Belinay_merve'miz evleniyorrrrrrrrrrrr

sevgikelebeği senin saçını başını yolarınn leyn birde davetmi bekliyorssunnn en yakın dostunun düğünü içinn :))
velved sen nasıl bir insansın yaaaa çok seviyorum seniii sen zaten bunu çok iyi biliyorsunn

belinayım canımsın cok tşk ederim Şeniz :1hug:
bende seni cok seviyorum sende bunu biliyorsunyerimseniben

düğüngünü ufuk mutluluktan havalarda uçuyoooor
ojgohjjlkfgbsa2.jpg

ama abla olmazkiii ben ufuğu nasıl yakalicammm ufuk bakmıyo bile bana kırarım onun kafasınıı :))

Merhaba Belinaycım. Yaklaşık 1 ay önce üye olduğum bu sitede senin açtığın birçok başlıkla merakımı giderdim ve seni böylece tanıdım yerimseniben

Rabbim senin ve müstakbel eşin için en hayırlısını nasip etsin. Şimdiden sizin için sağlıklı, iman ve huzur dolu bir ömür diliyorum. :Saruboceq:

Biz bekarlarada dua etmeyi unutma hihoyyyt

Tüm hayallerinizin gerçekleşmesi dileği ile... :nazar:

Son düzenleme:
Merhaba Belinaycım. Yaklaşık 1 ay önce üye olduğum bu sitede senin açtığın birçok başlıkla merakımı giderdim ve seni böylece tanıdım yerimseniben

Rabbim senin ve müsatakbel eşin için en hayırlısını nasip etsin. Şimdiden sizin için sağlıklı, iman ve huzur dolu bir ömür diliyorum. :Saruboceq:

Biz bekarlarada dua etmeyi unutma hihoyyyt

Tüm hayallerinizin gerçekleşmesi dileği ile... :nazar:

aramıza hosgeldin canım Şeniz
darısı bize inş:lepi:

kısmet canım yaaaa hayırlısı:Saruboceq:
olur inş bizimde belkide olcak az kaldı ne dersin :roflol: sositosositosositososito

sibelcim çok teşekkür ederim güzel yüreğin içinn...
dostummmm canımsın benim (velved)

hoşgeldin böcüğümmm heyecan var sen yokken hiç bişi yapmadık site öksüz kaldı leyn :)
bu arada artık misafirimiz varr düğünümüze akrabam geldii yanii ecrin_kayra kendisi benim ablam olurrr

yok sana evlilik yokkk unutttt 3 sene beklemedesin bak hala abla dio yaaaa allahım sen bi düşün aaaaaa

X