Belinay_merve'miz evleniyorrrrrrrrrrrr

nen gerçek sandım cadılar:)
inş.bi gün düğün haberini kendisi yazar..
ömür boyu mutluluklara boğulman dileğiyle belinaycığım:)

canım yaza kısmetse inş söz yapcaz:asigim:
ama dügüne cok var daha 2010 yazı gibi inşallah a.s.

sadıç hanım sadıç hanım bir önceki sayfayıı bi okuyu verinizzz:)))

hıhhh okumuşsun bariii iyi sadıç hanımmm leynn bana söleee ailemle tanışmaya ve istemeeye geldikleri gün ne giycem benn???

siyah kumaş takımımvar bacım tek düğme ceket ve cepli güzel bi pantalonu var takımımın üstümede tam oluyoo içinede güzel bi gömlek altınada şık bir terlik yada düz ayakkabı olmazmı?? yada gri diz altı etek ve ceketi var...siyah elbisemi giyim diyordum ama degaje yaka kah ve ve çay servisinde kayınperderle kayınvalidenin gözler bayram etmesinn:) oğlunun gözler ibayram etsin yeter :)))

sıyah takımı gıy ozmn altınada duz bı ayakkabı guzel olur ama cok zayf gostermesın senı nan ayy kafam karıstı ha ceketı ılerleyen dakıkalarda cıkarırsın artık kaydirigubbakcemile3

yok kız şirkette giyiyorumda süper yakıştırıyorlaarr hafifte makyaj :) düzde saçlarf önlü:) ee tabikide çıkarcam kız ceketii ilerleyen dakiklerda:))

yok kız şirkette giyiyorumda süper yakıştırıyorlaarr hafifte makyaj :) düzde saçlarf önlü:) ee tabikide çıkarcam kız ceketii ilerleyen dakiklerda:))

o zmn gıy derım cnm ayy ocakta mı ıstemeye gelcekler nan allahh yasadın darısı basıma :Saruboceq:

tatlım ocak yada mart gibi düşünüyoruzz mart neden diceksinn martta ufuğumun doğum günü hediye olarak kendimi bir ömür boyu ona vericemmm :)

bu arada böcüşümm danteller tamamdırrr (ablam sağolsun bana devretti danttellerini kendisi 4 aylık evli ama kaldırdı sevmiyorum dantel dedi bi dünya dantel yapmıştı şimdi hurçta beni bekliyorlar) :) diğer beyaz eşyalarda babam kenara para attıı babannem ev sattı miras bölüştü kardeşlere ve babam bu belinayın hakkı evlendiğinde ona haracama olucak dedi yani o iş kolay:) ıvır zıvır desen onlarda hazırr ama yine eksiklerr çıkar hele bir o günler yaklaşsın ardiyeden indirelimde eşyaları belli olurr :)) perdeler desenn dayım perdeciii oda tamam :)) geriye koca lazım:)) ee onuda buldukk şimdi formaliteler tamanlancak hayırlısıylaa

ohoo sen gec kalmışın bıle hemen evlenın pekı nışandan sonra düğün ne zmn olur ıns

ayy ablanın askıda cok buyuk nasıl o kaynanası deluu bısey dıyomu genekötükedihüso
nışandan ne gycen ayy söz mu olcak nışan mı yoksa söz nısan bır mıCADIARZU

belinayım ceyiz bayagı hazır gibi tamamlanmıs bakıyomdasositososito
ne giyceginide düşünmeye baslamısın cok güzelyerimseniben
hadi cnm hayırlısı olsun inş a.s.

tatlımm 2009 sonlarına doğru olur düğün büyük ihtimalle.. önce tanışma ve istemee olcak sonra birdaha gelcekler ve babam kabul ettiğini söylicekk:) ben tabi dicemki gelirken yüzükleri getirin :) o gün yüzük takılcak sonra bikaç ay sonrada nişan olur sonrda düğün iştee :)

bu arada ablamı sorma yaa 9 yıl dile kolay 9 yıl beklediler bazen diyorki bana sizin daha 4 yılınız var diyoo :) bizim gibi gitceksiniz diyoo bende hadi canım hadi canım diyorum :) bi 4 yıldaha bekleyemem :) onlar yani ablam ve eniştem erkek tarafıyla görüşmüyo canım yani babamların dünür diyebileceği kişi tek ufuğun ailesi olucak..nediyelim kendileri kaybetti oğulları yani damadımız çok memnun halinden babam hep diyor benim erkek evladım yoktu şimdi aslan gbii oğlum var diyor :)) enişte bey yemekler yapıyor bizi davet ediyor maçlarda bizi davet ediyor görsen su sızmıyo aralarından :)bazen dyorum enişteye bana bak ufuğun pabucu dama atılırsa oyarım senii diyorumda gülüyoo :))

velved canımmmm benimm sayenizde herşey yaaaa bu mutluluğu bile sizlerle paylaşıyorum yaa o bile yeter bana yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…