inş .canımceren gerçek yahuu nie kimse inanmıyoo((
sadıç hanım sadıç hanım bir önceki sayfayıı bi okuyu verinizzz:)))
hıhhh okumuşsun bariii iyi sadıç hanımmm leynn bana söleee ailemle tanışmaya ve istemeeye geldikleri gün ne giycem benn???
siyah kumaş takımımvar bacım tek düğme ceket ve cepli güzel bi pantalonu var takımımın üstümede tam oluyoo içinede güzel bi gömlek altınada şık bir terlik yada düz ayakkabı olmazmı?? yada gri diz altı etek ve ceketi var...siyah elbisemi giyim diyordum ama degaje yaka kah ve ve çay servisinde kayınperderle kayınvalidenin gözler bayram etmesinn:) oğlunun gözler ibayram etsin yeter :)))
yok kız şirkette giyiyorumda süper yakıştırıyorlaarr hafifte makyaj :) düzde saçlarf önlü:) ee tabikide çıkarcam kız ceketii ilerleyen dakiklerda:))
bu arada böcüşümm danteller tamamdırrr (ablam sağolsun bana devretti danttellerini kendisi 4 aylık evli ama kaldırdı sevmiyorum dantel dedi bi dünya dantel yapmıştı şimdi hurçta beni bekliyorlar) :) diğer beyaz eşyalarda babam kenara para attıı babannem ev sattı miras bölüştü kardeşlere ve babam bu belinayın hakkı evlendiğinde ona haracama olucak dedi yani o iş kolay:) ıvır zıvır desen onlarda hazırr ama yine eksiklerr çıkar hele bir o günler yaklaşsın ardiyeden indirelimde eşyaları belli olurr :)) perdeler desenn dayım perdeciii oda tamam :)) geriye koca lazım:)) ee onuda buldukk şimdi formaliteler tamanlancak hayırlısıylaa