Ay inş yaaRahim genişledikçe ağrı ve batma hissi oluyor tatlım endişelenecek birşey yok :)
Kırmızı olmayana kadar endişelenmeyin bebek yerleşiyor falan yazıyorlardı burda. Bi doktora danışsaana ve kaç haftalıksınAyni agrilar bndede var ve kahve rengi akintilr var 2 gundr endiselenyormm
Daha kese yeni goruldu haftayi tam bilmiyorum gec dollenme dedi doktorKırmızı olmayana kadar endişelenmeyin bebek yerleşiyor falan yazıyorlardı burda. Bi doktora danışsaana ve kaç haftalıksın
Akıntıya ne dedi doktorDaha kese yeni goruldu haftayi tam bilmiyorum gec dollenme dedi doktor
O konuda gorusmedm 2 gundr gelioAkıntıya ne dedi doktor
Ya bence aksatma onu da sor bakalımO konuda gorusmedm 2 gundr gelio
Numara varsa arayıp da sorabilirsin canımHaftaya var randevum devam ederse giderm olmadi
İnş. Canım benim temennim de o da önlem olsun diyeYarn bi bakim.haklsiinizz ama insallah bsy yoktr yerlesme kanamssi ddikleridr
Hamileyken bende ve buradaki pek cok arkadasta olurdu o agrilar merak etmeyin normal. Hatta hamilelik boyunca ara ara boyle agrilar hissedeceksiniz.
Bu sancilarinizin miktarını.kendinizce ölçün . Doktoe hersey normal derse. Kendi kendinize diyeceksiniz ki bu kadar agri normalmis. Fazlasi olursa korkarsiniz.
Kendinizi oturup dinlemeyin kizlar yoksa cok kafaya takiyor insan.
Çok saolun kızlar içimi rahatlattınız . Peki ayın 5inde beta hcg baktırdım 1080 di,ayın 9 unda baktırdım 5000 olmuş. Sizce artış normal mi iyi mi ?Hiiiç korkma benim de öyle oluyor tek taraflı agrı bebek oraya yerleşiyor diyorlar bel ağrısı da yapıyor benimde öyle dogru merak etme bir şey olmaz
Keseye benzer oluşum var dedi. Salı günü yani bugğn çağırdı bakalım inş gözükür kese.değer nasıl senceKese gözüktü mü sende kUzum
Kaç beta hcg? Dış gebelik değil de mi canımÇok iyi bence benim kinden yüksek masallah bak benim 8 hafta ama her şey geliyor önce dış gebelik geliyordu şimdi kalp durdu mu diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?