zeynep bende gnc den aldım.yalnız kutuda 1 veya 2 kere dıyor nasıl kullanıcaz.yemeklerden önce diye belırtmemıs.
mrb canım kusura bakma daha yeni gördüm sanırım kullanmaya başladın nasıl bi fark hissettinmi ben cla yı yemek öncesi 2 kereyle başlayıp sonra 3 e çıkardım carnitini 2 kere mutlaka alıyorum yaklaşık bir ay olucak nerdeyse ben hiç yazmadım burdan kullandığım süre içinde çünkü yazamadım şaşkınım neler oluyor henüz anlamış değilim benim bariz bir şekilde yanlarım eridi spor vs hareket yapmıyorum heama her gün mutlaka dşarı çıkıp yürüyorum yani yürüyüş yapmıyorum çıkmam gerekiyor bazen normal bazen çok hızlı yürüyorum onun haricinde yemem aynı hiç değiştirmedim yeme kuralım haplardan öncede böyleydi yani son derece dikkat ederim ama rutin tempolu yürüyüş hariç hiç incelen veya kilo verebilen bir insan değilim şimdi geleyim şaşkınlığıma aşağı yukarı 4 kilo fazla görünüyorum çok üzgünüm çok şaşkınım ama bir yandanda memnunum çünkü insan kendini anlamazmı arkadaşlar elimi atıyorum yanlarım yok olmuş erimiş inanın sağıma yatıyorum acıyor soluma yatıyorum acıyor yanlarım yastık gibiydi vallahi vede kim beni görse ne kadar incelmişsin diyorlar dün hatta halam geldi ikimizde kilolarla uğraşırız yıllardır tabi ben ona bu haplardan bahsetmedim bilmiyor kullandımı hala ben kilo almışmıyım dedim sence yooooooo dedi hatta sen baya vermişsin dedi ama 4 kilo fazla göründüğümü ona söyledim oda yanlışın vardır dedi yani ben devam edicem arkdaşlar bunlar bitsin gene alıcam zaten aldığım arkadaş spor salonunda hoca bana demiştiki birer kutuyu kullan bitmeden farkını kendin anlıycaksın demişti onunla hiç görüşmedim yani inceldim kıyafetler bollaştı bazı yerlerime kemiklerim batıyor ama şu fazla gözüken 4 kiloyuda kimselere diyemiyorum sizce arkdaşlar neden böyle oluyor bi fikriniz varmı