- Konu Sahibi killerbeauty
5-6 çocuğu var ailenin yaşları daha genç evde buzdolapları bile yoktu. Yiyecek yemek yoktu ama küçük bebek vardı 8 aylık. Çok yazık. O yardıma muhtac küçücük çocuklardan kaç tane var maalesef bu dünyada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18 yaşına kadar çocuklara bir ödeme yapılıyor diye biliyorum ama çok az bir miktarMaalesef maddi durum yetersizliğinden dolayı bebeğine veya çocuğuna giysi,bez,mama alamayan annelerimiz var.E devlet üzerinden veya belediyelerden başvuru yaptıklarında henüz kabul olmadığını veya ilgilenilmediğini söylüyorlar.Durum gerçekten böyle ise çok kötü.Ve çok üzülüyorum.Bu konuda bilgili olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?
Teşekkürler18 yaşına kadar çocuklara bir ödeme yapılıyor diye biliyorum ama çok az bir miktar
acıdıkça daha fazla çocuk yapıyorlar ama.tv de din prof u bile dilencilere para vermeyin dedi5-6 çocuğu var ailenin yaşları daha genç evde buzdolapları bile yoktu. Yiyecek yemek yoktu ama küçük bebek vardı 8 aylık. Çok yazık. O yardıma muhtac küçücük çocuklardan kaç tane var maalesef bu dünyada
Rica ederim sosyal hizmetlere mutlaka gidin derim onlar başvurunuzu alıyor ihtiyaç sahibi olduğunuzu düşünürlerse veriyorlar. Tabi niye çalışmıyorsunuz sağlık sorununuz var mı gibi sorularla kalıyor genelde ama siz yinede gidinTeşekkürler
Konu benimle ilgili değil aslında yardım etmeyi düşündüğüm birisi ile ilgili.Kendisi bu siteden ama bazı şaibeli cevaplarından şüphelendiğim için ve mesajlaşırken çözümle ilgili söylediğim son şeye cevap vermediği için şüphelendim.Mesela dediklerinizi önerdiğimde burası küçük yer yardımcı olurlar mı ki bilemem dedi ben de oluyorlarmış dedim hiç cevap vermedi ben küçük yer olması ile yardım yapmanın alakasını bağdaştıramadım.Bazı bilgilerini sorduğum halde ilk soruşumda değil 2.soruşumda cevaplaması da beni şüphelendirdi.O yüzden sizlere danışmak istedim.Rica ederim sosyal hizmetlere mutlaka gidin derim onlar başvurunuzu alıyor ihtiyaç sahibi olduğunuzu düşünürlerse veriyorlar. Tabi niye çalışmıyorsunuz sağlık sorununuz var mı gibi sorularla kalıyor genelde ama siz yinede gidin
Ya çoğu ihtiyacı olan zaten isteyemiyor ki bunu ben kanlı canlı yaşadım maalesef zamanında. Ceycey inan evlenmeden önce bazen son paramızı ekmeğe verdiğimiz başka hiç paramızın olmadığı zamanlar olmuştu. Ama yine bile kimseden istememiştik. Çok şükür şimdi ailem o durumları çoktan düzeltti ama yani ihtiyacı olana cidden geliyor bir yerden yardım bence. Burda bir aile vardı maddi olarak yardım etmek istedik arkadaşlarla evde mi ihtiyaç var diye bakmaya gitmiş bir arkadaş hani daha çok ihtiyacına yönelik almak amaçlı. Bakmış dolap tam takır ama adam sigara içiyor evde bebek yemeğe muhtaç..acıdıkça daha fazla çocuk yapıyorlar ama.tv de din prof u bile dilencilere para vermeyin dedi
Anladım bende yaşamıştım buna benzer durumu. Açıkçası kendim için bile başvurmak için gitmiştim ben kendim derken 18 yaş olayını bilmiyordum annemde iş bulamıyordu gerçekten en az 20 yere başvuru yapıyordum hem kendim hem onun için. Olumsuz bir cevap alacağımdan çok emin olmakla birlikte sosyal hizmete gittim ben tabi sağlıklısınız çalışabilirsiniz cevabını aldım ki iş bulamıyorum bulsam buraya mı gelirim dedim gerçekten de gitmek istediğim en sor yerdi zira verdikleri çok az para. Çıkmadı tabi ama aynısını bir aile dostumuza söyledim git başvur diye ki onun sağlık sorunları da vardı ne bileyim kızım soruyorum cevap vermiyorlar anlamıyorum ki diye hep bahane buluyordu herhalde çok ihtiyacı yok diyordum bende :) İnsan çocuklara üzülüyor işteKonu benimle ilgili değil aslında yardım etmeyi düşündüğüm birisi ile ilgili.Kendisi bu siteden ama bazı şaibeli cevaplarından şüphelendiğim için ve mesajlaşırken çözümle ilgili söylediğim son şeye cevap vermediği için şüphelendim.Mesela dediklerinizi önerdiğimde burası küçük yer yardımcı olurlar mı ki bilemem dedi ben de oluyorlarmış dedim hiç cevap vermedi ben küçük yer olması ile yardım yapmanın alakasını bağdaştıramadım.Bazı bilgilerini sorduğum halde ilk soruşumda değil 2.soruşumda cevaplaması da beni şüphelendirdi.O yüzden sizlere danışmak istedim.
