Eee antibiyotikle düzeliyor.kalıcı bir hastalık değil ki niye bu kadar dertlendin anlamadım.bende de vardı.benim gonokoklar bartholin kisti yapmıştı.gittim tedavi oldum kurtuldum.Önümde iki seçenek var zaten ya ayrılmalıyım ya açıklamalıyım ikiside beni korkutuyor aileler samimi ögrenmelerinden de korkuyorum
Nasıl başlıycagımı bilmiyorum çok çaresizim geçmişteki sevgilimden bel soguklugu kapmışım şuanda sözlüyüm ne yapacağımı bilmiyorum ayrılmalı mıyım
Merhaba Bartholin kistinden nasıl kurtuldunuz ? Benim şu an apse yaptı sanırım çok şiş 4-5 kere başıma geldi şu an antibiyotik kullanıyorum fakat patlamak bilmiyorEee antibiyotikle düzeliyor.kalıcı bir hastalık değil ki niye bu kadar dertlendin anlamadım.bende de vardı.benim gonokoklar bartholin kisti yapmıştı.gittim tedavi oldum kurtuldum.
Ben bir kere ameliyat oldum.ondan sonra tekrar şişer gibi oldu ama mikrobik olmadığı için enjektörle boşaltmak yeterli oldu.ondan sonra da sorun olmadı.antibiyotik deneyen doktorlar oluyor ama işe yaramıyor büyük ihtimal.kimi doktor ise zaman kaybı olarak düşünüp direkt boşaltıyor.bana kalırsa bence de zaman kaybı.eee daha öncekilerde nasıl yaptınız?Merhaba Bartholin kistinden nasıl kurtuldunuz ? Benim şu an apse yaptı sanırım çok şiş 4-5 kere başıma geldi şu an antibiyotik kullanıyorum fakat patlamak bilmiyor
Daha öncekilerde 1 kere drenaj yapıldı diğerlerinde antibiyotikle kendi patladı şu an 5. Gün oldu hala antibiyotik etki etmedi. Doktora da gitmek istemiyorum drenaj yapmayıp antibiyotik veriyorlar veya direkt ameliyat diyorlar ameliyat hiç istemiyorumBen bir kere ameliyat oldum.ondan sonra tekrar şişer gibi oldu ama mikrobik olmadığı için enjektörle boşaltmak yeterli oldu.ondan sonra da sorun olmadı.antibiyotik deneyen doktorlar oluyor ama işe yaramıyor büyük ihtimal.kimi doktor ise zaman kaybı olarak düşünüp direkt boşaltıyor.bana kalırsa bence de zaman kaybı.eee daha öncekilerde nasıl yaptınız?
Yani seviyesine bağlı aslında.ameliyqtta da birşey yok ki.uyuyup uyanıyorsun 10 dakikada.çekmek daha zor bence.Daha öncekilerde 1 kere drenaj yapıldı diğerlerinde antibiyotikle kendi patladı şu an 5. Gün oldu hala antibiyotik etki etmedi. Doktora da gitmek istemiyorum drenaj yapmayıp antibiyotik veriyorlar veya direkt ameliyat diyorlar ameliyat hiç istemiyorum
Siz bezi tamamen aldırmadınız değil mi ? Tam olarak ne ameliyatı oldunuzYani seviyesine bağlı aslında.ameliyqtta da birşey yok ki.uyuyup uyanıyorsun 10 dakikada.çekmek daha zor bence.
Boşaltmak için.Siz bezi tamamen aldırmadınız değil mi ? Tam olarak ne ameliyatı oldunuz
Off korkunç bir acıydı gerçekten.Doğum sancisindan betermis bartholin apsesi
Siz marsupializasyon mu yaptırdınız ?Zor ya bir kadının yaşayabileceği en zor durum apse ben yaşadım travmayi atamıyorum zaten bez sürekli apse yapıyorsa da faaliyeti eksik demek marsupializasyon da da çeşitli söylentiler var
Evet marsupializasyon yaptirdim ama işte onda doktor onemli marsupializasyon daSiz marsupializasyon mu yaptırdınız ?
Hani sizde cinsel yolla bulaşan hiçbir hastalık yoktu; insanlar cinsel yolla bulaşan hastalıkları çok abartıyordu ?Eee antibiyotikle düzeliyor.kalıcı bir hastalık değil ki niye bu kadar dertlendin anlamadım.bende de vardı.benim gonokoklar bartholin kisti yapmıştı.gittim tedavi oldum kurtuldum.
Bartholin apsesinde cinsel yolla bulaşan hastaliktan olmuyor illaki daha çok duygusal bence Bartholin apsesi hem olabilir de herkesin kendi hayatıHani sizde cinsel yolla bulaşan hiçbir hastalık yoktu; insanlar cinsel yolla bulaşan hastalıkları çok abartıyordu ?
Eee antibiyotikle düzeliyor.kalıcı bir hastalık değil ki niye bu kadar dertlendin anlamadım.bende de vardı.benim gonokoklar bartholin kisti yapmıştı.gittim tedavi oldum kurtuldum.
Gonokok enfeksiyonu nedir?Bartholin apsesinde cinsel yolla bulaşan hastaliktan olmuyor illaki daha çok duygusal bence Bartholin apsesi hem olabilir de herkesin kendi hayatı
Bazı hastalıklar gibi yüzde yüz cinsel bir hastalık değil ama cinsel ilişkiden kapılan mikroplar da etkili olabiliyor.ama olmaya da biliyor.Bartholin apsesinde cinsel yolla bulaşan hastaliktan olmuyor illaki daha çok duygusal bence Bartholin apsesi hem olabilir de herkesin kendi hayatı
Evet okudum bende ama etkenlerden biri ama ben test vermiştim smear da hep yaptırırım bir hastalık olmamasına rağmen yasadimBazı hastalıklar gibi yüzde yüz cinsel bir hastalık değil ama cinsel ilişkiden kapılan mikroplar da etkili olabiliyor.ama olmaya da biliyor.
Bel soğukluğu antibiyotik ile gecen bir rahatsızlık. Kimseye bir şey söylemek zorunda değilsin. Tedavini olana kadar cinsel bir yakınlık yaşama yeterli.Nasıl yapacagım bilmiyorum doktorum ayrılmanı gerektiren bişey degil dedi ama bilmiyorum