zati şöle bi taktik ürettik şimdikin o hem sudoku çözüyo hemde dioki gelinliği ben giyim salona bi gidim fufuk görüncede kızı vermios kutundan ben çıktım diim nasıl bi fikir
düğündeyiz ablaa herkes masalarda yada makyaj tazelemede sen kız evisin gelinin öz ve öz ablasısın sen misafirlerle ilgilen ben senin düğününde ilgilendim tabi sen oynamaktan bilmiyonn :))
bişi olmas bişi olmasssssss korkma konyanın barda biri olmassa biri daha yüz vermicen okadar bak korkmaz yoksa senden ay sana bişi öğretememişim ben yok senin biraz daha ders alman gerek evet kesin karar bekleyip eğitimlere devammmmmm
aaa bak şimdi oraya laf etme şimde ben 9 sene beklemiş biri olaraktan ne o yeni gelin gibi süzülemem dimi ben kınamda bilem ağlamadım ne dedim hadi yakında biran önce göbek atalım dedim varim artık şu adama dedim dimi
tamam eğit beni ablaaaaaa...hee anladım şimdi eniştem neden senden korkuyorr hizmet ediyor şimdi çaktım davayıı ama daha 4 aylık evlisin be kuşum birde 4 yılı göreilim:)
aaa bak şimdi oraya laf etme şimde ben 9 sene beklemiş biri olaraktan ne o yeni gelin gibi süzülemem dimi ben kınamda bilem ağlamadım ne dedim hadi yakında biran önce göbek atalım dedim varim artık şu adama dedim dimi
9 yılı gördün şekeri değişen ne var varmı bişi gözüne çarpan hıııı hem o korkma değil ne diordu enişten saygııııı sevgiii aşkkkk o ahh ahh öğrencen diom ya öğrencen işte
aaaaa ne ağlicam be hiçç ağlamam ağlayanıda sevmem ne o gidiom ama bide ağlimde adet yerini bulsun ee mantık var madem ağlican nie gidion veya madem gidion nie ağlıon hııı sorarım sana çık şimdi işin içinden tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan misali hadi buyrun