belli bir gelir yoksa çocuklara para bağlıyor devlet.hem de iyi bir miktar.komşu çocuk 1600 civarı alıyor mesela.1000 üzeri hep duyduklarım.siteden kimseye yardım yapmayın.mune hanım dolandırılırsanız biz sorumlu değiliz demiyor mu devamlı?geçen gene kötü niyetle yardım isteyen bir üye konu açmıştı.Konu benimle ilgili değil aslında yardım etmeyi düşündüğüm birisi ile ilgili.Kendisi bu siteden ama bazı şaibeli cevaplarından şüphelendiğim için ve mesajlaşırken çözümle ilgili söylediğim son şeye cevap vermediği için şüphelendim.Mesela dediklerinizi önerdiğimde burası küçük yer yardımcı olurlar mı ki bilemem dedi ben de oluyorlarmış dedim hiç cevap vermedi ben küçük yer olması ile yardım yapmanın alakasını bağdaştıramadım.Bazı bilgilerini sorduğum halde ilk soruşumda değil 2.soruşumda cevaplaması da beni şüphelendirdi.O yüzden sizlere danışmak istedim.
Siz uğraşmışsınız çabalamışsınız ama benim konuştuğum kişi burası küçük yer yardım ederler mi ki bilemedim deyince duraksadım yardımın küçük yeri büyük yeri mi olur çünküAnladım bende yaşamıştım buna benzer durumu. Açıkçası kendim için bile başvurmak için gitmiştim ben kendim derken 18 yaş olayını bilmiyordum annemde iş bulamıyordu gerçekten en az 20 yere başvuru yapıyordum hem kendim hem onun için. Olumsuz bir cevap alacağımdan çok emin olmakla birlikte sosyal hizmete gittim ben tabi sağlıklısınız çalışabilirsiniz cevabını aldım ki iş bulamıyorum bulsam buraya mı gelirim dedim gerçekten de gitmek istediğim en sor yerdi zira verdikleri çok az para. Çıkmadı tabi ama aynısını bir aile dostumuza söyledim git başvur diye ki onun sağlık sorunları da vardı ne bileyim kızım soruyorum cevap vermiyorlar anlamıyorum ki diye hep bahane buluyordu herhalde çok ihtiyacı yok diyordum bende :) İnsan çocuklara üzülüyor işte
olmaz.sosyal yardımlaşma heryerde var.valilik yoksa kaymakamlık var.Siz uğraşmışsınız çabalamışsınız ama benim konuştuğum kişi burası küçük yer yardım ederler mi ki bilemedim deyince duraksadım yardımın küçük yeri büyük yeri mi olur çünkü
konu sahibini kandıran üye kimse bunları gayet iyi biliyordur.amacı özellerde ya da topiklerde sohbet edip kendini acındırarak para eşya vs toplamaktır.muhtarına gitse kavuşur yardıma ama buradan ne koparsam kar diyorBazı belediyelerin bebek mağazaları oluyor onları araştırabilirsiniz. Direkt maddi yardımda bulunamıyor sanırım belediyeler ama kaymakamlık sosyal yardımlaşmaya ya da mahalle muhtarınızla görüşebilirsiniz.
Doğrudur, bu tarz insanlarla maalesef benim de birkaç temasım oldu. İnsanın yardım etme refleksini köreltiyorlar. Gerçekten yardıma ihtiyacı olan insanlara ulaşmamız engelleniyor kötü niyetli kişiler yüzünden.konu sahibini kandıran üye kimse bunları gayet iyi biliyordur.amacı özellerde ya da topiklerde sohbet edip kendini acındırarak para eşya vs toplamaktır.muhtarına gitse kavuşur yardıma ama buradan ne koparsam kar diyor