Belimden gelen tık sesi :(

-Gzmlkz-

❤İşimiz Allah'a Kalmışsa Olmuş Bil..❤
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2017
1.063
864
Kızlar bugün evi hem biraz temizliyim hemde yerlerini değiştiriyim dedim ama çok ağır kaldırdım kendimi çok yordum. En son halıyı koltuğun altına sokmak için koltuğu kaldırmaya çalıştım kaldırdım halıyı ayağımla iterken belimden kıtırt diye bişey hissettim sanki çıtlama gibiydi. O anda tutuldum kaldım canım çok yandı bir süre hareket edemedim 20 dk geçti üstünden ve hala ağrıyor eğilemiyorum yürüyemiyorum sizce önemli birşey varmıdır hastaneye gidemem eşim bana yine kızıcak ağır kaldırdım diye çünkü sürekli evde değişiklik yapan biriyim eşim her seferinde yeter bıktım eskittin eşyaları diyor haklı olarak bende hastalık gibi bişey bu sanırım aynı durum annemdede var her hafta eşyaların yerini değiştirir kadın sizce neden olmuştur yardım edin ne yapmam lazım dinlensem geçermi ki

Herşey olmuş olabilir.
Size önerim asla ama asla ağır birşey kaldırmayın . Hee ille kaldırcam dersenız çömelerek kaldırın .
Ağrıınız devam ederse bi gözükün belki incinmiştir. Krem falan bişeyler verir.

Geçmiş olsun.

Kaldırmak istemiyorum ama aklıma değiştirme fikri yerleşince rahat duramıyorum eşimle kavga ettiğim bile olmuştur bu konu yüzünden hastalık gibi birşey bendeki birkaç gün bekliyim bakalım inşallah birşey yoktur akşam eşime çaktırmamam lazım çok canım acıyor ama

Acır tabi ki bnde sırt fıtıgı var 2 tane .
1 yılda 1 fizik tedavı görmezsem inim inim inliyorum . İnşallah sizinde öyle olmaz ağır kaldır kaldır.

Acır tabi ki bnde sırt fıtıgı var 2 tane .
1 yılda 1 fizik tedavı görmezsem inim inim inliyorum . İnşallah sizinde öyle olmaz ağır kaldır kaldır.
inşallah canım ya sanada çok geçmiş olsun bu arada. Ev dağınık kaldı ayağa bile kalkamıyorum şuan acıdan

Reactions: H E
Annem bundan 14 sene önce yaşlı ninemi kaldırırken belinden ses geldi ve bel fıtığı oldu..
Kesinlikle öyle ise bile erkenden hekime görünün.

Sizin sağlığınızdan önemli mi bu işler? Allah bilir ne oldu. Bu yaptığınız şey ömür boyu bir daha iş yapmamanıza da neden olabilir.
İnsan canı neden bu kadar ucuz? Ben kendim yapmıyorum evime gelen yardımcı bayana da asla yaptırmıyorum. Ne gerek var, sağlık o kadar önemli ki.
Doktora gitmeden düzelmez. Gidin baksınlar.

tamam canım haklısın girmem gerekiyor hiç istemiyorum dediğim gibi aklıma o fikir yerleşince mutlaka yapmadan duramıyorum. Birde bebek düşünüyorduk şimdi dahada korktum iyileşemezsem allah korusun ilerde karnım büyüdükçe onu nasıl taşırım

Korkmayın ama gidin doktora. Geçmiş olsun. Belki damar damar üstüne atmıştır. Ama ihmal edilmez.

Geçmiş olsun. O sesi ben duyduğumda tansiyonum düştü herkes başıma toplandı bembeyaz olmuş suratım ölüyorum sanmışlar. Ağrım geçsin diye evin içinde yürümeye başladım yorulunca oturayım dedim ağrı dizlerime indi. Meğer fıtıkmış. Ağrı kesici yaptılar ama bir işe yaramadı. Yatarak 2 haftada iyileştim. Size tavsiyem sağa veya sola yatarak hangisinde ağrı hissetmiyorsanız o şekilde dinlenin. Gidebiliyorsanız bir beyin cerrahına gidin emar çektirin. Acile gidince sadece ağrı kesici yaparlar.

çok kötü bişey ya bende birden kitlendim o ses gelince insanın canı okasar tatlıki ölüyorum sandım 20 saniye falan öyle eğik durumda kaldım ağlicaktım acıdan evde kümsede yok yardım etsin. Biraz toparlandım oturdum kalkınca sol bacağımın üstüne basınca ağrı bacağıma kadar vuruyo sağ tarafta birşey yok solumu zorladım galiba. Luan ufak tefek şeyleri topluyorum biraz hafifledi ağrım ama eğilemiyorum yerdeki şeyleri alırken diz çöküyorum anca öyle oluyor. Oturup kalkarken çok acıyo belim

İş yapmayı bırakın bence daha kötü olur. Fıtık olmasa bile incindi beliniz.

inş beliniz kaymamıştır. Rahmetli babamda halı kaldırırken kaydı beli.
bence siz bir beyin cerrahına gidin filminiz çekilsin

İş yapmayı bırakın bence daha kötü olur. Fıtık olmasa bile incindi beliniz.

inş beliniz kaymamıştır. Rahmetli babamda halı kaldırırken kaydı beli.
bence siz bir beyin cerrahına gidin filminiz çekilsin
Şimdi aradım eşimi söyledim. İyi oldu sen hakettin diyor okadar canım acıyoki ağlayarak konuştum. Şuan çok işi varmış izin alamazmış mecbur geçmesini bekliycem yapcak birşeyim yok sağolun yardımcı olduğunuz için alşah razı olsun

Önemli olabilir, doktora gitmelisiniz. Bende eşyaların yerlerini değiştirmeyi severim ama dikkat ederim. Beden sağlığımdan daha önemli değil.

Yere çömelmeye çalışın. Yapamıyorsanız zorlamayın sakın. Yapabiliyorsanız ayaklarınız tuvalete oturur gibi açık çömelin, kollarınızı bacaklarınıza dolayıp belinizi gevşek tutun ve biraz bekleyin. Diyaframdan düzenli nefes almayı da ihmal etmeyin. İyi gelebilir. Ama rahatca yapabiliyorsanız. Zorlamayın asla!

eşine söylemeden git doktora
hayatını da boyle seyler için harcama
madem ev hanımısın daha guzel işlerle ugras
eşya bu , bırak oldugu yerde kalsın yenısı gelır ama saglık gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…