Belirsizlik ve bahane ile ayrılan erkek

Suna38

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2022
24
-12
Daha önceden erkek arkadaşımla olan sorunumuzu belirtmiştim( eski sorumu okursanız daha net anlacaksiniz). Uzak mesafeden çok az görüştüğüm sevgilim bu yıl üniversiteden mezun oldu. Bende her zaman ki gibi neden gelmiyorsun neden ailen evliliğe teşvik etmiyor vs tarzında konuştum. Hatta ağlıyorum telefonda. O sırada madem annen beni gelinim olarak anlatıyor herkese neden hiç evlilik konusu açılmıyor, annenin ailenin aklından şüphe ediyorum hatta Kendi aklımdan şüphe ediyorum vs dedim. Ama bunları derken hem ağlıyorum hem bağırıyorum bunaldigimi da söylüyorum . O benim ağlamami her zaman ki gibi önemsemedi. Trip atarak telefonu kapattı. Öbür gün bir şekilde konu buraya geldi ve benim ne cürret ile ailesinin aklından şüphe edeceğimi söyledi. Bir daha konuşmayalım ailemi herkesi sil dedi. Aileme hakaret edemezsin salak diyemezsin dedi. Ben öyle demek istemedim dedikçe inanmıyorum sana dedi. Bende artık anlamak istediğin şekilde anlayıp beni dinlemediğini küçük sorunlar ile ilişkiyi bitirdiğini bundan sonra yazmayacağımi vs belirttim . O da benim net olduğumu anlayınca biraz geri durdu fakat ben her yerden aileni takipten çıktım dedim bir daha yazmadim.1 aydır hiç konuşmuyoruz. Ayrılıkla ilgili giderli şarkılar paylaşıyor ama bir kere olsun bana ulaşmaya çalışmadı.4 yıllık ilişkinin bu yüzden bitmesi normal mi? Hiç bir zaman ayrılık yaşamadıgimuz halde beni hiç Merak etmemesinin sebebin nedir? Suçlu kim buradan? Gerçekten bu kadar büyük tepki verilecek bir davranış mi yaptım da böyle oldu gerçekten anlayamıyorum

4 yolda toplam 4 kere görüştünüz mu? Sizinki ilişki bile değil kusura bakmayın. Öyle telefonda vakit geçirmişsiniz.
Üniversiteden yeni mezun olmuş birinden evlilik adımı bekliyorsunuz üstelik. Ailesi akıllı insanlar olduğu için şuan bot adım atılması konusunda ön ayak olmaz.
Onlara ettiğiniz lafta hoş değil.
Zaten ayrılmışsınız, hayatınıza bakın, gerçek bir ilişki yaşayın mümkünse.

Olayın başı ve sonu var . Ben orada ailen madem gelinim diyor neden evlilik konusu açılmıyor manasında mantıklı bulmadığım için öyle söyledim defalarca öyle demek istemedim dedikçe inanmıyorum sana dedi. Kestirip attı. Gerçekten de 4 senedir uzaktan senede bir kere görüşmeye razı gelmiş bir insana yapılacak davranış şekli midir? Bu zamana kadar hiç ayrılık yaşamadıgimuz gibi her şey benim cabamla oldu. Şimdi bir yanlış anlaşılma yüzünden ilişkiyi bitirmek hiç konuşmamak ne kadar doğru?

Daha önceden erkek arkadaşımla olan sorunumuzu belirtmiştim( eski sorumu okursanız daha net anlacaksiniz). Uzak mesafeden çok az görüştüğüm sevgilim bu yıl üniversiteden mezun oldu. Bende her zaman ki gibi neden gelmiyorsun neden ailen evliliğe teşvik etmiyor vs tarzında konuştum. Hatta ağlıyorum telefonda. O sırada madem annen beni gelinim olarak anlatıyor herkese neden hiç evlilik konusu açılmıyor, annenin ailenin aklından şüphe ediyorum hatta Kendi aklımdan şüphe ediyorum vs dedim. Ama bunları derken hem ağlıyorum hem bağırıyorum bunaldigimi da söylüyorum . O benim ağlamami her zaman ki gibi önemsemedi. Trip atarak telefonu kapattı. Öbür gün bir şekilde konu buraya geldi ve benim ne cürret ile ailesinin aklından şüphe edeceğimi söyledi. Bir daha konuşmayalım ailemi herkesi sil dedi. Aileme hakaret edemezsin salak diyemezsin dedi. Ben öyle demek istemedim dedikçe inanmıyorum sana dedi. Bende artık anlamak istediğin şekilde anlayıp beni dinlemediğini küçük sorunlar ile ilişkiyi bitirdiğini bundan sonra yazmayacağımi vs belirttim . O da benim net olduğumu anlayınca biraz geri durdu fakat ben her yerden aileni takipten çıktım dedim bir daha yazmadim.1 aydır hiç konuşmuyoruz. Ayrılıkla ilgili giderli şarkılar paylaşıyor ama bir kere olsun bana ulaşmaya çalışmadı.4 yıllık ilişkinin bu yüzden bitmesi normal mi? Hiç bir zaman ayrılık yaşamadıgimuz halde beni hiç Merak etmemesinin sebebin nedir? Suçlu kim buradan? Gerçekten bu kadar büyük tepki verilecek bir davranış mi yaptım da böyle oldu gerçekten anlayamıyorum
Arkadaşlar lütfen profilime girip önceki sorumu da okursanız daha objektif yorum yapacağınızı düşünüyorum

Ya sanirim erkeklere çok fazla evlilik konusunda baskı yapmamak gerekiyor, evlilik için ağlamak, aklinizdan şüphe ediyorum demek bana da ağır geldi. Bu şekilde davranırsanız karşınızdaki kişi uzaklaşacak ve evlilik kararını düşünecektir elbette. Haklı olarak

Son düzenleme:
Ailenin aklından şüphe ediyorum dediğinde ne olmasını bekliyordun ?
Ayrıca mezun oldu ; peki işi hazır mı ?
Her mezun olan da hemen evleniyordu ya..
Bence sizin bir ilişkiniz bile yokmuş.
Biraz da darlayip ailesi üzerinden yüklenince kaçıp gitmiş çocuk.
Olay bu.
Sen fazla buyutmussun gözünde.

