zeynep bende gnc den aldım.yalnız kutuda 1 veya 2 kere dıyor nasıl kullanıcaz.yemeklerden önce diye belırtmemıs.
ben biraz ilaclardan korkuyorum arkadaslar egzersiz ve masajdan yanayim
bu ilacı nerden temin ediyoruz biri özelime yazabilirmi acabaa
arkadaşlar claire nasir adında ingiliz spiker spor ve ddikkatli beslenmeyle vücudunu bu hale getirmiş ,cok etkileyici.benim çevremde de bu haplardan kullanan insanlar oldu.ama bekledikleri sonuca ulaşamadılar.zannediyorum en fazla yüzde 25 etkisi oldu.gördüğüm kadarıyla asla aç kalmadan dikkatli,dengeli beslenme, hareket,spor, yüzme,yürüme, özellikle ödem atıcı bitki çaylları içme,kıl fırcayla veya keseyle yapacağınız kuru ya da kremli masaj,doğru nefes alma eksersizleri,yeterli uyku ve hayatınıza tutku ve sevgiyle adeta kendnizi kaybedecek kadar sevgiyle yapacağınız bir uğraş ,faaliyet hobiyi sokarsanız.sırf selülit değil herşeyin yüzde 8o yoluna gireceğini görürsünüz.bunları azar azar hayatımıza sokarsak kendimize müthiş bir yatırım yapmış oluruz. http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01221/Claire-Nasir_befor_1221673a.jpg için Google Görsel Sonuçları
bu kişi de mi l carnitine ya da cla gibi şeyler kullanmış acaba tam anlayamadım ?
hayır , hayır bu kadın ilaç filan kullanmamış.sadece dengeli beslenmiş ve spor yapmış .
Kızlar dilimde tüy bitti lütfen carnitine ve cla isimli takviyeler için ilaç kelimesi kullanmayın, vucudun kendi kendine üretebildiği veya besinlerle alınabilen esansiyel yağ asitleri veya doğal maddeler ilaç kategorisine girmez, besin takviyesi olarak geçer...
arkadaslar hatırlarsanız cla almıstım.43 tanesını kullandım bazı gunler almadım bazen 2 tane aldım ya da 1 tane aldım.sonuc olarak benım karın bölgem sabahları düz zaten normalde de öyle oluyor.yalnız popomu eritti ve ben bu durumdan hıc memnun degılım.füze gibi olan popom düzeldi.çok sinir bozucu birşey.tamam dümdüz olmadı ama eski hali de yok.o yüzden bırakıyorum.carnitin bunun yanında cok daha iyi bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?