Belinay_merve'miz evleniyorrrrrrrrrrrr

belınay teferuattlı seyler ınsalah göz acıncaya kadar olup bıter hersey dugun gununu konusurzz:)

hayırlı olsun mervecim daha yeni gördüm valla.
çok sevindim umarım Rabbim ömür boyu mutlu eder seni

sszzkk inşallah bacımm
sel canımm benimmmmmm yeni gelinimmm :) çok teşekkür ederimmmm :))

ayyyyyyyyyy
ben tekrar dönmek ıstemem mesela ısteme anına nısana falan zor dönemlerımdı sadece suan mutlu olmak ıstıorummmmmm herkes gıbı:)))

kız yolarım seniii düzelt ozaman çabuk profilindeki evli yazısınıı maytapmı geçiyon leyn sen benlee :)))

hayırlı olsun belınay
ama sankı bazı konulardan esınlenme olmus yanlıs mı :)

hayırlı olsun belınay
ama sankı bazı konulardan esınlenme olmus yanlıs mı :)

dilegim canım belinayımın sevdigine kavuscagı gün yaklastı hayırlısıyla inş
aramızda sohbet edip konusurken dedi ki niye acmıyo kimse hani bana evleniyo diye
dedimm cnm hayırlı olsun al açtım senin için biraz esinlenme kaynagı oldu sendena.s.

dileğim hangi konulardan esinlenme olmuş hayatım??

Sel iyi kalsın bariiii tatlımmmmm :)))

belinayyyy nihayet onca yıldan sonra kavuşuyosun sevdiğinee...
allah tamamına erdirsin.....
söz fotoğraflarını sadece buraya ekleme ayrı başlık aç olmazmıı cnm:))

velved gerekli açıklamayı yapmışş eline sağlık bacımm.. dileğim canım çok teşekkür ederim eğer senin fikrini çaldıysak kusurumuza bakma heyecanımıza ver olurmu tatlım??[/color]

gülçinn 5 yıldan sonraaaa evet canımmm :)))tatlım tabikide eklicem ayrı bir başlık açıcam koccaman renkli harflerle yazıcamm:)))

ayyyy çok heyecanlı bi durum yaaa. valla mervecim Allah tamamına erdirsin ama düğünü benimkiyle çakıştırma ok

velved gerekli açıklamayı yapmışş eline sağlık bacımm.. dileğim canım çok teşekkür ederim eğer senin fikrini çaldıysak kusurumuza bakma heyecanımıza ver olurmu tatlım??[/color]

olurmu canım ya saka yaptım sadece baslık benzıyo zaten bu arada dugun ne zaman

Son düzenleme:
sel canım 2 3 sayfa öncekileri okusana bak neler var ordaa:))) çakıştırmam canım sözzz :))

dileğim düün 2009 sonuna doğru RABBİM NASİP KISMET EDERSE

burayada eklersin belinaycım olayın gidişatını gösteren resimleriia.s
genede ayrı baslıkta acmak istersen yaparsın cnm

ayyy ağlamaklı oldum bi an gözlerim bi tuhaf oldu merve ya...
ya bu gün hiç iyi değilim zaten bilmiyorum ama dertleşmek istiyorum tanımadığım insanlara hüngür hüngür ağlayayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…