Bende her zaman ki gibi neden gelmiyorsun neden ailen evliliğe teşvik etmiyor vs tarzında konuştum.
Her zaman cidden bunu mu yapıyorsunuz? Adamın cebinde beş kuruş kendi parası yok, iş bulamamis,askerliği halledememis. Ne evliliği ya. Gelinliğini eşyaları kaynanaya aldirdigin , devamlı para kavgası yaptırdığın bir evlilik mi hayalin?
İyi olmuş ayrıldığıniz. Olmuyorsa zorlamaya gerek yok

Ya sanirim erkeklere çok fazla evlilik konusunda baskı yapmamak gerekiyor. Benim de 1.5 senelik bir ilişkim var, ben baskı yapan ya da evlilik konularını surekli gündeme getiren birisi hiç olmadım. Ama bazen delirip benim de sorguladigim oluyor. Gerçekten de ters tepiyor. Bu yüzden ben akışa bıraktım. Yalnız evlilik için ağlamak, aklinizdan şüphe ediyorum demek bana da ağır geldi. Bu şekilde davranırsanız karşınızdaki kişi uzaklaşacak ve evlilik kararını düşünecektir elbette. Haklı olarak
Haklısınız aslında doğru söylüyorsunuz fakat ilk etapta beni evliliğe o ikna etti. Daha sonra geri adım atınca üstüne mesafeler gelince çıldırdım

Arkadaşlar lütfen profilime girip önceki sorumu da okursanız daha objektif yorum yapacağınızı düşünüyorum
Ben okudum önceki konunuzu.
Sizin ilişki dediğiniz şey boşa zaman geçirmeden başka birşey değil.
Senede bir görüşerek sevgili mi olunur?
Siz okulu bitirip, çalışma hayatına girmişsiniz niye bi saçma şeyi bitirip gerçek birileriyle birlikte olmadınız. Önceki konunuzda başka birinden etkilendiğinizi de yazmışsınız çünkü ortada bir sevgili yok gerçek anlamda.
Nasıl bu saçmalığı evliliğe taşımaya ćalışıyorsunuz?
Asıl sizin aklınızla zorunuz var herhalde.

Ailenin aklından şüphe ediyorum dediğinde ne olmasını bekliyordun ?
Ayrıca mezun oldu ; peki işi hazır mı ?
Her mezun olan da hemen evleniyordu ya..
Bence sizin bir ilişkiniz bile yokmuş.
Biraz da darlayip ailesi üzerinden yüklenince kaçıp gitmiş çocuk.
Olay bu.
Sen fazla buyutmussun gözünde.
İşi hazırdı, birikimi de vardı ama genel olarak soğuktu. Evlilik ciddiyet ona göre değildi aslında. Bu olay da tuzu biberi oldu.

Onceki konu burada;
Okumayanlar için özet; yilda bir buluşuyorlarmis, konu sahibi devamlı evlilik konusunu açıyormus, adam da diyormuş ki;
images (9).jpeg

Okuyorum ben açma konuları.
Ama konu sahibi inatla açıyormus.
En sonunda yavaş yavaş ilgisini kaybetmiş hatta başka birinden hoşlanmış..

Sevgilisi konu sahibi, kendinle zorun mu var? Hazır olmayan adamla evlenceksin de ne olacak? Daha fazla zorlamanın alemi yok, zaten gözün de kaymaya başlamış yavaştan. Sen yeni aşklara yelken ac. Bu adamdan sana yar olmaz

İşi hazırdı, birikimi de vardı ama genel olarak soğuktu. Evlilik ciddiyet ona göre değildi aslında. Bu olay da tuzu biberi oldu.
Adamın evlilik veya ciddiyet ile alakalı bir problemi yok bence.
Sorun sensin.
Şımarık tavırların..
Bir cocugun çikolata isteyip diretmesi gibi telefonda evlilik isteyip ağlaman.
Adamın ailesi hakkında bilinçsizce yorum yapman.

Olayın başı ve sonu var . Ben orada ailen madem gelinim diyor neden evlilik konusu açılmıyor manasında mantıklı bulmadığım için öyle söyledim defalarca öyle demek istemedim dedikçe inanmıyorum sana dedi. Kestirip attı. Gerçekten de 4 senedir uzaktan senede bir kere görüşmeye razı gelmiş bir insana yapılacak davranış şekli midir? Bu zamana kadar hiç ayrılık yaşamadıgimuz gibi her şey benim cabamla oldu. Şimdi bir yanlış anlaşılma yüzünden ilişkiyi bitirmek hiç konuşmamak ne kadar doğru?

Önceki sorunuzdan daha önemli bir sorununuz yok mu sizce de ?

4 senedir uzaktan senede 1 kere gördüğünüz insanla evlenmeyi düşünmeniz normal mi , sizce bu bir ilişki mi ?

X