Belinay_merve'miz evleniyorrrrrrrrrrrr

ciddi misiniz geyik mi yapıyorsunuz ona göre yazayım da keklenmiyim:roflol:

anaa kuzum sonunda oluyo bu is haa sukur damatin akli basina geldi

biraz daha gec kalsaydi vermicektik seni valla

cok sevindim canim gozun aydin

nasil oldu peki meak ettim :)))

ooyy annişim gelmeişşş:) hee vallla az daha 25 imde turşu olcaktımm annem :)) nasılmı olduu beyimiz kpss den 80 aldıı torpili yakaldııı ve ailesi artık senide sevdiğine kavuşturalım dedii:)) eeehh kavuşalım bari dedim :)))

Hadi gözün aydın,valla merakla bekliyorum haberlerini,fotoğraflarını.hihoyyyt
Allah nazarlardan saklasın canım
:Saruboceq::nazar:
Darısı bize:jeyyar:

söz fotolarını isteme fotolarını eklerimde düğüne zatii gelcen canım ist'desin kaçarın yokk :))

Aaa sen davet edersinde ben gelmem mi?:jeyyar:
Valla en az senin kadar heyecanlıyım bende.
Takip ediyordum yazılarını,aşkınızı :nazar:canım,ohh gelir kurtlarımı dökerim valla
hihoyyyt

canımsın yaaaa büyük ihtimal ya zeytinburnu yada şirinevlerde olcakkk düğünüm herkes davetlim olcakk hemen yanımdaki masaya ayarlicamm yazdırcam K.K diye masaya:))

Ayy canım ya siz muradınıza erinde Allah'ın izniyle,bizi davet etmesende olur.:1hug:
Valla canım yazılarını her okuyuşumda "maşallah" demeyi ihmal etmiyorum..:nazar:
Herşey gönlünce olur inşallah canım.
Şeniz

belinay,da evlilik tarifesine geçiyor ohh beeeeeee........
ne mutlu evliyim diyene!!!!!!!!!!!!!!

belinaycım bildiğim ve takip ettiğim kadarıyla sen sülalenin tek gelini olacaksın.
çeyizin ne alemde.................

DilaNaz CANIM EVET SÜLALEDE TEK GELİN OLUCAMM ÇEYİZ İŞİ NE ALEMDE DİYE SORMUŞSSUN
danteller tamamdırrr (ablam sağolsun bana devretti danttellerini kendisi 4 aylık evli ama kaldırdı sevmiyorum dantel dedi bi dünya dantel yapmıştı şimdi hurçta beni bekliyorlar) :) diğer beyaz eşyalarda babam kenara para attıı babannem ev sattı miras bölüştü kardeşlere ve babam bu belinayın hakkı evlendiğinde ona haracama olucak dedi yani o iş kolay:) ıvır zıvır desen onlarda hazırr ama yine eksiklerr çıkar hele bir o günler yaklaşsın ardiyeden indirelimde eşyaları belli olurr :)) perdeler desenn dayım perdeciii oda tamam :)) geriye koca lazım:)) ee onuda buldukk şimdi formaliteler tamanlancak hayırlısıylaa

KIZALR YAAAA ailemle tanışmaya ve istemeeye geldikleri gün ne giycem benn???

siyah kumaş takımımvar bacım tek düğme ceket ve cepli güzel bi pantalonu var takımımın üstümede tam oluyoo içinede güzel bi gömlek altınada şık bir terlik yada düz ayakkabı olmazmı?? yada gri diz altı etek ve ceketi var...siyah elbisemi giyim diyordum ama degaje yaka kahve ve çay servisinde kayınperderle kayınvalidenin gözler bayram etmesinn:) oğlunun gözleri bayram etsin yeter :))) şirkette SİYAH TAKIMIMI GİYİYORUM süper yakıştırıyorlaarr hafifte makyaj :) düzde saçlar fönlü:) ee ceketii çıkarcam ilerleyen dakikalarda :))

X