- 8 Mart 2023
- 1.159
- 121
- Konu Sahibi SevgiSevgi38
2 ayda 10 kilo vermem lazım spora yazılıyım diyorum kış ayındayız eşim yürüme bandını bisikleti falan kullanırsın diyo gidenler cevaplayabilir mi kaç kilo verdiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 ayda tam da dediginiz kiloya yakın kilo verdim diyebilirim.Beslenme seklimi de degistirince sporla birlikte cok etkili oldu.2 ayda 10 kilo vermem lazım spora yazılıyım diyorum kış ayındayız eşim yürüme bandını bisikleti falan kullanırsın diyo gidenler cevaplayabilir mi kaç kilo verdiniz
Neden sadece bunlar? Hocalar program yazıyor.Ben 3 hafta kardiyo sonra kardiyo+agırlık ilk aydan sonra bir de pilates ekledimyürüme bandını bisikleti falan kullanırsın diyo
Ben belediyeninkine gideceğim ya eşim hocalar pek ilgilenmiyo dedi tabi yönlendirirlerse çok iyi olur benim için. Yemek olayını nasıl yapıyosunuz. Mesela ben şimdi sabah kahvaltıdan önce yürüyüş yaptım tempolu yarım saat . Saatte 1 bardak su içiyorum. Kahvaltı olarak da 1 tane haşlanmış yumurta ve nesfit yicem. Akşam 5 e kadar acıkırsam meyve ve yoğurtla geçiştircem en son akşam 5 gibi de kendim yaptığım yemeklerden küçük porsiyon yicem.Neden sadece bunlar? Hocalar program yazıyor.Ben 3 hafta kardiyo sonra kardiyo+agırlık ilk aydan sonra bir de pilates ekledim
İstanbuldaysa gideceğiniz yerde program yapılıyor 2 ayda bir degisiyor hatta.Kahvaltı olarakta ben kahvaltıyı geç yaptığım icin spordan 2 saat önce muz,geldikten sonra 1 saat icinde 2 yumurta domates çerilerden bir adet,salatalık,havuç yiyorum.Bazen spora ögleden sonra gidiyorum o zamanlar kahvaltım aynı sekilde yapip spordan sonra yogurt,granola,sekersiz fıstık ezmesi (bir tatlı kasıgı)ve muz ilave edip yiyorum.Aksam 5 gibi çorba,yaptıgım sebze,bakliyat ya da et ne varsa bir orta porsiyon yiyip aralarda iki üc ceviz badem yiyorum.Ertesi gün 10-11 e kadar yemiyorum.Suyu uyandığımda 3 bardak iciyorum sonrasında da sık sık iciyorum 4 litre rahat iciyorumdur.Bu rutinle sporda eklenince hızlı sekilde gitti kilolar.Ben belediyeninkine gideceğim ya eşim hocalar pek ilgilenmiyo dedi tabi yönlendirirlerse çok iyi olur benim için. Yemek olayını nasıl yapıyosunuz. Mesela ben şimdi sabah kahvaltıdan önce yürüyüş yaptım tempolu yarım saat . Saatte 1 bardak su içiyorum. Kahvaltı olarak da 1 tane haşlanmış yumurta ve nesfit yicem. Akşam 5 e kadar acıkırsam meyve ve yoğurtla geçiştircem en son akşam 5 gibi de kendim yaptığım yemeklerden küçük porsiyon yicem.
Çok iyi Ankara dayım. İnşallah darısı banaİstanbuldaysa gideceğiniz yerde program yapılıyor 2 ayda bir degisiyor hatta.Kahvaltı olarakta ben kahvaltıyı geç yaptığım icin spordan 2 saat önce muz,geldikten sonra 1 saat icinde 2 yumurta domates çerilerden bir adet,salatalık,havuç yiyorum.Bazen spora ögleden sonra gidiyorum o zamanlar kahvaltım aynı sekilde yapip spordan sonra yogurt,granola,sekersiz fıstık ezmesi (bir tatlı kasıgı)ve muz ilave edip yiyorum.Aksam 5 gibi çorba,yaptıgım sebze,bakliyat ya da et ne varsa bir orta porsiyon yiyip aralarda iki üc ceviz badem yiyorum.Ertesi gün 10-11 e kadar yemiyorum.Suyu uyandığımda 3 bardak iciyorum sonrasında da sık sık iciyorum 4 litre rahat iciyorumdur.Bu rutinle sporda eklenince hızlı sekilde gitti kilolar.
