Daha önceden erkek arkadaşımla olan sorunumuzu belirtmiştim( eski sorumu okursanız daha net anlacaksiniz). Uzak mesafeden çok az görüştüğüm sevgilim bu yıl üniversiteden mezun oldu. Bende her zaman ki gibi neden gelmiyorsun neden ailen evliliğe teşvik etmiyor vs tarzında konuştum. Hatta ağlıyorum telefonda. O sırada madem annen beni gelinim olarak anlatıyor herkese neden hiç evlilik konusu açılmıyor, annenin ailenin aklından şüphe ediyorum hatta Kendi aklımdan şüphe ediyorum vs dedim. Ama bunları derken hem ağlıyorum hem bağırıyorum bunaldigimi da söylüyorum . O benim ağlamami her zaman ki gibi önemsemedi. Trip atarak telefonu kapattı. Öbür gün bir şekilde konu buraya geldi ve benim ne cürret ile ailesinin aklından şüphe edeceğimi söyledi. Bir daha konuşmayalım ailemi herkesi sil dedi. Aileme hakaret edemezsin salak diyemezsin dedi. Ben öyle demek istemedim dedikçe inanmıyorum sana dedi. Bende artık anlamak istediğin şekilde anlayıp beni dinlemediğini küçük sorunlar ile ilişkiyi bitirdiğini bundan sonra yazmayacağımi vs belirttim . O da benim net olduğumu anlayınca biraz geri durdu fakat ben her yerden aileni takipten çıktım dedim bir daha yazmadim.1 aydır hiç konuşmuyoruz. Ayrılıkla ilgili giderli şarkılar paylaşıyor ama bir kere olsun bana ulaşmaya çalışmadı.4 yıllık ilişkinin bu yüzden bitmesi normal mi? Hiç bir zaman ayrılık yaşamadıgimuz halde beni hiç Merak etmemesinin sebebin nedir? Suçlu kim buradan? Gerçekten bu kadar büyük tepki verilecek bir davranış mi yaptım da böyle oldu gerçekten anlayamıyorum