Belimden gelen tık sesi :(

Omurga oyle hafife alınacak birsey degil. Bel fıtığı da ömür boyu çekilen bir hastalık. Bu bende hastalik diyorsunuz ya insallah oyle değildir ama bel fitigi ise bırakın evin şeklini vs bir çok şeyden mahrum kalacaksınız.

Ne kadar erken müdahale o kadar çabuk kurtulursunuz. Ertelemeyin bir an once müdahale edin. Abartmıyorum hatta tam tersi.. inan.

Aynısı bende de oldu canım belimde açık lık olmuş geçmiş olsun rize de

Hemen MR cektirin. Fitik baslangici olabilir, aynisi basima gelmisti.

Aynısı bende de oldu canım belimde açık lık olmuş geçmiş olsun rize de

Dün acile gittim doktor muayne etti büyük ihtimalle fıtık dedi hafta içi beyin cerrahine gidip mr çektiricem kızlar dua edin bana hala ağrım var yataktan kalkamıyorum

Dün acile gittim doktor muayne etti büyük ihtimalle fıtık dedi hafta içi beyin cerrahine gidip mr çektiricem kızlar dua edin bana hala ağrım var yataktan kalkamıyorum

Tahmin etmistim. Gecmis olsun üzüldüm Doktor ne diyorsa dinle ve ayağa kalktığın zaman, geçtiğini sandığın o donem yanıltmasın seni.

Ilk yapacagin is bel fitigina uygun bir spor olsun. Yuzmek en iyisi ama sevmen de onemli. Sporu surekli bir şekilde alışkanlıklarına eklersen sıkıntı yaşamazsın. Hem de her anlamda.. seni ayakta tutan omurgana iyi davran

Çok geçmiş olsun canım bundan sonra canının kıymetini bil eşini dinle bak çektiğine değmez
İnsan başına gelmeden canının kıymetini anlamıyor canım keşke yapmasaydım diyor ama çok geç oluyor artık hareket bile edemiyorum otururken belimde batma oluyor sol bacağım uyuşuyo inşallah en kısa zamanda düzelirim allah razı olsun hepinizden

Bel fıtığı insana çok çektiriyor gerçekten benim kp de var 3 kere ameliyat oldu en ufak bi eğilmesinde hala ağrısı oluyor yarası açılıyor hatta bu aralar yine yemek yemek için otururken çok ağrısı olmaya başladı yine doktora gidicek belki yine ameliyat olucak allah yardım etsin çok zormuş gerçekten insan yaşamadan bilmiyor. Banada dün acilde ağrı kesici iğne yaptılar anca öyle rahat hareket edebildim sabah kalktığımda yataktan çıkana kadar atla karayı seçtim valla

Üzülme çünkü ilerlemesini durdurmak senin elinde. Bedenine ne verirsen o da sana o cevabı verecektir. Olana üzülmenin faydası yok ne yazık ki. Insanlar neler yaşıyor oyle degil mi?

Canına kastın mı var bacım
Ağır kaldırma, dikkat et
Allah korusun herşey olabilir
Kıymetini bil sağlığın

2016 senesi ramazan bayrami arifesi ben ayni sekilde oldum 3 gun temizligin arkasindan arife aksami ayakkabiligi oglumla kaldirirken dogrulamadim. Bayram sabahi acile gittik. Oturmayi birakin gece yatirmadi bile o sanci beni belimden diz altina kadar. Bel fitigi baslangici dediler. Bayramin 3.ncu gunu kirikci cikikciya gittim. Nasil gittigimi bile bilmiyorum o agriyla. Simdi olsam gidermiydim acaba 40 kere dusunurdum herhalde. Adam beni o gece ayaga kaldirdi cok sukur. Eger gitmesem duzelecegimide hic sanmiyordum.

Canına kastın mı var bacım
Ağır kaldırma, dikkat et
Allah korusun herşey olabilir
Kıymetini bil sağlığın
bundan sonra üstüne para verseler kaldırmam asla ama başa geldi artık yapçak birşey yok

Birde kızlar bişey sormak istiyorum bende hamilelik belirtileri var kasığıma sancı girip duruyor daha adetime 8 9 gün var gidip kan tahlili yaptırdam anlaşılırmı şimdiden acaba çünkü çarşamba günü emara gircem ve bebek varsa çok korkuyorum radyasyondan etkilenir diye ne yapmam gerekiyo belim için verilen majezik duo ilacini bile içemiyorum korkudan bebek varşa bişey olur diye ama eminde değilim sadece arada kasığıma sancı girip geçiyo ama hissediyorum sanki var bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…