Ya da kilo alan var mı arkadaşlar2 ayda 10 kilo vermem lazım spora yazılıyım diyorum kış ayındayız eşim yürüme bandını bisikleti falan kullanırsın diyo gidenler cevaplayabilir mi kaç kilo verdiniz
Bende toplamda sadece diyetle 35 kilo verdim spora gitmem lazım ama tek zor oluyor yoldaş bulmam lazım ben istanbuldayim belediyenin buyuk spor kompleksi var bana yakın ama dediğiniz gibi kalabalık olur ilgilenmezler diye de bir türlü deneyemedim bu ara araştırma halindeyim yakın çevremde olan varsa gitmek için beni gazların pilizzzBen belediyeninkine gideceğim ya eşim hocalar pek ilgilenmiyo dedi tabi yönlendirirlerse çok iyi olur benim için. Yemek olayını nasıl yapıyosunuz. Mesela ben şimdi sabah kahvaltıdan önce yürüyüş yaptım tempolu yarım saat . Saatte 1 bardak su içiyorum. Kahvaltı olarak da 1 tane haşlanmış yumurta ve nesfit yicem. Akşam 5 e kadar acıkırsam meyve ve yoğurtla geçiştircem en son akşam 5 gibi de kendim yaptığım yemeklerden küçük porsiyon yicem.
Kaç ayda verdinizBende toplamda sadece diyetle 35 kilo verdim spora gitmem lazım ama tek zor oluyor yoldaş bulmam lazım ben istanbuldayim belediyenin buyuk spor kompleksi var bana yakın ama dediğiniz gibi kalabalık olur ilgilenmezler diye de bir türlü deneyemedim bu ara araştırma halindeyim yakın çevremde olan varsa gitmek için beni gazların pilizzz
2 sene içerisinde bazen çok bazen az verdim ama halen korumaya devam ediyorumKaç ayda verdiniz
Bende ıkı ayda ısteıdıgınıze yakın kılo verdımBen belediyeninkine gideceğim ya eşim hocalar pek ilgilenmiyo dedi tabi yönlendirirlerse çok iyi olur benim için. Yemek olayını nasıl yapıyosunuz. Mesela ben şimdi sabah kahvaltıdan önce yürüyüş yaptım tempolu yarım saat . Saatte 1 bardak su içiyorum. Kahvaltı olarak da 1 tane haşlanmış yumurta ve nesfit yicem. Akşam 5 e kadar acıkırsam meyve ve yoğurtla geçiştircem en son akşam 5 gibi de kendim yaptığım yemeklerden küçük porsiyon yicem.
İnşallahhBeslenme ile desteklenince rahatça yapabilirsiniz bence
Tebrik ederim irade meselesi2 sene içerisinde bazen çok bazen az verdim ama halen korumaya devam ediyorum
Sağlıklı zayıflama güzel inşallah bende hedefime ulaşabilirimBende ıkı ayda ısteıdıgınıze yakın kılo verdım
Sabah yumurta zeytın peynır bol yesıllık salatalık
Ikı dılım vasa
Yada 3 kaşık yulaf ,bir bardak sut veya yogurt
Bır meyve dogruyorum ıcıne
Veya kuru kayısı ayrıca
Keten tohumu,cıha hangısı varsa eklıyorum
Sabahı 10 11 gıbı yıyorum
Ara 2 3 gibi bır meyve ıkı cevız veya 10 badem içi
Yada kuru kayısı badem ,cevız
Aksamda 5 6 cıvarı tavuk salata
Balık salata
Corba tavuk salata