Belinay_merve'miz evleniyorrrrrrrrrrrr

evleniyon he ah canım ya allah mesut eder inşallah
bekar kalsan daha iyiydi ama neysem

GAF canım teşekkür ederimmmmmm...
yeşilim öncee beni evlendirin toplu nikah töreni değil bu ayoll:))

yeşşim 24 sene kaldım bi mo kolmadıı :) 25.seneye giriyomm ahanda 15 gün sonraa:) bari erkenden çabucak kaçırmim ufuğumuu :) 5senedir bekliyoruz bugünü ayoll:)

gülayımmmm lsun çok olsunn 1 2 ay var ama olsunn bi topic çokmu gelir k.k yee :) sen yerim yerrr :)

ne bereketli site evlenen evlenene belinayın ağzı kulaklarındadır ufuğuna kavuşacak diyekaydirigubbakcemile3

yeşşim düğüne var daha önce bi söz olsundaa :) 2009 yazı evleniyomm diyim sana :)

yavrım söze bile daha var ondan ne bilem dalga geçiosun sandımdı velved eline sağlık:)

tşk ederim bacım ne demek sizler için varım :lepi:
sevdiklerim arkdşlarım canlarım hepiniz mutlu olun yeter kiiii :enbuyukkk:
Allahım herkesin gönlüne göre versin:Saruboceq:

barçman ablaamm olmazmıııı hadisende konuma teşrif ettin patlatı ver güzel sözlerinden resimlerinden birtanee :)

:) yawrım benim doğru diosun ama tabiki sayılı gün çabık geçermiş yavrış

bende seni yerim kıss:)

allahım ne ayağımı sürtmuşum bee yaa masallah sıtede arkdamdan gelmeyen yok yakında gurbıkte evlenır ıns kurtuluruz ondan:Saruboceq:
barcmann abla sıra sana gelcek bu gıdısle ben saa dıyım:roflol:
belınayy allahım ufukaa sabır versın ve enısteye bı tavsıye evın her kösesıne boy aynası yaptrsın anladın sen onı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…