Belinay_merve'miz evleniyorrrrrrrrrrrr

kız belınay daha tanısmadımı sızınkıler ne zaman gelcekler tanısmaya pekı

EY YÜCE ALLAHIM BÜTÜN ÖVMEK VE ÖVÜLMEK SANA MAHSUSTUR SEN BÜYÜKSÜN SEN KADİRSİN SEN RAHMANSIN ALLAHIM BÜTÜN HAMD VE SENALAR SELAMLAR HAZRETİ MUHAMMET S.A.V. ÜZERİNE OLSUN GÜZEL ALLAHIM BİZLER SENİN ACİZ GÜNAHKAR KULLARINIZ SEN AFFETMEYİ SEVERSİN BİZLERİNDE GÜNAHLARINI AFFEYLE ALLAHIM YARABBİ BİZLERİ SON NEFESİMİZDE İMANLA ÖLMEK NASİP EYLE BİZLERİ HAYIRLI İŞLER HAYIRLI HELAL KAZANÇLAR İHSAN EYLE BİZLERİ RAHMETİNDEN ESİRGEME YARABBİ BÜTÜN CÜMLE MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİN DERTLERİNE DEVA HASTALARA ŞİFA BORCLULARA EDA NASİP EYLE SEN VESİLE KIL SEN YARDIMCI OL YARABBİ SENİN RAHMETİN GÜÇÜN HERKEZE YETER YARABBİ BİZİMDE DUALARIMIZI GERİ ÇEVİRME KABUL EYLE YARAB ALLAHIM SEN BİZLERE HAYIRLI EVLATLAR VER BİZLERİ İYİ İNSANLARLA KARŞILAŞTIR YARABBİ DUALARIMIZI DERGAHINDA KABUL EYLE ALLAHIM AMİN
HAYIRLI CUMALAR RABBİM GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN TÜM DUALARINIZI KABUL EYLESİN AMİN. :Saruboceq:

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
:Saruboceq:

oyy yerim seniiii bebişimmmmmmmm sende ist desinn sen gel o akşam tüm k.k yanımda olsun hiiiiç birşey istemiyorummm

Teessüf ederim insan benide çağırır
hayırlı uğurlu olsun bu topiği sen evlenene kadar sürdürelim düğünden sonrada hey gidi günler hey deriz nerdeeen nereye ne güzel olurkaydirigubbakcemile5

Teessüf ederim insan benide çağırır
hayırlı uğurlu olsun bu topiği sen evlenene kadar sürdürelim düğünden sonrada hey gidi günler hey deriz nerdeeen nereye ne güzel olurkaydirigubbakcemile5

bu topik sürcek her adımını her yasadıgını yazcak belinayım zaten:lepi:
herseyini bütün mutlulugunu bizimle paylascak hep yanında olcaz:hooray:
istenmesi sözü nişanı dügünü filan hep burdan takip edecez inş a.s.
Allahım mutlulugunu daim etsin bir ömür sürsün inş.:Saruboceq:
Gülen yüzü hiç solmasın....... Amin.

sevgikelebeği senin saçını başını yolarınn leyn birde davetmi bekliyorssunnn en yakın dostunun düğünü içinn :))
velved sen nasıl bir insansın yaaaa çok seviyorum seniii sen zaten bunu çok iyi biliyorsunn

yahu düğüne değil topiğe
dur hele düğün olsun ona çağırmazsan görüşürüz tabi inşallah gelebilirimkaydirigubbakcemile5

bende geldım
belınayım hadı hayırlı olsun burda basladı ısallah hersey burda su gıbı akıp gıder
sozlen artıkm canımda belkı ayagını surtersınde bızde pesınden gelırız
sanımıyorum ama neyseee

oyy ebrummm hoşgeldin ndüğünümee canım benimmm düğün demeyelimde provama diyelimm dimi hayatımm??

mutluluklar belinaycim bildigim kadari ile baya zamandr iliskiniz var allah tamamina erdirsin canim

umarim ben de bi gun buraya boyle bi baslik acarim ya da sevdigim biri acar benim yerime bu aralar pek bi hevesliyim :/

sağol canımm evet 5 yıllık ozaman kulağıma dersin ben gelip çarım o gün yaklaştığında olmazmı canımm :))

yokkız ne barakması benim evlenincede netim olcak korkma senn ayrıc ne çoluk cocuğu kızz dur daha:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…