- 21 Mayıs 2010
- 593
- 18
kizöar ya bendede var egzamami mantarmi pigment sorunumu var bilmiyorum 2 kez doktora gittim ayni krem verildi faydasi olmadi almanyay ageldim daha gözüme carpti ve 2 göndür cok asiri rengi koyulasti bahsettigim bölge cenem yada söyle diyim top sakal nasil olur bilirsinizayni onun hizalari cene biyik bölgesi siyah ve su aralar kasiniyo önceden kasinmiyodu bu yaz doktora gidicem ama sevdigim beni bu halimle görücek malesef fotolari alttaki yazida...
selam kızlar..düğünüme az bir zaman kaldı çok stresliyim..evde sürekli deterjanlarla temizlik yaptım,yoğun ve de stresli günler yaşarken...bir akşam kardeşimin eve geç gelmesiyle çokkkk meraklandım tam 1st kapıya baktım..telefonu kitlenmiş yanlış no çevirdiniz die bi ses..ay ne korktum...3-4 gündürde güvenilir bir yerden aldığımız taze peyniri tüketmekteyim..yaniii ne nasıl etki etti bilmem ama 3 gün önce minicik kırmızı bir kabarcık el bileğimde göründü...yavaşça kollarımı sardım...kürek kemiklerime kadar..bacaklarımda baldırlarımda ve sırtımda çok az var...2.gün boynuma atladı..yüzümdekilerde böle ışıkta görünüo kırmızı değil...elle dokununca yoğun bir pütürtü var sadece..ama kollarımdakiler pespembe..kaşıntı yok...ay kızlar napıcam...2güne geçmezse dr a gidicem..çok gıcık oldum..büyüme kaşınma ya da su toplama yok Allahtan..stresten ve çok yorulmaktan olabilir dio millet..ayyyyy düğünüme kadar geçer miiiiiiiiiiii..öptüm hepinizikaydirigubbakcemile5