- 23 Nisan 2015
- 264
- 92
-
- Konu Sahibi atanamayanogretmen
Ağustos ayında dugunum var
Kendi memleketimde düğün yapmayacağım, sadece nikah olacak ama belediyenin nikah salonu çok küçük ve sadece yarim saat veriyorlar.
Biz de misafirleri daha rahat ağırlamak ve rahat bir nikah için düğün salonu tutmaya karar verdik.
Düğün salonunda gündüz nikah olacak, sadece bir giriş dansı arkasından nikah, sonrasında takı ve tebrik, boylece bitecek en fazla iki saat sürer ya da sürmez
Ancak bu nikah parası ne kadar fazlaymis boyle, moralim bozuldu
Resmi nikah zorunlu ama bu kadar para neyin nesi?
Parası olmayan insan nasıl evlenecek?
Haftaici 150 kusur lira
Haftasonı 280 kusur lira
Düğün salonuna memurun gelmesi 486 lira
Bana çok fazla geldi
Siz ne düşünüyorsunuz
Alternatif fikri olan var mi?
Alternatif fikir yok. Hepimiz paşa paşa ödedik, siz de ödeyeceksiniz malesef. Ya da ücretsiz toplu nikah organizasyonları oluyor belediyelerin. Onu bekleyebilirsiniz.
Öfff!!Güzelce fikirlerimizi soran bir arkadaşımıza bu tavrınız hiç hoş değil.
sonuçta bir kere oluyor canım bence onları hiç düşünme ona gelene kadar gereksiz ne harcamalar oluyor var yaAğustos ayında dugunum var
Kendi memleketimde düğün yapmayacağım, sadece nikah olacak ama belediyenin nikah salonu çok küçük ve sadece yarim saat veriyorlar.
Biz de misafirleri daha rahat ağırlamak ve rahat bir nikah için düğün salonu tutmaya karar verdik.
Düğün salonunda gündüz nikah olacak, sadece bir giriş dansı arkasından nikah, sonrasında takı ve tebrik, boylece bitecek en fazla iki saat sürer ya da sürmez
Haftaici 150 kusur lira
Haftasonı 280 kusur lira
Bana çok fazla geldi
Siz ne düşünüyorsunuz
Yani limoncu kendi konunda o kadar laf söyleniyor sana sesin çıkmıyor, burda buna mı takıldın kicüss yani resmen küfür etmissin be kıza kız insna gibi sormus
ne olmus burdaki eski üyelere hepsinin bi tarafı kalkmıs valla
haa o orda dalga gecti onu kiblemedin ama ben kızcagıza üzüldüm yardım istemis ama ilk msj ilk yorum dalga gecer gibi bec ona cvp verdin diye benimi kibledin bence sanada ayıp yani tarafsız olun biraz ya eski üyesiniz diye birbinini ceza almasın diye kollayıp yeni üyeleri kiblemekte yeni moda sanırımYani limoncu kendi konunda o kadar laf söyleniyor sana sesin çıkmıyor, burda buna mı takıldın kiin vino veritas gayet kibarca yazmış. Yakiştıramadım sana , eski üyelerle ilgili söylediklerinde hoş değil, senin dediğin gibi bir durum olsaydı, kimse senin konularına sayfalarca yorum yapmazdı.
Kibledim yorumunu bunuda bil.
Konu sahibiatanamayanogretmen bizde ödedik o civarlarda maalesef alternatif yok el mahkum ödeniyor ama semte göre biraz artıp azalabiliyor bu meblağlar sanırım. Araştırın isterseniz.
Mutluluklar dilerim.
