Belinay_merve'miz evleniyorrrrrrrrrrrr

heee yeni evliyisss ama oda dibimde sudoku çözüyo sonra arada bir aşkım ücretini alim nete girmenin dio veriyom ücreti sonra bulmaca çözmeye devam :)

cıxcıxcıxx sus bakim burda bekarlar var ne özendiriyonnn ne ücretiymiş buu heee anladımmmmm beeenn tirbiyesizlerrrrrr
kaydirigubbakcemile3

hadi be olmas kabul etmiyorum hem bizden izinsiz düğün hem pasta yok olduuuuuuuuu sen rüyadasın sevgili kardeşim bak bitti sabah oldu uyan hadi sana 40 defa diyorum saçma yatma diye bak yine üstünü açmışsın sen ondan böle rüyalar görüyosun bak bidaha dikkatli yat tamammı

ablaa sen bu akşam balık yemeye gelcen bize dimiiiii bi rövanş yapalım senlee balıkdan önceee :) gitti tüm karizmam :)

Ya zaten ablam yok. Ağlıycam bak şimdi, olan var olmayan var senağlama

Belinaycım senin düğün peri kızlarının düğününüde geçti, kaç gün kaç gece sürecek acepppp??? :lepi:

Bu arada hoşgeldin ablacımmmm a.s.

sibelcim çok teşekkür ederim tatlımmmmm bakalım nekadar sürecekk...işte benim ablam bu kızlar abla değil arkadaş desek daha doğru olurrr

ayyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmmm biri bana hoşgeldin dedi aaaaaaaaaa ne mutlu oldummmmmmm hoş bulduk canımmmm onun düğün binbir gece masalınıda geçer şekerim

ayyyyyyyyyyyyyy çok sevindimmmmmmmmmmmm biri bana hoşgeldin dedi aaaaaaaaaa ne mutlu oldummmmmmm hoş bulduk canımmmm onun düğün binbir gece masalınıda geçer şekerim

valla okuduğum kadarıyla Belinay her şeyin güzelini hak ediyo, onbinlerce gece düğün gibi geçer inşallah onlar içinn kaydirigubbakcemile5

cicim sonkez şu atamaları beklicez ama kesin diyoruz artıkk :)) terliceğiide kesiiinnnn

belinayım anlat hele neler yapcan istemeye geldiklerindesengözlerimebaksanab
sözmü takılcak hemen nişanmı olcak nerede düşünüyon :uhm:
napmayı planlıyonuz bitanem :1rolleyes:

belinayım burayı unuttun :çok üzgünüm:
aksatıyon bakkk kendii dügününü:tomato:
neyse dün işin yogunduu bugün inş gelir yazarsın :teytey:
kendi topigini ihmal etme canım sositososito
ben emanete bakıyomyerimseniben
sende gel ama

h geldın nan
bence once kucuk bı söz nişna daha ağır olmalı
nan senın düğünunde koca buldum buldum bulamadım kaldım evde

söz evde aile arasında olcak nişanı babam hep der salonda yapıcam ablamda diyor salonda olcak diyee
nan bulursun olmadı benim kuzenlerden beğenediğini takarız koluna düğündee :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…