benim öncelikli ihtiyacim göbek, kullanmayi ciddi ciddi düşünüyorum bakalım eşime söyliyim de sipariş verelim kullanıyımcok tesekkur ederim size
acaba gnc den alsam mı diye düşündm, ama fiyatlar az değil ki 70-80 tl gibi... işe yarar mı gnc?
GNC den bi tane alana kadar arkadasımızın öneridiği markadan 3-4 tane alabiliyoruz kiii dediğine göre usa da gncden daha iyi bi markaymıs
ya arkaşlar iyi güzel diyonuzda ebayı inceledim biraz ben hiç beceremem ordan alış veriş yapmayı tmm ucuz güzel burdakiler çok pahalı hem onun gibi etkili olurmu bilmem ama benim gibilerede yardımcı olun ne olur ben hiç anlamadım ordan sipariş vermeyi yoksa hemen denemek istiyorum
Ben yeni ingiltereden tanidigim bir marka olan Twinlabs in CLA sini aldim. Herbir jel kapsul 770mg CLA iceriyor. Fiyati da 69TL idi. Ertesi gun kargo ile elimdeydi.
Turkiyede 3 markanin cok populer oldugunu ogrendim. Bunlar hardline, weider (ki sivi L-Carnitinini alacagim) ve biotech. Bu markalar iyi biliniyor ve cok kullaniliyorlar. Sporcu besini satilan her yerde bulabiliyorsunuz.
Izmirde yasaynlar icin: Alsancakta talatpasada en az 3 tane boyle satis yeri var:)
mrb arkadaslar ben 21 yasındayım ve 1 cocuk annesıyım 2 yasında kızım var 54 kıloyla hamıle kaldım 80 kıloyla doguma gıtım 19 yasında ıken ama 3 ay ıcınde cok guzek kılo verdım 20 kılo verdım yanı nutrıway cla500 dıye bır vıtamın yanı yagı kasa dönusturucu hap var hem yagınızı kasa dönusturuyor hemde mukemmel ıncelık saglıyor vucudunuzu tamamen sıkılastırıyor özellıkle bel basen ve göbekte yanında bırde ben tok tutucu hapını aldım 2 sı bırden mukemmel etkı yapıyor urunu kullanan kesınlıkle etkı alıyor yanı gözle görulur sekılde zayıflatıyor hem saglıklı zayıflatıyor hemde enerjı verıyor sızı bıtkın dusurmuyor............kendım kullandıgın ıcın sadece tavsıye etmek ıstedım
slm ya bana çok karışık geldi hepsini okudum ama işin içinden çıkamadım ben annem için satın almak istiyorum kızkardeşim isviçrede yaşıyor ona tam olarak ne almasını ismiyle söylemem gereiyor..kusura bakmayın.şimdiden teşekkürler
ebay'den cla için sipariş verdim. umarım sorunsuz şekilde elime ulaşır en kısa zamanda.
bilgiler için çok teşekkür ederim kılıçbalığı, masrafsız şekilde işin içinden çıkabildim sayende
ben aldım arkadaşlar bakalım hayırlısı diyorum artık birazda olsa işe yararsa devamınıda alırım benim marka ultımate nutrıtıon 60tl aldım bir tanıdığımdan umarım işe yarar olumlu sonuç alırsam buradan yazarım yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?