O kadar cok seyi kafama takmisim ki artik kaldiramiyorum herhalde ki solugu psikiyatriste aldim gecen hafta. Adamla konusurken benim gözlerimden gozyaslarim aktida akti. hayatimda cogu sey istedigim gibi gitmedi. cok cabaladim ama meyvesini alamadim ektiklerimin. Psikiyatrist bana icine cok sey atmissin üzgünsün ve su an icin gelecekle ilgili karar verme dedi. Oysa benim su an ne okumam gerektigi hakkinda bir karar vermem lazim. Psikiyatrist su an icin hic karar verme diyerek bana antidepresan yazdi. bu ilaci hafif depresyona girenler, sosyal fobileri olanlar, insan icinde konusamayanlara veriliyormus fln. Yurt disinda yasiyorumda burada Bilgi ve Belge yönetimi bölümü var direk okumak icin bu eylülde basliyabilecegim. Kalpten istedigim bölüm degil ama uyuyor bana. Sessiz sakin hassas birisiyim insanlarla yapamiyorum. Enerjimi emiyorlar. hatta basim agiriyor fazla gürültüye gelemiyorum.
Bilgi ve Belge yönetimi okuduktan sonra kütüphane veya arsiv tarzinda bir yerde calismayi düsünüyorum. Kalpten istedigim bölümlere kavusmam daha uzun yillarimi alacak cünkü ve ben zaten 25 yasindayim. Bu bölümü yani BBY`yi 3 yilda bitirebilme olasiligim var ve is bulma sansimda var. Bir yandan senelerdir ögretmen olmak icin ugrasan ama basaramayan cocuklardan soguyan birisiyim. elimde bir sey olsun istiyorum. su an satista calisiyorum.. bana göre olmayan bir meslek satis. en azindan bilgi ve belge yönetimi okuyup adam akilli isim olur diye düsünüyorum..
bu arada bu bölümü okuyacagim yer bizim kaldigimiz yere cok uzak arabayla 3-4 saatlik bir yer. orda okursam ailemden de uzak olup kendimi daha iyi gelistirebilecegimi düsünüyorum zira ailemle kalmak benim enerjimi accayip emiyor. ama yine de icimde bir kötü his var. annemle babam 65 yasindalar cünkü.
böylce hayattan hic zevk alamiyorum artik arkadaslarimla da aram bozuk, bana yanlis yaptilar araya sogukluk girdi. sabah kalkiyorum böyle icimde bir bosluk hissi var. bisey yapasim gelmiyor. ise istemeyerek gidiyorum. böyle icimden hicbirsey gelmiyor artik. sabah ama evden cikinca biraz can geliyor kütüphaneye gidiyorum öyle kendi basima takiliyorum. bokse basladim gecen hafta spor olarakta onu yapiyorum aksamlari da beni ileride üniversiteye gecmemi saglayacak bir okula gidiyorum ama ondan da bunaldim. onu birakip bilgi ve belge yönetimi okumayim diyorum ama ne bileyim.. su siralar sizce ne yapmaliyim? saglikli karar verebilmek icin hangi ani beklemeliyim? kücüklükten gelen bir mutsuzluk agirlik var sanki üzerimde. böyle birisine sarilmak istiyorum sevgi almak istiyorum böyle icim buruk.. öyle iste bombos ve anlamsiz bir hayatim var...