Belinay_merve'miz evleniyorrrrrrrrrrrr

evt daha 1 sene var yaklastı deyınce dedım heralde 1. 2 ay falan var dedım ama olsun mervecım sayılı gün tez gecer anlasılan baya zorlukların ustesınden gelmıssınız

dileğim hemde ne zorluklar hemde neler nelerrr burda bazı arkadaşlarım bilir yaşadıklarımı inan bana bugünün gelmesi bile benim için mutluluk verici inanılmaz bişi

mervecim şaka yapıyoruz hani şu iğrenç yılbaşı esprisi vardır ya seney görüşürüz falan derler. onun gibi demek istedim. ona bakarsan benimkide ağustosda. benimde çok var ama ben,mde normalde 2010 olacakdı ama şartlar değişdi düğün tarihide değişti canım benim. yani şaka yapıyorum şakaaa. dilerim çok mutlu ol evlilik çok başka ve sorumluluk isteyen bişey sen bunu kaldırabilir ve taşıyabilirsin eminim.

Bende okuyunca sandimki isteme söz möz olduda harbi harbi yakinda evleniyorsun, ohooo daha 1 sene varmis,
neyse buda birseydir,
hayirlisi olsun.

oyy gel affettim senii yoksa terlik geliyorduuu ama havada yakaladınnn:))) canımsın sen benimmm desene ikimizde yeni gelinler gibi süzülcezzzz senin deyiminle SENEYE :))

evet ay düşünsene ikimizde süzüle süzüle balayı maceralarıızı düğünde ki heyecanı falan anlatırız ay bi gelse o günler

eklemem mi eklerim tabi var ya muhteşem olacak ay kuğular gibim heheheh
bazen çok umutsuz oluyorum sıkılıyorum bunalıyorum ama yine de olacak diyorum

bır dugun daha yapılıyorr ...eee hayırlısı olsun...
sel......bır sen kaldım canım sneıde balayına gonderelım...
kuzum be...

hane ne zaman evleniyo belinay :mymeka:
hane davetiye hayırsız :mymeka
:

belinay anam sonunda gidiosun he bizim günnde doğanların kadermi ne böyle beklio beklo sonra gidiyor:)
hadi hayırlı olsun yakın bile evlenebiliriz senle haberin ola:)

MERVE İNSAN Bİ DAVET EDER DİMİ:dilcikar::dilcikar:BEŞİBİR YERDE TAKACADIM TAKMIYOM:1closedeyes:

X