Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evt daha 1 sene var yaklastı deyınce dedım heralde 1. 2 ay falan var dedım ama olsun mervecım sayılı gün tez gecer anlasılan baya zorlukların ustesınden gelmıssınız
dileğim hemde ne zorluklar hemde neler nelerrr burda bazı arkadaşlarım bilir yaşadıklarımı inan bana bugünün gelmesi bile benim için mutluluk verici inanılmaz bişi
mervecim şaka yapıyoruz hani şu iğrenç yılbaşı esprisi vardır ya seney görüşürüz falan derler. onun gibi demek istedim. ona bakarsan benimkide ağustosda. benimde çok var ama ben,mde normalde 2010 olacakdı ama şartlar değişdi düğün tarihide değişti canım benim. yani şaka yapıyorum şakaaa. dilerim çok mutlu ol evlilik çok başka ve sorumluluk isteyen bişey sen bunu kaldırabilir ve taşıyabilirsin eminim.
oyy gel affettim senii yoksa terlik geliyorduuu ama havada yakaladınnn:))) canımsın sen benimmm desene ikimizde yeni gelinler gibi süzülcezzzz senin deyiminle SENEYE :))
belinay anam sonunda gidiosun he bizim günnde doğanların kadermi ne böyle beklio beklo sonra gidiyor:) hadi hayırlı olsun yakın bile evlenebiliriz senle haberin ola:)