Limoncu bak ben senin konundada söylemiştim, seni samimi , içi dışı bir görüyorum diye ama yorumu yaptığın üyeyle seninle yazıştığım kadar yazısmamışımdır. Ben burada taraf olmak cabasında degilim ama senin tavrın hoş değil, konularına, yorumlarına çoğu zaman gülüp geçiyoruz ama uslubun bu olmamalı,bu sana bi tarafı kalkmış deme hakkını vermiyor kusura bakma, bu kadarınıda tolere edemem şahsen. Biz senin komşun değiliz çaya kahveye geldiğin/gittiğin. Ne demek bir tarafı kalkmış? Nasıl çirkin bir uslup bu. Yada çüş ne demek? bir bayana yakışmayan tabirler ki orada sana bu kelimeyi ettirecek bir yorum yoktu ,gayet sizli bizli yazmış Sephora. Kaldı ki rahatsız olunacak bir yorum olsa, senden evvel konu sahibi yorum yapardı. Senden başka kimse dert etmemiş o yorumu ama sen eski üyelerle birlikte herkese kinini kusmuşsun, yersiz, zamansız vede manasız bir şekilde. Evet kibledim, ben bunu sana samimiyetimle söyledim, pişmanda değilim zira ben söylemesem sen benim seni kiblediğimi bilemezsin, bu konudaki samimiyetimin üzerinden yürüme istersen, bu da gereksiz yani.haa o orda dalga gecti onu kiblemedin ama ben kızcagıza üzüldüm yardım istemis ama ilk msj ilk yorum dalga gecer gibi bec ona cvp verdin diye benimi kibledin bence sanada ayıp yani tarafsız olun biraz ya eski üyesiniz diye birbinini ceza almasın diye kollayıp yeni üyeleri kiblemekte yeni moda sanırım
Iyide yarim saat zaten çokki. Yani ne kadar zaman ayrilmasi lazimdi? Nikahin kendisi zaten uzun surmuyor. Malum soru soruluyor iste o kadar.
Misafirlerin ne için rahat etmeleri gerek? Ayakta kalsalar dahi, dedigim gibi nikah çabucak biten birsey. Ardindan nikah, çift tebrik edilir. Bu tebrik faslisi çok uzun sürerse nikah dairenin disinda yapilsin. Bilmiyorum, sahsen ben sirf takimi takmak için dügün salonuna gitmezdim.
nedir simdi bu ya beyeni istiyosun sanırım ben o sahse yazdım cıktım gerisi beni baglaaz banada onun dedigi samimiyetsiz geldi biz ödedik sende ödiceksin vs vs yazmıs kızla dalga gecer gibi sen uzun uzunnnnnnnnn yazarak bence baska sey pesindesin ama ben oraya gelmemLimoncu bak ben senin konundada söylemiştim, seni samimi , içi dışı bir görüyorum diye ama yorumu yaptığın üyeyle seninle yazıştığım kadar yazısmamışımdır. Ben burada taraf olmak cabasında degilim ama senin tavrın hoş değil, konularına, yorumlarına çoğu zaman gülüp geçiyoruz ama uslubun bu olmamalı,bu sana bi tarafı kalkmış deme hakkını vermiyor kusura bakma, bu kadarınıda tolere edemem şahsen. Biz senin komşun değiliz çaya kahveye geldiğin/gittiğin. Ne demek bir tarafı kalkmış? Nasıl çirkin bir uslup bu. Yada çüş ne demek? bir bayana yakışmayan tabirler ki orada sana bu kelimeyi ettirecek bir yorum yoktu ,gayet sizli bizli yazmış Sephora. Kaldı ki rahatsız olunacak bir yorum olsa, senden evvel konu sahibi yorum yapardı. Senden başka kimse dert etmemiş o yorumu ama sen eski üyelerle birlikte herkese kinini kusmuşsun, yersiz, zamansız vede manasız bir şekilde. Evet kibledim, ben bunu sana samimiyetimle söyledim, pişmanda değilim zira ben söylemesem sen benim seni kiblediğimi bilemezsin, bu konudaki samimiyetimin üzerinden yürüme istersen, bu da gereksiz yani.
Ben bu uslubu kimde görsem kiblerim, s3n dahil kimse kusura bakmasın, eski üyeymiş, sohbetim varmış bakmam çünkü yıldım bu çirkin söylemlerden artık, tahammül edemiyorum, herkes uslubuna dikkat etmeli net.
Birde konuya yorumun bile yok, girip bir üyeye ve onun nezlinde eski üyelere laf sokup çıkmışsın farkındamısın? Bu mu senin konu sahibine yardımcı olma şeklin?
Canım bizde nikah işlemleri için gün alırken aynı sorunla karşılaşmıştık, bizimde bütçemiz sınırlıydı ve 5 dk lık kuru bir nikah için bir ton masraf yapmak istemiyorduk.Ağustos ayında dugunum var
Haftaici 150 kusur lira
Haftasonı 280 kusur lira
Bana çok fazla geldi
Siz ne düşünüyorsunuz