkasına iş öğretesinizbir an önce süreci sonuçlandırın bende ona göre iş bakayım dedim ama istiyorlar ki yerim boş kalmasın biri bulunsun ben işi öğreteyim
armut piş ağzıma düş hesabı olsun isteniyor. işleri devredecekmişim işteOh maşAllah üstüne reçel de istiyorlar mı . Sizden böyle bisey talep etme hakları yok . Sizin yerinize gelecek olan da bi zahmet işi bilen olsun nie başkasına iş öğretesiniz
onu biliyorum her gün 2 saat kullanacağım o iznimi. ama ihbar süremi başlatmadılar dahaihbar süreniz başladığı gün itibariyle günlük iki saatlik iş arama için izniniz vardır. isterseniz her gün iş yerinizden iki saatlliğine ayrılabilirsiniz ya da iş günleriniz x 2 saat kadar kaç saatlik mesai ediyorsa toplamda o kadar gün işe gitmeyebilirsiniz.
Öğretmekle mükellefiyetim yok zaten beni ilgilendirmezkendileri bilir. sizin iş aramanıza en gel yok. ihbar sürenizi başlattıklarında da siz işi devretmek için uğraşmayın. kovacaklar mı sanki? misafir gibi gelip gidersiniz.
Öğretmekle mükellefiyetim yok zaten beni ilgilendirmez
ne zaman gideceğim belli değil resmen belirsizlikte bıraktılar beni bu endişelendiriyor beni.ben sizin neden endişelndiğinizi anlayamıyorum.
işte almadım bildirgeyi. diyorum ya eleman bulacak, anlaşacak ondan sonra başlatacaklarmış.yazılı bildirgenizi aldığınızı takip eden iş günü itibariyle başlamıyor mu o halde sizin ihbar süreniz?
işte almadım bildirgeyi. diyorum ya eleman bulacak, anlaşacak ondan sonra başlatacaklarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?