bende 12 yasimdan beri var elimin icinde para kadar bir soyulma ile basladi ve sonra cogaldi 15 yildir var onceleri yara gibi olup kanardi filan cok uzulurdum niye gecmiyor diye,bir kere cilt dr una gitmistim bana nelerden kacinmam gerektigini anlatti odun ,komur,toprak,deterjan,sabun,dis macunu gibi seylere direkt temas etmemek gerekmis bunun tamamen gecmeyecegini dr da soyledi bide elde yani en cok yikanan yer ama dikkatli olunca bide kafaya takmyinca cok rahatlama oluyor bide dr bana sabamed idye bir sabun onermisti gercekten cok rahatlatiyor yani caresi kesin yok gibi ama dikkatle rahatsizligi en az dereceye indirebiliyorsun encokta kafya takip bunu stres yapmicaksin(birde maydonoz yemek iyi gelir diyorlar 40 gun filan surekli yiyebilirsen cok iyi gelir diyorlar ben ara vermeden hic okadar devam edemedim ama denemekten zarar cikmaz ,birde bir beyaz dut kuru varmis ben burda bulsam yapcamda hic dut goremiyorum artik turkiyede zamanina denk gelirsem yaparim ,kisacasi dikkat , kafaya, takmama mumkunse nemlendirici kullanmak azaltiyor bu derdi gecmisler olsun